Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 92
- chevron_right
Starpbankas naudas parvedumi notiek 2 reiz diena (darbadienas), ja viss ir ideali, bet reizem notiek aizkershanas.
Nah tautai nervus kutini?
ja neatdos - ne es nabagāks , ne viņs bagatāks..
Un ja gribētu pa pusgadu būtu pa pastu atsūtijis vai ar baložiem....
elksnis rakstīja:ja neatdos - ne es nabagāks , ne viņs bagatāks..
Pirms cel par kaadu patiesibu gaisa,padomaa vai par tevi nevar kko pacelt
Cilveks sudzesies par mani,ka nesmu atdevis par diskiem visu naudu.diski izradijaas liiki un Tu to zinaji.ne tik nedaudz,bet servisaa smeejaas par mani.piedavaju diskus atdot,Tu pateici ka nah nav vajsdzigi.pa lidlam zini kur dziivoju,brauc un sit naudu araa
Bet ja aizgaja par uzmeshanu runa.zverejies ka kompaktam bukse tik jamaina un par cik tu nebiji nezinams dzeks,uzticejos.mana vaina.beigaas tilts izlauzts un Tu to zinaji,tapec Norai nopirki citu kompaktu.samaksas par garazhu.rekjini .kopeja garazha ar mums zinamu dzeku.Tu sauci rekjina summas tadas ka tev no savas kabatas vispar nekas nebija jamaksaa un liki visu laiku ausii ka rekjini paliek lielaki un lielaaki.Azbestam krasoji mashinu.cilveks noperk kraasu kura nav leeta.Tu sapisies meistaribaa un izgaz vinju uz gridas.Zvans Asbestam ka kraasas nepietiek un vajag vel litru,bet pisaks ta bija tavs.pa lielam vari chikstet ka esmu tev kko paradaa, man pohuj.ja kkas nepatik,brauc ciemos.
ar kompatu pa brugji
Ok es esmu slikts un ļauns...
Kur jabrauc?
Kur jabrauc?
Uuuiii bļeeee, par elksnis kā meistaru varetu pacelt gaisma daudz najobkas ne par to stasts..
Pats labākais, ka pats ne pa gramu labaks, bet uzmetejos likt gan sanak
Galvenais seit nebūtu lieki pieminēt, ka "labots" nav ko ēst, tapec vajag naudu dabut atpakal
Nu vismaz tadi argumenteti tika noformulets, kad vajadzeja naudu no cilveka, kuru pats apjajis katru menesi gada garuma
*labojums saskanots ar elksnis!
Pats labākais, ka pats ne pa gramu labaks, bet uzmetejos likt gan sanak
Galvenais seit nebūtu lieki pieminēt, ka "labots" nav ko ēst, tapec vajag naudu dabut atpakal
Nu vismaz tadi argumenteti tika noformulets, kad vajadzeja naudu no cilveka, kuru pats apjajis katru menesi gada garuma
*labojums saskanots ar elksnis!
Pēdējais labojis krabiss_k - 02 Apr 2016, 12:38, kopā labots 1 reizi.
Ir ir. Galvenais ka paši balti un pukaini...
Nez cik Jūs paši netīri, ka viņš Jūs tā apjājis? Man divu gadu garumā ar viņu ir bijusi diezgan intensīva sadarbība un viņš ir viens no retajiem par kuru nevienu brīdi pagaidām nav bijis pat ne mazākais iemesls sūdzēties!
Ā nē, piedodiet, atcerējos! Viņš pārvācās no man ērtās Juglas uz čuhņu pārdaugavā, piekrītu, konkrēts uzmetējs!
Ko jūs raudiet ? Notiks tāpat kā notika ar uzmetēju puiku - karma visu nokārtos. Nodegs garāža, nodegs instumenti, vienīgā lamata utt.
eu, a reāli kāds ir aizbraucis kaut reizi pie metēja un sadevis pa seju??
Puikas piesvilusī garāža neskaitās...
da kādas sejas došanas vienīgā vieta kur izvemt savu sāpi un padirsties ir šis topiks
labākais interneta warriors
Kaut ko atceros par Jelgavu un radiatoru, takā jā, ir bijis.-AF- rakstīja:eu, a reāli kāds ir aizbraucis kaut reizi pie metēja un sadevis pa seju??
Tur nebijs metiens , tur vnk vienam lietotajam noriebaas otrs
Poh, fakts paliek fakts, ka aizbraucabaumanis rakstīja:Tur nebijs metiens , tur vnk vienam lietotajam noriebaas otrs
Kolēģi!
Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai!
Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Ģirts Vilcāns 140395 -12650
Esiet uzmanīgi, paldies!
Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai!
Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Ģirts Vilcāns 140395 -12650
Esiet uzmanīgi, paldies!
Tu gribi teikt, ka 1. aprīlī drīkst uzmest? Vai arī tas tāds "ļoti asprātīgs" prikols no Tavas puses?ValtersZ rakstīja:Kur prāts 1. aprīlī ko pirkt
Jap, aizej uz rimi, nopērc čipsus un tev izsit čekā 50e un liek maksāt, citādi sauks mentus! Jo taču kur prāts nākt uz veikalu 1 aprīlīInferno rakstīja:Tu gribi teikt, ka 1. aprīlī drīkst uzmest? Vai arī tas tāds "ļoti asprātīgs" prikols no Tavas puses?ValtersZ rakstīja:Kur prāts 1. aprīlī ko pirkt
A nošaut kādu 1. aprīli var? Nu zini kā, april apriledzis rakstīja:Jap, aizej uz rimi, nopērc čipsus un tev izsit čekā 50e un liek maksāt, citādi sauks mentus! Jo taču kur prāts nākt uz veikalu 1 aprīlīInferno rakstīja:Tu gribi teikt, ka 1. aprīlī drīkst uzmest? Vai arī tas tāds "ļoti asprātīgs" prikols no Tavas puses?ValtersZ rakstīja:Kur prāts 1. aprīlī ko pirkt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 92