Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 2228
- chevron_right
Tad jaaiet peec zaales jo pat dzeerumaa vinja mani nepakjer
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Zāle ir way to go!
P.S.
Kāds skatā pa Eurosport2 Strikefrorce tagad?
P.S.
Kāds skatā pa Eurosport2 Strikefrorce tagad?
OOOOOOOOOO eurosprt 2 ir pat ljoti oki!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Esi MMA fans?
Ko atbalstat no letinju MMA?
Personiigi paziistams un meitas krusteeva braalis http://sportacentrs.com/cinas_sports/mm ... _aiz_naida
Tuliit ciiniisie par baltijas chempa titulu!!!!!!!!
Tuliit ciiniisie par baltijas chempa titulu!!!!!!!!
No letiņiem man grūti kādu izcelt, jo nesekoju baigi līdzi Ja būtu lētākas biļetes uz WFCA pasākumiem, tad varbūt interesētos. Kādi tavi favorīti?
Es vairaak par K1
Mans favoriits Remy Bonjasky
Nu Remy jau jā K-1.
Man gan K-1 visu laiku aizmirstas iacot. Ir kāds saits, kur smuki rāda K-1 cīņas hronoloģiskā secībā? 2012 GP ka sāksies? Rudenī?
P.S.
Alistar Overeem no K-1 tagad uz MMA pārgājis
Man gan K-1 visu laiku aizmirstas iacot. Ir kāds saits, kur smuki rāda K-1 cīņas hronoloģiskā secībā? 2012 GP ka sāksies? Rudenī?
P.S.
Alistar Overeem no K-1 tagad uz MMA pārgājis
Visu saka ar UFC Overeem!
Mans favorits ari Bonjasky, tacu vina laiks ir pagajis. Pasreiz viens no favoritiem, es uzskatu, ir Badr Hari!
Mans favorits ari Bonjasky, tacu vina laiks ir pagajis. Pasreiz viens no favoritiem, es uzskatu, ir Badr Hari!
Nu to kā Overeem Badr Hari izrubīja finālā tu jau redzēji ne?
Tas ne par ko neliecina! Ja atceramies ieprieksejo gadu Hari vineja. Sports ir neparedzams
Nu tad nebija Overeem Nu labi tas tā. Pareiz tu saki, ka tur paredzēt ko grūti. Viens nedaudz veiksmīgāks, otram nedaudz nepaveicas un babuuum - kāds jau guļ un sapņo jaukus sapnīšus.
Lai kā arī negribētos ir iestājusies e-talona sezona.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
kas tad tā? ziemas riepas nav?
Ir jau riepas, bet jega no viņām ir 0, vēl arī vairs no stāvlaukuma neizbraukt. Šorīt iedzinos un ārā netik vairs. Visas sniega lapstas kads nozadzis.
Ar sipenem pat jarokas sniegaBubulis rakstīja:Ir jau riepas, bet jega no viņām ir 0, vēl arī vairs no stāvlaukuma neizbraukt. Šorīt iedzinos un ārā netik vairs. Visas sniega lapstas kads nozadzis.
Kads nezin, kur nopirkt leetu sniega lapstu, kvalitate po, lai paglābtos no e-talona ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 2228