Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 504
- 505
- 506
- 507
- 508
- …
- 2228
- chevron_right
Hey!
Paklau, cik jāmaksā CSDD par auto krāsas maiņu tehniskajā pasē?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Kurš man kā iezemietim palīdzēs tikt galā ar sekojošu problēmu - tagad nolejupielādēju Zelta Rudens bildes kā RAR failu, bet tā faila ikona man rādās kā VLC pleijeris, ar kuru programmu jāver vaļā tas RAR fails jeb uz kuru ikonu man jāmaina?? 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Krievu Tosols ļoti atškrias no Eiropas ziladogMa rakstīja:"Tosols" iegājies no senākiem laikiem, kaut gan skaitās tas pats antifrīzs :)
WinRAR or WinZIPJohnny rakstīja:Kurš man kā iezemietim palīdzēs tikt galā ar sekojošu problēmu - tagad nolejupielādēju Zelta Rudens bildes kā RAR failu, bet tā faila ikona man rādās kā VLC pleijeris, ar kuru programmu jāver vaļā tas RAR fails jeb uz kuru ikonu man jāmaina??
Vai arī tugzip.
http://www.tugzip.com/Downloads.html
Vai tad ir sarkans tosols?
Cik manīts, zils un zaļš.
Par sarkanu nezinu, bet roza tosols točna ir.
cik manīts, tad tosols ir zils, pārējās krāsas šķidrumi ir antifrīzi
Tosola uzrakstu uz sarkana šķidruma neesmu redzējis, bet antifrīz gan nāk sarkans.
Taču kāda gan starpība, kā to sauc, ja funkcija un sastāvs vienāds, tikai krāsa mainās.
Jo kā iepriekš tika noskaidrots, vārds ''tosols'' iegājies no padomju sistēmas.
Nezinu gan kāpēc tas tiek tirgots ar veco un jauno nosaukumu, gan jau lai maldinātu, bet jau 3 gadu leju kas lētāks, zilo, zaļo, viskozitāte nav mainījusies.
Nezinu gan kāpēc tas tiek tirgots ar veco un jauno nosaukumu, gan jau lai maldinātu, bet jau 3 gadu leju kas lētāks, zilo, zaļo, viskozitāte nav mainījusies.
Man civic laikos ar to tosolu un antifrizu jautri gāja
Jaukt kopa varēja tikai 2 krāsas, manuprāt, sarkanā krāsa nedraudzējās ar pārējām un varēja sākt taisīt ballīti dzesēšanas sistēmā
, tapēc labāk lej iekša to kas tev jau tur ir 
Aduks rakstīja:Hey!
Kautkas ap 15Ls bija laikamAduks rakstīja:Aduks rakstīja:Hey!
Kā ir ar e39 bleķiniekiem uz e36? kāds viņiem ir ET?
ET ap 20 un vajadzēs centrējošos gredzenus.
Man tagad ir R 15, J 7 un ET 10 , priekā drusku ārpus arkas, aizmugurē ar visām koilām un gandrīz max augšā strech ir reizēm
tikko pamanīju, ka par bleķiniekiem runa iet, uzreiz nepiefiksēju 
Man tagad ir R 15, J 7 un ET 10 , priekā drusku ārpus arkas, aizmugurē ar visām koilām un gandrīz max augšā strech ir reizēm
Kāds nezin kad un kur būs iespēja tikt pie kkādām bildēm no zelta rudens izbrauciena???
Tur tā lieta ka kreivijā viss kas redzēts un tādu zilo dzesešanas škidrumu labak nejaukt, jo pomer nav mumš žigulišievaness2 rakstīja:Taču kāda gan starpība, kā to sauc, ja funkcija un sastāvs vienāds, tikai krāsa mainās.
Kur rīgā dabūt sedanam labo aizmugurējo remontarku priekšs pārmetināšanas?
Rīgā nezinu, bet Ulbrokā gan var "Divi auto" tādas dabūtTomariņš rakstīja:Kur rīgā dabūt sedanam labo aizmugurējo remontarku priekšs pārmetināšanas?
Šodienu var atzīmēt kā jauna projekta sākumu. Cerams jau 5dien varēšu atradīsies. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir rozā un to ir jālej ja motora noskrējies jau 250000kmevaness2 rakstīja:Vai arī tugzip.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 504
- 505
- 506
- 507