Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 292
- chevron_right
Nez cik cela nodoklis bus man ? varbut kads ir gajis pēdējas dienas vai kadu divu menesu robezas ?
Nesaprotu par ko vinš jāmaksā
Nesaprotu par ko vinš jāmaksā
Un kā? Pazuda čīkstoņa vai tāpat ir?
gan jau ka pazudapats ari 2 ned apak nomainiju ..
izrauts ara akumulators lai parbauditu gridu zem vina - pa laimi viss normali
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pazuda tagad pavisam cita lieta. TNX par siksnuRuu rakstīja:Un kā? Pazuda čīkstoņa vai tāpat ir?
nomainīts sajūga komplekts, gala blīvslēgs, sajūga cilindrs un noslīpēts spara rats.'
kā arī atrasta vaina kpc salonā no rītiem smaržo pēc benzīna
kā arī atrasta vaina kpc salonā no rītiem smaržo pēc benzīna
nomainīts radiatoru dzesējošais lielais ventilators, nomainītas nāsis no hromētajām uz melnajām, kārtīgi piestiprināta numurzīme, pielikts priekšējam buferim viens plastmasas gabals, uzlikti ziemas diski (no Ruu dabūju) ar pagaidu ziemas riepām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
trīnieku seku likvidācija!
mdā, tad es neesmu vienīgais, kam ie ventilatori lūzt. izskatās, ka viņiem nepatīk augsti apgriezieni
elektrisko ventilatoru no kompota šrotos parasti ap 50 pārdod
elektrisko ventilatoru no kompota šrotos parasti ap 50 pārdod
Uzliku jaunus numura paliktņus,ko no Protuninga kā dāvanu dabūju...
sodien tiks sareguleta savirze!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Šodien tika izieta skate
tiko dabutas hrometas pagrieziena lampinas (prieksaj un aizmugurei) vel tikai sanu lampinas jadabon, ka ari nopirkti plastmasas klipsi ar ko stiprina aizmugurejo bamperi pie balkas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
uzliku taisni sturi, nomainiju kapotam amishus un nomainju degvielas sukni, kas vakar nobeidzas
Lēju degvielu un braucu... Nedēļas nogale beidzās ar 950km pa Latvijas ārēm...
Tev sen jau bij laiks uzlikt gaazes iekaartu
Reduktoru vadus un maisiitaaju varu uzdaavinaat
Reduktoru vadus un maisiitaaju varu uzdaavinaat
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
MARUX bavārietis un gāze??? Orkān, aizej nokaunēties! Ja kas, varu tev pašam reduktoru un 60L balonu piedāvāt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kko sačakarēju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …