e34 reduktori
No kadiem e34 modeliem reduktora ieksa daljas lien e36 liela korpusa?
No M20 un M50 motoriem.
ne no vienashamaich rakstīja:No kadiem e34 modeliem reduktora ieksa daljas lien e36 liela korpusa?
...
Īsti nav pa tēmai, bet tantes runā kad e38 ir tāds pats reduktors kā e36, tā ir, vai tikai lidzigs?
Ja tiešām runa par lielo reduktoru, tad mans posts kļūdains. Vai ta no E34 V-veidīgajiem nevar ielikt? Tiem arī lielie korpusi.Armando rakstīja:ne no vienashamaich rakstīja:No kadiem e34 modeliem reduktora ieksa daljas lien e36 liela korpusa?
[quote="Armando"][quote="shamaich"]No kadiem e34 modeliem reduktora ieksa daljas lien e36 [b]liela[/b] korpusa? [/quote]
ne no viena[/quote]
Kaa ne no viena ko var muldeet,ja nezini tad labaak vispaar neko neraksti
http://www.e34.de/frames.php Skaties tabulaa,tikai no m20 un m50,ja tev jau ir blokis un tu gribi iisaaku..tev tikai ieksas ir jaapaarmet
ne no viena[/quote]
http://www.e34.de/frames.php Skaties tabulaa,tikai no m20 un m50,ja tev jau ir blokis un tu gribi iisaaku..tev tikai ieksas ir jaapaarmet
Tas ir tad, ja runājam par E36 un E34 vidējā korpusa reduktoriem.
jaa m5 un 540i vel liekas ka e32 740i un 750idogMa rakstīja:Ja tiešām runa par lielo reduktoru, tad mans posts kļūdains. Vai ta no E34 V-veidīgajiem nevar ielikt? Tiem arī lielie korpusi.Armando rakstīja:ne no vienashamaich rakstīja:No kadiem e34 modeliem reduktora ieksa daljas lien e36 liela korpusa?
un no e38 ari. vel kaukas tur ar e39 bija bet es vairs no galvas neaceros visus tos modeljus ar 210mm reduktoriem.
kam intresee lai pagoglee.
kaa tieshi ar biezumiem, ari nezinatu teikt, gan jau tas pats kas ar videja izmera biezumiem, ne visi liekas kopaa.
bet cik reali butu atrast lielo reduktoru no e34, tas jau cits jautajums
ej nokaunies stuuriiBavariancar rakstīja:
...
tu esi....jo sev dabuuju tiesi no e34 3.73 m20..ieliku elementu..jo pirms tam man bija 3.15 blokis..taakaa nevajag teikt ka ne no viena
Vecīt, tu vienkārši neidziļinājies tekstā. Autors prasīja, no kādiem reduktoriem var pārlikt iekša e36 lielajā reduktorā. E36 lielais reduktors nāk tikai E36 M3.
Nu ko tu blausties tik skalji!?Bavariancar rakstīja: tu esi....jo sev dabuuju tiesi no e34 3.73 m20..ieliku elementu..jo pirms tam man bija 3.15 blokis..taakaa nevajag teikt ka ne no viena
Parlasi velreiz textus.
Tu te auree par videjo izmeru reduktoriem (188mm)
Bet te runaa par lielo (210mm)!
Nakamreiz kartigak ieceko textus pirms uz kadu saac blaut!
Ps. Palabojot Maari, lielie reduktori ir tikai m3 evo. M3 3.0l ir videjais bet ar resnakam sazobes skruvem nekaa parejie videjie reduktori
...
Ar šādām attiecībām 1:1 nē.
2.93 e36 derēs
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
2.93 e36 derēs
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
plug n play nē
Jāvirpo flancis
Jāvirpo flancis
Labak butu uzrakstijis kads reduktora tips vajadzigs un tad attiecigi ieksas var mainit, typ 188 ar tadu pasu, typ 210 ar tadu pasu utt.
E34 TDS'a reduktorā ir 210mm elements, tātad, ja es dabūtu E36 reduktoru, kurā arī ir 210mm, tad varētu plug & play, bet ja E36 reduktoram ir, piemēram, 188mm, tad ir jāvirpo?
Nekas nav jāvirpo, 188 ar 210 nav savienojami. 210 e36 ir tikai m3 evo.Un to tu normāli parastajā pusramī neielidis.Agris36 rakstīja:E34 TDS'a reduktorā ir 210mm elements, tātad, ja es dabūtu E36 reduktoru, kurā arī ir 210mm, tad varētu plug & play, bet ja E36 reduktoram ir, piemēram, 188mm, tad ir jāvirpo?