kāds nevar steidzami izručīt?
Kaads nevar aizdot bmw e36 zapasku? Steidzami. Atrodos ganiibu dambja rajonaa. 22389713
sanaca shmuce... nevari kads rit palidzet nomainit stures krustinju pa simbolisku samaksu ?...jau noskruvets bet nenak ara jo apsubejis...ir vietaa ko likt. diezgan steidzami
tur kur vinam ta atveruma vieta, iesit kaltu, dorniti, ktvai skruvgriezi abas puses, vins papletisies un loti smuki kustesies pa abām asīm, nomauc sakuma no vienas un tad no otras
ta ari darijam ar lomiku un amuru .vinsh pagaja ara un talak nekustas!
ar fenu sasildi kartigi
man tad ka mainiju bija tas pats sasildiju un bija ok , lenam naca nost
man tad ka mainiju bija tas pats sasildiju un bija ok , lenam naca nost
Ahh tiko salociju plauktu bet rit jau jabrauc iesildities Janiem...Atsucas kads kas Sigulda tirgo e36 rezerves dalas
kads nevar uz janiem aizdot x5? netīk žuk pa laukiem mocīt
Kāds nevar aizdot uz jāņiem Līgu ? Savējo negribās mocīt .
Obligati jābūt Līgai?Rons rakstīja:Kāds nevar aizdot uz jāņiem Līgu ? Savējo negribās mocīt .
Gandrīz alu izlēju no smiekliem!!!!!Rons rakstīja:Kāds nevar aizdot uz jāņiem Līgu ? Savējo negribās mocīt .
I don`t like bass, I love it!
Es varu Ciprusu uz īri piedāvāt, ja interesē, pmRons rakstīja:Kāds nevar aizdot uz jāņiem Līgu ? Savējo negribās mocīt .
Gribas savam auto krasot diskus, vai kads uz fotošopa nevar man viņus uztaisit velamaja krāsa? Lai aptuveni redzetu ka izskatas. Ja kas PM.
Kāds nevar izpalidzet, degvielas suknis lkm nomira uz valdemara ielas 75, nopirkšu 27131543
Apmet suuknim vadus pāris reizes otraadaak,izspļaus sūdus un varēsi mīcīt tālāknaljanke rakstīja:Kāds nevar izpalidzet, degvielas suknis lkm nomira uz valdemara ielas 75, nopirkšu 27131543
ja filtrs ar aizdirsts?janeks rakstīja:Apmet suuknim vadus pāris reizes otraadaak,izspļaus sūdus un varēsi mīcīt tālāknaljanke rakstīja:Kāds nevar izpalidzet, degvielas suknis lkm nomira uz valdemara ielas 75, nopirkšu 27131543
kkā uz pēdejām gāzes atliekām tiku līdz kojām, sūknis vispār neko nepumpē, dūkt un skanēt rūc, bet ne piles benzīna neizspļauj
Ēēēē help,Daugavpilī ir kāds šrots???? Varētu kādu nummuru iedot vai arī kādam šajā galā ir opel vivāro sāna durvis melnā krāsā...???