Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 92
- chevron_right
Nu kam tā nauda birst no tumsam vietam bus pajat.
Ja mes sita aizmirsisim visus appisejus , tad uz ta visi dzivos.
Nahj jadara ta?
Es par saviem 50 baksiem kaut baku piepilditu.
Tagad kads cipa uzvarijies tos to naudu nodzer.
Ja mes sita aizmirsisim visus appisejus , tad uz ta visi dzivos.
Nahj jadara ta?
Es par saviem 50 baksiem kaut baku piepilditu.
Tagad kads cipa uzvarijies tos to naudu nodzer.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Kāds sakars ar kkadu došanu, pats aizdevi pats vainīgs, kā powerī saka- llp , kā arī, vajag pirkt uz vietas, kā arī nevajag čīkstēt, ka viss ir tikai Rīgā, arī safe veidā visu var dabūt pie sevis rokā.vitjazz rakstīja:Nu tak iedod man 20e,pirms saki kko! Nav tak žēlem.dzhii rakstīja:Visi tādi izsitēji, 20 eiro dēļ, gatavi viens otram rīkli pārgriezt
Pilns topiks ar Interneta džedajiem un galvā devējiem nolasījies, tikai interesanti, vai kāds reāli arī kādreiz kkur aizbrauc?
Kontu iemest? Pirms gudrojies,IZLASI tekstu! Aizdevu cilvēkam līdz algai,izrādās atdot plānos i nebij viņam! Vrb man tie pēdējie 20e bij,tev jau to nesaprast,katru dienu pa 10e izmet kādam,jā? Te iet runa par UZTICĒŠANOS un SAPRATNI,nevis LLP! Nedusmo mani,ok!em.dzhii rakstīja:Kāds sakars ar kkadu došanu, pats aizdevi pats vainīgs, kā powerī saka- llp , kā arī, vajag pirkt uz vietas, kā arī nevajag čīkstēt, ka viss ir tikai Rīgā, arī safe veidā visu var dabūt pie sevis rokā.vitjazz rakstīja:Nu tak iedod man 20e,pirms saki kko! Nav tak žēlem.dzhii rakstīja:Visi tādi izsitēji, 20 eiro dēļ, gatavi viens otram rīkli pārgriezt
Pilns topiks ar Interneta džedajiem un galvā devējiem nolasījies, tikai interesanti, vai kāds reāli arī kādreiz kkur aizbrauc?
'Vai tiešām neviens nezin šo: Ja gribi pazaudēt draugu, aizdod viņam naudu. Ja aizdod, tad rēķinies, ka vairāk nekad to naudu iespējams neredzēsi tb nevis aizdod, bet iedod.
tākā šoreiz vitjazz LLP
tākā šoreiz vitjazz LLP
crapworks
Nu tad katrs ir LOHS kā Tu saki,ja kādam kaut kad aizdod! Apsveicu!pusdzivais rakstīja:'Vai tiešām neviens nezin šo: Ja gribi pazaudēt draugu, aizdod viņam naudu. Ja aizdod, tad rēķinies, ka vairāk nekad to naudu iespējams neredzēsi tb nevis aizdod, bet iedod.
tākā šoreiz vitjazz LLP
Maa rakstīja:Uzmetejs - zauerss
DAVIS ZAUERS
Sarunajam , ka pa pastu atsutis dalu ., parskaitiju 50 fiñus.
Sanema naudu, un teica ka izsutija.
2dien MAX vajadzeja jau but pacinai.
Tagad pazuda ar galiem. Neatbild, necel
Manis pec vinam kaut kajas salauztas tagad.
Nevajadzeja dirst, ka izsutiji.
Nekas. Gaidi vēstuli no iestādes.
PEACE OUT gayasfuck.
tas mīzilis ir tāds lohs ,ka forumā ieiet un vēstules lasa,bet mīž atbildēt.
KO TU RAUSTIES SALĀT ?
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
JanisZ rakstīja:Varbūt kāds zin divus džekus kuriem Berģos ir garāža, un kuri pirms pāris nedēļām nopirka sasistu, melnu e36 compaktu ar 2.8?
Viens pārvietojas ar e39 sedanu
Otrs ar e46 facelift touringu.
Noderēs jebkāda informācija.
29657351 vai PM
Ha, kapeiku pisējs ble
Ne tu, otrs
Ne tu, otrs
lol, nešķita nevienā brīdī tāds piepisejs. es ari mēdzu kauleties un ari par kapeikam, bet ja norunā tad norunā
Gan jau tur bija kads parpratums sarunu gaita
Lai no sakuma otra puse izstasta savu story un tad saak lincot
Lai no sakuma otra puse izstasta savu story un tad saak lincot
Instagram INDIGAIS
Liet 540 ir cits tel numurs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Liekas, ka beigās būs smieklīgs pārpratums..
[quote="funkyasshit"]Hujzni, bet nu, ja nu tomēr liekas, ka es te kaut ko diršu no zila gaisa.
Sazinājāmies tikai SMS formātā:
A kaa tu uzzinaji ka tas ir 540i?
Vinjs no manis njeema m54 ieksaa viss darijums notika uz 100%
Sazinājāmies tikai SMS formātā:
A kaa tu uzzinaji ka tas ir 540i?
Vinjs no manis njeema m54 ieksaa viss darijums notika uz 100%
Instagram INDIGAIS
Fail, tas numurs bija iepostēts, kā ieteikums no 540i puses, ka šis cilvēks tirgo diskus, jo viņš no viņa bija nopircis - tā es to saprotu.
Jobanva rod, tiešām. Vakar vakarā meklēju tieši pēc šī numura un man atrada ļoti daudz postus. Kaut ko sašņaucies mož biju. Tad jāatvainojas 540i par aizvainošanu un jāiztīra topic, it kā pārbaudīju 100x pirms postēšanas, bet hujņa sanāca.
Ja neieskatisies nauda kontā līdz 1dienas vakaram - celšu gaismā vietējo oligarhu...
Ja nejēdz pat uz telefona zvaniem atbildēt - tad varbūt šo izlasīsi...
Ja nejēdz pat uz telefona zvaniem atbildēt - tad varbūt šo izlasīsi...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 92