E36.lv whatsapp čata sarunu pērles
Pie foruma klāt negribējās likt, pa brīdim labie teksti/bildes/video izskan arī čatā, bet šī ir leģenda visai E36 komūnai:
Nezinu smieties vai raudāt.+37127740434 HorensK rakstīja:meklēju ejošu un ar apskati e36 - 300e
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nav nereāli. Ir gadījies nopirkt arī par 200 eiro ejošu e36 ar TA. Protams nekas spīdošs par to naudu nebūs.TomSkarsts rakstīja:Pie foruma klāt negribējās likt, pa brīdim labie teksti/bildes/video izskan arī čatā, bet šī ir leģenda visai E36 komūnai:
Nezinu smieties vai raudāt.+37127740434 HorensK rakstīja:meklēju ejošu un ar apskati e36 - 300e
Nu vispār ar nošķiltu purnu ari var skaitīties ejošs. Itkā smieklīgi uz kosmonautu fona, bet manu prāt adekvāta cena par bomzi nopisteni "drift missle."
klucifers rakstīja:Nu vispār ar nošķiltu purnu ari var skaitīties ejošs. Itkā smieklīgi uz kosmonautu fona, bet manu prāt adekvāta cena par bomzi nopisteni "drift missle."
Nošķiltu purnu ja lanžeroni nav zietuši var easy un ne pārāk dārgi sataisīt. Man čoms pagājušgad nopirka par 200 eiro ar nošķiltu purnu 318 sedanu ar gāzi un TA uz 8 mènešiem. Ieguldīja 100 eiro un nobrauca līdz TA beigām.
Kaut kādas neinteresantas jums tur sarunu pērles.. Ikdienas glupības.
Bet tomēr reizēm kaut kas izlec Es pat nezinu kā to nokomentēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav wazaps bet saies lai nepazūd
quote=Rolish post_id=641487 time=1544083849 user_id=1166]
quote=Rolish post_id=641487 time=1544083849 user_id=1166]
Loud N' Proud
Haziii mani skriini
Loud N' Proud