Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 68
- chevron_right
Sk. tnx par info...
Vel Jautajums ir par plaisu stikla... Plaisa no apaksas uz augsu, gandriz pa vidu, bet vairak uz sofera pusi - kadas ir tas pielaujamas normas plaisa - cik atceros plaisai laikam bija jaaiziet lidz galam..
Vel Jautajums ir par plaisu stikla... Plaisa no apaksas uz augsu, gandriz pa vidu, bet vairak uz sofera pusi - kadas ir tas pielaujamas normas plaisa - cik atceros plaisai laikam bija jaaiziet lidz galam..
Ja plaisa ir tajā zonā, kuru darbojoties skar stiklu tīrītāji, tad ticamākais, ka neizlaidīs...
Ja plaisa ir vadītāja pusē paralēli stoikai dažus cm vai pasažiera pusē tad var pievērt acis, bet ja pa vidu tad droši vien būs 2 vērtējums.
principa 2 punkti garanteti bet ir atkarigs no inspektora kas parbauda autoReLiNsH rakstīja:Sk. tnx par info...
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Man plaisa ir blakussēdētāja pusē kādi 20cm no stoikas no apakšas līdz augšai, jau 3 gadus liek 1
Nepreicājies tik loti, ir kretini kas ieliks ari 2, taka esi gatavs kadreiz tamZiemelis23 rakstīja:Man plaisa ir blakussēdētāja pusē kādi 20cm no stoikas no apakšas līdz augšai, jau 3 gadus liek 1
Nu par laimi tikko izgāju, bet nu būs jau jānomainaLācis rakstīja:Nepreicājies tik loti, ir kretini kas ieliks ari 2, taka esi gatavs kadreiz tamZiemelis23 rakstīja:Man plaisa ir blakussēdētāja pusē kādi 20cm no stoikas no apakšas līdz augšai, jau 3 gadus liek 1
Aizmugurē atsperem gali nedaudz nolūzuši? Ir cerības izziet tehnisko, vai jāpērk vietā?
Man ir kompakta originalas atsperes ja kas. ar zagetam vai luzushaam ceriiba tuvu nullei.
Man pašām ir 3 orģināla garuma atsperes, bet visam gali nedaudz nolūzuši. No tevīm gribēju aizņemties aizmugures lampas priekš tehniskās, protams, par kko garšīgu.green garage rakstīja:Man ir kompakta originalas atsperes ja kas. ar zagetam vai luzushaam ceriiba tuvu nullei.
Divus gadus gāju ar nedaudz ielauztu atsperi, neviens pat nepamanījadriftaelks rakstīja:Aizmugurē atsperem gali nedaudz nolūzuši? Ir cerības izziet tehnisko, vai jāpērk vietā?
Divus gadus eju skati ar zagetam atsperem uz audi, pofig, coms gaja ar zagetam uz golfa, inspektros skatas un saka ka atsperes zagetas, coms atbild - nu un, visas cetras zagetas .. ta ari neko neielika .. bemberim aizmugurejo atsperi vispar gruti redzet, kur nu vel ja vina nplauzta, nozageta utt
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Tur jai tā lieta, ja noņem ratu, tad var redzēt, bet no apakšas grūti redzēt, kas tajā glāzē notiek.
Arī ar čomu gājām tehnisko nesen, atsperes bija smagi nolūzušas, tāpat izgāja. Domāju, ka 99% iespēja iziet, jo viņas redzēt tiešām nav reāli
Te jau gan tu raksti to ko sapņonuugjis rakstīja: inspektros skatas un saka ka atsperes zagetas, coms atbild - nu un, visas cetras zagetas .. ta ari neko neielika ..
Vari domat ko gribi, stasts iz dzives
Nu ja lūzusi augšas daļa tad protams neredzēs bet ja apakšas un vēl kompaktam kuram liekas ka no apakšas viņas ļoti labi redz, liekaas ka nāksies tomēr nomainīt.
Kaa ir ja stures pastiprinataja suknis nedaudz gaudo, skati var iziet jeb par to piesiesies?
Bez problemam galvenais lai netekAUngers rakstīja:Kaa ir ja stures pastiprinataja suknis nedaudz gaudo, skati var iziet jeb par to piesiesies?
2 par skaļumu.
Ideja vnk likt iekšā trubā svilpi. Vai nu metināt vai hvz kā.
Varbūt kādam ir idejas, cik ņemt svilpes iekšējo diametru, lai būtu klusāks? Ir divas trubas, kas saiet vienā 55mm trubā un pēctam atkal sadalās uz bunduļiem.
Ideja vnk likt iekšā trubā svilpi. Vai nu metināt vai hvz kā.
Varbūt kādam ir idejas, cik ņemt svilpes iekšējo diametru, lai būtu klusāks? Ir divas trubas, kas saiet vienā 55mm trubā un pēctam atkal sadalās uz bunduļiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 68