Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 68
- chevron_right
Sēdekļiem jābūt rūpnieciski izgatavotiem, aprīkotiem ar izgatavotāja paredzētajiem regulēšanas un fiksācijas mehānismiem un atbilstoši nostiprinātiem. Sēdekļa un atzveltnes pārvietošanas un fiksācijas ierīcēm jābūt darba kārtībā.
Transportlīdzeklim, kam veikta pārbūve, sēdekļiem un to stiprinājuma vietām jāatbilst prasībām, kādas tika piemērotas, veicot pārbūves tehniskā projekta saskaņošanu.
Transportlīdzeklim, kam veikta pārbūve, sēdekļiem un to stiprinājuma vietām jāatbilst prasībām, kādas tika piemērotas, veicot pārbūves tehniskā projekta saskaņošanu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ja regulejas atzveltne un pats beņkis, tad varesi iziet, ja neregulejas tad nevaresi. Protams ari jabut oem siksnai
Paldies! Jāliek izpurkšķinātais dermantīna ķeblis atpakaļ :(Linda rakstīja:Sēdekļiem jābūt rūpnieciski izgatavotiem, aprīkotiem ar izgatavotāja paredzētajiem regulēšanas un fiksācijas mehānismiem un atbilstoši nostiprinātiem. Sēdekļa un atzveltnes pārvietošanas un fiksācijas ierīcēm jābūt darba kārtībā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Vienā pētijumā manīju, ka inspektors pelna vidēji 8€ stundā ( uz papīra ) 3x gadā ir prēmijas.Rob rakstīja:Cik vidēji pelna tehniskàs apskates inspektors?
Diez vai paši teiks.
vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
Nē, kkas par bīstami izvirzītiem elementiem, manuprāt.RobisLV rakstīja:vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
bistami elementi ir vilksanas akisZzevsS rakstīja:Nē, kkas par bīstami izvirzītiem elementiem, manuprāt.RobisLV rakstīja:vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
Varbūt kāds ir gājis, un var toč pateikt kā tur ir?ZzevsS rakstīja:Nē, kkas par bīstami izvirzītiem elementiem, manuprāt.RobisLV rakstīja:vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
Atkarīgs kā paveiksies ar pieņēmēju.
Viņš sasisto vietu spaidīs un kustībās - ja viņa neļodzīsies tad vajadzētu būt labi.
Viņš sasisto vietu spaidīs un kustībās - ja viņa neļodzīsies tad vajadzētu būt labi.
gudri dirst nav malku cirst
Kopš kura laika savilcēji ir bīstami izvirzīti elementi, lol?
Kopš kura laika tas ir normāls veids kā nostiprināt virsbūves detaļas
Es neesmu teicis, ka atbalstu tāda veida remontus, ja nu tikai pagaidu variantā, lai var kādu nedēļu pabraukt, kamēr dabū veselu, ko uzlikt vietā vai vispār varētu tikt līdz mājām. Bet nu bīstami izvirzīts elements tas noteikti nav. Milzīgās metāla žiletes, kura turās uz divpusējās līmlentes un kuras var ielidot kādam vejstiklā, manuprāt, ir tūkstošiem reižu bīstamākas.kasp1js rakstīja:Kopš kura laika tas ir normāls veids kā nostiprināt virsbūves detaļas
Aizbrauc un paskaties. Man vismaz agrāk vecajai mašīnai gāja cauri tāds joks. Smuki nogriezu, lai nekas nekur nav par daudz ārā un lai nav asas malas.RobisLV rakstīja:vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
Nezinu, tas varbut ka kuram, bet es skati 39izgaju arī ar to ka šofera pusē man neregulējās elektro krēsls. Taka nezinu ka tur īsti ir.
tikai neizdomā pateikt, ka tas ir normāli.auzi rakstīja:Nezinu, tas varbut ka kuram, bet es skati 39izgaju arī ar to ka šofera pusē man neregulējās elektro krēsls. Taka nezinu ka tur īsti ir.
Tev vnk paveicās, jo ar to nelaiž cauri.
Un par bamberu ar savilcējiem, ja viss ir smuki un diezgan izturīgi savilkts, tad izlaidīs. Kā jau teica, viņš to vietu raustīs. Tā kā savelc kārtīgi un smuki.
Man bija miglu vāciņi ar savilcējiem piestiprināti, visi gali bija iekšā bamperī un ielika par to 2. Domāju ka tas ļoti atkarīgs no pieņémēja.RobisLV rakstīja:Varbūt kāds ir gājis, un var toč pateikt kā tur ir?ZzevsS rakstīja:Nē, kkas par bīstami izvirzītiem elementiem, manuprāt.RobisLV rakstīja:vai ar savilcējiem ''salabots'' bampers ies cauri Ta?
Tagad TA pārbauda arī visas drošību siksnas.pēts skaita un vai fiksējas
gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49