Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
nu un kas tad tieši tik traks ar viņu ir noticis? visu laiku gāsts pa trasi un slīpēti līkumi? kas tur tik traks, daudzi tādi bmw ir un neko īpaši sliktu tur nesaskatu. personigi es labāk pērku tādu nevis itkā uzpucētu skaistuli kurš ir bijis kādreiz aptīts ap koku un sastelēts no 3 mašīnām, to jau nekad nevar zināt kas ar katru ir noticis. :yes:
p.s. tā pat visi ir konstruktori, motoru nomainīt nav šķērslis un citas lietas.
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu
Arī neko traku neko tur nevaru saskatīt :rolleyes: Tas, ka tā aerogrāfija turas gadiem nozīmē vismaz to, ka šajos gados vismaz nav bijis traki sabliezts. Uz pacēlāja neesmu redzējis šo auto, tā kā pārāk stipri neko negribu apgalvot. Bet nu izskatās, ka kārtīgai krāmēšanai un brīvdienu izpriecām tas auto ir vairāk kā derīgs :rullz: , un vēl jo vairāk liekas labāks par vismaz 40% no te pēdējā laikā manītajiem "mans e36" sadaļā esošajiem, tķip būvēsim labos auto un pēc nedēļas ss.lv jau var redzēt, ka tirgojas pa pāris simtiem latu :emo:
Pēdējā laikā liekas, ka ir vairs divu veidu e36 uz kuriem vērts pagriezt galvu un atskatīties: viens no tiem daļai šeit nopietnāko biedru sakoptajiem braucamajiem un otrs variants ir vēl šādi vecie kara cirvji, kas taisnu kustību nepazīst :gigigi: :o
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

"būvēsim labos auto un pēc nedēļas ss.lv jau var redzēt, ka tirgojas pa pāris simtiem latu :emo:
Pēdējā laikā liekas, ka ir vairs divu veidu e36 uz kuriem vērts pagriezt galvu un atskatīties: viens no tiem daļai šeit nopietnāko biedru sakoptajiem braucamajiem un otrs variants ir vēl šādi vecie kara cirvji, kas taisnu kustību nepazīst"

Pilnībā piekrītru!
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu
Šī visa dēļ pat brīžiem gribētos nolikt savu braucamo uz pāris gadiem, kādā tumšā garažā un sagaidīt, kad apmirst tie puspuvušie un nojātie e36, kas līdzīgi bija pirms pāris gadiem ar e30, un tad izvilkt atpakaļ ielās, kad vairs, katrs otrais puišelis ar tādiem nebraukā :hahaha: :lol:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

+1
man tas pats pasam e36 un liekas ka visi noverte e36 pec tiem nojatajiem ekseplariem un noliek viena limenii
un tas pats bija arii kad man bija e30 tikai tur nebija vairak daudz ar ko salidzinat jo vinji naturali izmirst , vinjiem plika bundza ar hadeni maksa tik pat cik nojats e36 pilna komplektaa :D
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

KLAVINS rakstīja:+1
man tas pats pasam e36 un liekas ka visi noverte e36 pec tiem nojatajiem ekseplariem un noliek viena limenii
un tas pats bija arii kad man bija e30 tikai tur nebija vairak daudz ar ko salidzinat jo vinji naturali izmirst , vinjiem plika bundza ar hadeni maksa tik pat cik nojats e36 pilna komplektaa :D
par siro tevir 100% taisniba :super: paprove jau tagad vacija nopirkt koptu e36 coupe 328 ,325 ar m/pack un vacu ta pa 1,5k ls :lol: pat leisos gandrizvai jau iet e46 dizela cena :D
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

VAACIJA TAS IR NORMALI, PAMEIGINI lv TADU CENU IERUBIIT TEVI PA TRAKU UZSKATIITU
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Dj_Zii

es jau ierubiju :D :D :D
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

ierubiit var bet cik ilgi bus jagaida kamer pardos un pa vidam mistiskie mainjas piedavajumi u.t.t :D
Labas cenas.
Profila bilde
Dj_Zii

tak man vienalga :D pats brauksu :super:
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava

M. styl lietie diski R15 ar ziemas riepam, ar wisam shipām, M. styl uzlika uz aizmugurējo logu, spura uz jumtu. M. styl spoguļi ar pagriezienraditājiem( nau nekadi pakaldarinajumi, orģināli)priekšējie lukturi ar enģeļu acim, ar csdd marķējumu, M. styl melnie griesti, M. styl sture, recaro salons, salonā zils apgaismojums, rokas balsti, gan priekšā gan aizmugurē, līdzi dodu wel wasaras riepas. masina jaiegulda kadi 200ls-wajadzigi parkrasot masinas sani, jo krasa ir sdragata, kkada izpludusi, nau wnmerigas. salidzinot parejos bmw kas ir ss. lv shim e36 ir wiss lai izceltos uz ielas, tik japarkraso lai ir wizualais. &tie sudi pa 800ls ar parastiem diskiem&saplestu salonu, shim nestawes ne blakus. izskatisu ari mainas wariantus, mainas cena jau bus tad 950ls. e. pastu parbaudu katru dienu. war apskatit Rojā.

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... aoxcl.html

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga
Reputācija: 1

Es rīt uzvanīšu viņam, moš ir japaņem :D
Attēls
Profila bilde
Orkaans

Vari samainiit pret saveejo!! Vismaz izcelsies uz paareejo e36 fona :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga
Reputācija: 1

Šito pavilt nevar, kur nu M3 :D
Attēls
Profila bilde
Orkaans

Paardosi tos orgjinaalos spoguljus ar pagriezienu un tad jau kaadu laiku dziivei pietiks ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Profila bilde
Dj_Zii

reku netisam uzduros janu kadam intrese papilna e36 M/pack kuts ar tds pa normalu ciparu ;)
http://ru.autogidas.lt/bmw-325-e36-tds- ... 09412.html
Profila bilde
Sidnas
Ziņojumi: 2073
Pievienojies: 26 Sep 2011, 19:25
Braucu ar: 328i Sedan
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... doghb.html

no sakuma nesapratu vai man gljuko vai kaa... :D cena,vnk :idiots:
Instagram - Sandis_e36
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži
cena :welcome: :stupid:
Profila bilde
kasparitto
Ziņojumi: 48
Pievienojies: 12 Feb 2012, 15:46
Atrašanās vieta: Rīga un Balvi
zinu šito mašīnu. Kādu laiku tika izmantota kā mācību mašīna autoskolā. Bet nu jā, cena vienkārši kosmiski kosmiska :pupi:
Profila bilde
Error
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 16 Aug 2011, 23:47
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga