Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 292
- chevron_right
neesmu dzirdeejis ka latvijaa obligaati jaastradaa airbagam, kas pusei jau izsauti.
var skati ziiet arii ar degoshu abs lampu un arii airbag lampu..-- taas nav obligaatas prasiibas
tev tur var degt arii visaadi check engine utt vinjiem vienalga..
var skati ziiet arii ar degoshu abs lampu un arii airbag lampu..-- taas nav obligaatas prasiibas
tev tur var degt arii visaadi check engine utt vinjiem vienalga..
nop, Agri, man diemzel nevar, jo tad nebutu centies tikt valjaa no airbeg lampas uz skati
...
Par degošu ABS lampiņu dod 1 punktu :) .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Panelī izņēmu lampiņu, lai nedeg. Bez tam, kā jau te iepriekš teica - nestrādājošs ABS un Airbag netraucē TA iegūšanu.Armando rakstīja:ka tad tu apskati izgaji ar nestradajosu abs?!?marux rakstīja:Reanimēts ABS, kurš man nekad nebija strādājis. Tagad nemācēšu bremzēt Nomainīta stūre un sākti bardačoka tūnēšanas darbi (nekritīs kā klavieru vāks vaļā)
ja nu vienigi jus tur nevalee par to
bet noderiga lietinja tas abs
nedod, manam ex e46 divas skates dega ta lampina, neko nelika un neteicaBubulis rakstīja:Par degošu ABS lampiņu dod 1 punktu :) .
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tiko tika pasutits prieksejas glazu savilcejs un aizmugurejo glazu pastiprinosas plaksnites
Labas cenas.
Labas cenas.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jap , es tapatas gribeju no viniem pirkt ,bet prieks bmwpowera un e30.lv lietoptajiem maksa ta 25ls, te vel atlaide tikai ar miglam pasteidzos pa nedelu butu vel kadus 7 ls ietaupijis
Labas cenas.
Labas cenas.
Tur toč kaut kas ir jāieķer!!!!
Kāds moš zin kādās ir tās glāžu atsaites (nav pilnīgie sūuu..)?
ko nedod, ja dod. Atkarīgs no inspektora.KLAVINS rakstīja:nedod, manam ex e46 divas skates dega ta lampina, neko nelika un neteicaBubulis rakstīja:Par degošu ABS lampiņu dod 1 punktu :) .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
RENIO rakstīja:Tur toč kaut kas ir jāieķer!!!!
Jū, es jau arī sastādījis sarakstu ko no turienes ņemt. Da lab, nav tik traki, bet tas M bampers gan kārojās..
normalas, manam ex 30 bija tur pirktas, prieks ielas finkciju pildaRENIO rakstīja:Tur toč kaut kas ir jāieķer!!!!
Labas cenas.
Labas cenas.
tur ar visam lupam,restem un moldingiem, nebutu jav adevis krasoties savejo un nebutu videko resti iepricis jaunu tad panemtu pilnigi jaunu bamperi no viniemRuu rakstīja:RENIO rakstīja:Tur toč kaut kas ir jāieķer!!!!
Jū, es jau arī sastādījis sarakstu ko no turienes ņemt. Da lab, nav tik traki, bet tas M bampers gan kārojās..
Labas cenas.
Labas cenas.
hmm.. man tads jautajums... a kur var dabut uz ritenjiem tos bmw viducisus?uzlimes tas ir vai plasmasinjas nezinu.. man uzlika ziemas diskus a viducis tukss kautkaa trukst to
un vel par tiem abs un air bag lampinjam.. man ar vinjas deg.. ko man darit?
palidziet meitenei dunduks esmu masiinass.. kamer virs strada es moss gudraka paliksu ar jusu palidzibu
un vel par tiem abs un air bag lampinjam.. man ar vinjas deg.. ko man darit?
palidziet meitenei dunduks esmu masiinass.. kamer virs strada es moss gudraka paliksu ar jusu palidzibu
Tās emblēmas man liekas da jebkur var dabūt, tik jārok
Nu kaut vai šeit:
http://www.ebay.com/itm/Car-Chrome-Badg ... 714wt_1037
Nu kaut vai šeit:
http://www.ebay.com/itm/Car-Chrome-Badg ... 714wt_1037
nu jaaa bet menesi jagaida..
Skatījos tās Rudens atlaides, bet kāpēc uzspiežot uz kādas preces, pie viņas rādās parastā cena, nevis tā ar atlaidi?Ruu rakstīja:RENIO rakstīja:Tur toč kaut kas ir jāieķer!!!!
EDIT: Apakšā rakstīts bija, ka cena parasta saglabāsies līdz saņemšanai
Tāpēc ka tur jāpiesaka pa telefonu savs sūtījums. Tas jau tikai visādiem forumiešiem un klubiem. :)
Tas ir tiem, kas reālos klubos reģistrēti, vai der arī, ja esi reģistrējies e36.lv?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 292