Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 68
- chevron_right
Nekāda maksāšana dubultā nevar sanākt. Tavā situācijā tikai var sanākt ka viena mēneša laikā sanāks maksāt par abiem gadiem.
Nu tātad pāgājušogad kāds jau bija nomaksājis nodokli. Ja Tu iesi atkārtoto janvārī, nāksies sapiķot arī par nākošo gadu. Ja iesi šogad, tad par nākošo gadu varēsi maksāt tikai nākamajā skatē, t.i. pēc gada. Kas tur ko nesaprast?
Tgd sapratu paldies, vnk apjuku, besī tā visas skates un nodokļu padarīšanas !Inferno rakstīja:Nu tātad pāgājušogad kāds jau bija nomaksājis nodokli. Ja Tu iesi atkārtoto janvārī, nāksies sapiķot arī par nākošo gadu. Ja iesi šogad, tad par nākošo gadu varēsi maksāt tikai nākamajā skatē, t.i. pēc gada. Kas tur ko nesaprast?
Tā. Esmu visu aizmirsis, apgaismojat.
Lai izietu TA, kam offic jābūt salonā? Stūre, panelis pašsaprotami. Durvju abšivkas? Paklājs? Aizmugurējie krēsli? Viduskonsole?
Lai izietu TA, kam offic jābūt salonā? Stūre, panelis pašsaprotami. Durvju abšivkas? Paklājs? Aizmugurējie krēsli? Viduskonsole?
Visam , kas ir stockaa. Paklaajs, benkji, apśuvumi, jostas, griesti, panelis, spido, ručkas, stùre un pat viduskonsolei. Plauktam aizmugurē, ja runa par e36. Protams var nebūt visādi sīkumi, bet pa lielam jābūt visam.Ruu rakstīja:Tā. Esmu visu aizmirsis, apgaismojat.
Mani pat izčakarēja ar mk2 , ka nav saulessargu.
Paklājs var nebūt, ja ir gumijas paklājiņi!!!
Vienīgais nezinu par viduskonsoli. Durvju abšivkām un visām ražotāja paredzētajām sēdvietām (ar siksnām, strādājošām) ir jābūt. Jāveras šofera logam. Jābūt griestu apšuvumam, saulessargiem.
Vienīgais nezinu par viduskonsoli. Durvju abšivkām un visām ražotāja paredzētajām sēdvietām (ar siksnām, strādājošām) ir jābūt. Jāveras šofera logam. Jābūt griestu apšuvumam, saulessargiem.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Blad, un kurš internetā bija rakstījis, ka ar Alu durvju apšivām var skati iziet?
Tās nav durvju abšivkas? Par alu konkrēti nezinu, bet plikas durvis nevar būt.Ruu rakstīja:Blad, un kurš internetā bija rakstījis, ka ar Alu durvju apšivām var skati iziet?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Cik es saprotu, galvenais lai nav redzamas kuzava metala elementi, tad viss chill.
Kā ir ar citas markas krēsliem? Sliedes nevar būt "pielabotas"?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
cik zinu nedrīkst.paziņa bija dabūjis oem Recaro savaij omegai,aizbrauca uz skati ,bet šie piesējās un pļūtija ka beņķi no citas markas auto ,beigas čalis pateica lai skrūvē ārā un čeko sliedes ja jau tik gudri
Sanāk, ja gribētu ielikt Hondas TypeR krēslus vai Imprezas WRX, tad bez sliežu izmaiņām neiztikt, so sanāk ka uz skati būtu jāliek stock. Drausmas ar to mūsu csdd
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu būtībā nedrīkst, arī caur starplikām! Sūds par skati, galvenais, lai uz ielas neķer un neņem no trases nost
Es gan trīs gadus žigulim ar japāņa auto beņķiem gāju, pirmos divus tur pabakstīja papētīja un neko, atkartotajā TA aizrādīja, bet es iebildu, ka iepriekšējais inspektors neko neteica un tad neko, trešajā inspektors sacepās kad teicu, ka stiprinājumos nekas nav mainīts jo ielikti caur starplikām, pieaicināja maiņas vecāko, kurš apskatīja paraustīja un noteica, ka ja esot labi ielikts tad var un aizgāja bet nu tas tīri no inspektora atkarīgs.
Es gan trīs gadus žigulim ar japāņa auto beņķiem gāju, pirmos divus tur pabakstīja papētīja un neko, atkartotajā TA aizrādīja, bet es iebildu, ka iepriekšējais inspektors neko neteica un tad neko, trešajā inspektors sacepās kad teicu, ka stiprinājumos nekas nav mainīts jo ielikti caur starplikām, pieaicināja maiņas vecāko, kurš apskatīja paraustīja un noteica, ka ja esot labi ielikts tad var un aizgāja bet nu tas tīri no inspektora atkarīgs.
Plus vel jāņem vērā ka csdd inspektoriem nepatīk žurkas. Es kad gāju ta man pat chalis jau ierunājās par shortshiftu un vairākām sapaskām uzreiz sapratu ka nepatīk viņam.
Nepatīk "ziemas misenes"
Tev baigi patiktu strādāt ap miskastēm ? Es pi**** pa katru sīkumu tādus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zurkas reali nepatik viniem. TA ielikto Sparco sedekli apskatija no visam pusem divata. Es pats neliku kreslu ieksa, bet tas kas lika vienu skruvi neieskruveja, delj ta ari ielika 2. Bet jaa nacas paradit ka tas viss ir nopirkts nevis uztaisits. Sparco starplika un regulejama sliede. Plus protams kartigi piesejas jostam.
Kapec attistitas valstis var dzinejus swapot un vel visskautko modificet, uzlabot bet Latvanija maksajot kosmisko nodokli neko nevar? Kapec vispar jamaksa nodoklis ja auto neiet TA apskati?
CSDD nedaudz aizgajusi sviesta.
Kapec attistitas valstis var dzinejus swapot un vel visskautko modificet, uzlabot bet Latvanija maksajot kosmisko nodokli neko nevar? Kapec vispar jamaksa nodoklis ja auto neiet TA apskati?
Nu e36 vairs nevienam nepatīk,kā jau veci bmw...betnu e36 īpaši,tie pēdejā laikā ir kļuvuši par Latvijas autovides duckface.riebeklis rakstīja:Zurkas reali nepatik viniem. TA ielikto Sparco sedekli apskatija no visam pusem divata. Es pats neliku kreslu ieksa, bet tas kas lika vienu skruvi neieskruveja, delj ta ari ielika 2. Bet jaa nacas paradit ka tas viss ir nopirkts nevis uztaisits. Sparco starplika un regulejama sliede. Plus protams kartigi piesejas jostam.
Kas attiecas uz tavu starpgadījumu TA stacijā,tu pārlasi velreiz savu uzrakstīto,ja tavuprāt tev patiešām liekas,ka esi apbižots...tas ir skumji.
Arguments par attīstītu valsti arī neiztur kritiku,šajā forumā tu vari pārliecināties par to pats,katrs otrais auto ir swapots(pārspīlējums,bet doma ir saprasta).
Mazāk asaru draudziņ,skaties uz dzīvi biku plašāk un pirms raudi,padomā.
Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 68