E36-djjys
Nee, nee, man labaak patiik kaa vinji uz mashiinas izskataas... Teeju taapat nedzeru, taa ka nav ko aakstiities.
viewtopic.php?f=18&t=4173
bet zupīti izvārīt ta gribi?
djjys, tu pats piestrada smuci un vel atlaujies citus nodirst taa nu gan tu nevari atlauties :i
par tiem traukiem gan labs
par tiem traukiem gan labs
Njaa, tas buutu diezgan jauki, bet nu redzot cik ilgi GIRT5 ciinaas par saviem diskiem, nezinu cik ilgaa laikaa dabuushu savus traukus...m4z rakstīja:bet zupīti izvārīt ta gribi?
viewtopic.php?f=18&t=4173
pret Rimi uzlīmēm samainīsi.
diemžēl, bet es pazūdu. veči turās, bija intresanti šeit
rīt drošvien ienāks nopietnie prāti ar dusmīgām sejām un šo visu nesapratīs un izdzēsīs
rīt drošvien ienāks nopietnie prāti ar dusmīgām sejām un šo visu nesapratīs un izdzēsīs
es vnk līks no šī 3 lapu biezeņa ...
pipec, dzeki vnk pieduraas, bet nu ja, djjys vnk iesparda kaa klejotaajs pa visu eiropu..
+ atstaaj katra valsti pa dalinai no behas..
+katra valsti pa vienam diskam kause blodinaas..
un cigaani no aizmugures stumj uz bremzu diskiem uz sefa angaaru.. :D:D
+ atstaaj katra valsti pa dalinai no behas..
+katra valsti pa vienam diskam kause blodinaas..
un cigaani no aizmugures stumj uz bremzu diskiem uz sefa angaaru.. :D:D
M.K.
bija prieks te piedalīties, būtu interesanti, ja djjys te ienāktu un sniegtu kādu mājienu kurā Rimi G1RT5 diski ir un KAD BŪS BRĪVS LAIKS, ievestu tās uzlīmes, a to akcija nomainīsiesm4z rakstīja:diemžēl, bet es pazūdu. veči turās, bija intresanti šeit
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Aaaaa, nu džeki Jus dodat, kamēr es Rīga-Bauska-Rīga, Jūs te es 2lpp pa karotēm dzenat, saulesbaterijām ar vienu manu ļitaku stūrī līks var palikt šito visu lasot
BEt ne par to ir stāsts... Tā arī neredzēju atbildi uz savu jautājumu, kamdēļ bija jānogasējās, un nevarēji laicīgi atdot diskus?
BEt ne par to ir stāsts... Tā arī neredzēju atbildi uz savu jautājumu, kamdēļ bija jānogasējās, un nevarēji laicīgi atdot diskus?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .