Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 2228
- chevron_right
šietiem ir riktīgais plauks + R16, vispār kruta!!!beeSharp rakstīja:BBS aktīvisti sarosās!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... lpikk.html
+238 futbolsBubulis rakstīja:+318 esmu par futbolu 24h , dodiet laukumu .Rolands rakstīja:Tā kā tuvojas vasara un sen nav spēlēts futbols,vrb varētu gribētāji kkur uzspēlēt kopā?
Nopirkšu , vai kads uzdavina skruvi kas tur durvju atslegas serdeni tada apalja kas tur ru4ku ari pie durvim, der no visiem e36 un e34 ta skruve
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Tikko sūcot autiņu, kopā atradu 1.14Ls & Valmiermuižas alus!
Man te radas ideja,kad vasara notiks e36 pasakums,varetu but ari tada ka apbalvosana.Tas ir skaistakais e36 kluba,no kapiem paceltais u.t.t nominacijas,balvas jau es domaju nekadas lielas nevajadzetu,galvenais jau pagodinajums :)
Tur kads goda raksts un karogs vai t-krekls ar e36 simboliku...
Ko sakat pa tadu aso ideju?Tas jau jaizlemj kluba administracijai,bet liekas neslikti,kategorijas jau var but dazadakas,dazas tik nosaucu ka piemeru
Ko sakat pa tadu aso ideju?Tas jau jaizlemj kluba administracijai,bet liekas neslikti,kategorijas jau var but dazadakas,dazas tik nosaucu ka piemeru
DeDz iN CoOl
ideja patīk :)
Alins nebija sasalisRudziņš rakstīja:Tikko sūcot autiņu, kopā atradu 1.14Ls & Valmiermuižas alus!
DeDz iN CoOl
aspriest var, būs diezgan pagrūti noteikt kritērijus.
vienam vērtība ir ritoshaa un dzinējs, otram izskats, cits ir atrādījis kā uzcēlis, cits vienkārši gatavu nopircis. cits ir tikai atrādijis vienu bildi skaistu.
pirmās vietās protams būs tikai pārkrāsotie, jo tie būs vizglītākie.
piem kāds atbrauc ar stock nesēdīnātu r15 lietie ideālā kārtībā pārkrāsots, bez mpakas. cik procentuāli cilvēkiem liksies ka tas ir vislabākais :)
bet nu apspriesties var, pa visiem ganjau ideju uzceltu.
vienam vērtība ir ritoshaa un dzinējs, otram izskats, cits ir atrādījis kā uzcēlis, cits vienkārši gatavu nopircis. cits ir tikai atrādijis vienu bildi skaistu.
pirmās vietās protams būs tikai pārkrāsotie, jo tie būs vizglītākie.
piem kāds atbrauc ar stock nesēdīnātu r15 lietie ideālā kārtībā pārkrāsots, bez mpakas. cik procentuāli cilvēkiem liksies ka tas ir vislabākais :)
bet nu apspriesties var, pa visiem ganjau ideju uzceltu.
Nu pie vizuala buti mazliet grutak,bet pie uzclesanas no kapiem,reali kurs ir atradijis pa visu so 1.5 gadu ko ir izdarijis un kas ir viss trakako variantu uzcelis vislabak,gan hadeni gan motoru,gan vizualo ar salonu,tas ka kads ir nopircis ar nokautu motoru un nomainijis to,tas toc nav uzcelsana no kapiem,bet viss kopa.
Nu ta kka es domaju,bet ja forumiesi butu atsaucigi tad varetu meginat kko sabidit...
Nu ta kka es domaju,bet ja forumiesi butu atsaucigi tad varetu meginat kko sabidit...
DeDz iN CoOl
Vel jau var izvirzit pretendentus vairakas nominacijas un tad lai visi kopigi atseviska topica balso no dotajiem kanditatiem,protams nominetajiem butu ofits uz tusu jaierodas,ja nu galigi ir arzemes,bet tas ta,no sakuma jauzcel siideja
DeDz iN CoOl
Tur jau gandrīz tad kādu dalības maksu vajag, ja balvas grib, bet nu atzinības raksts jau toč neko īpašu nemaksātu!
piemeram e30.lv tusinja bija tadas nominacijas-zemakais auto, skalaka izplude, smukaka motortelpa un laikam vel kaut kas bija
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šitais tituls automātā jau vienam no mūsējime pierakstīts!Aivens rakstīja:Nu pie vizuala buti mazliet grutak,bet pie uzclesanas no kapiem,reali kurs ir atradijis pa visu so 1.5 gadu ko ir izdarijis un kas ir viss trakako variantu uzcelis vislabak,gan hadeni gan motoru,gan vizualo ar salonu,tas ka kads ir nopircis ar nokautu motoru un nomainijis to,tas toc nav uzcelsana no kapiem,bet viss kopa.
Domājams, ka visi saprata kam!
Varam jau uzreiz piešķirt visus karogus un savus kreklus DogMam, tur nav daudz variantuAivens rakstīja:Man te radas ideja,kad vasara notiks e36 pasakums,varetu but ari tada ka apbalvosana.Tas ir skaistakais e36 kluba,no kapiem paceltais u.t.t nominacijas,balvas jau es domaju nekadas lielas nevajadzetu,galvenais jau pagodinajums :)
Es savu kreklu nepiešķiršu, neesmu vēl redzējis to auto ielās.
+10
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man?erda rakstīja:šitais tituls automātā jau vienam no mūsējime pierakstīts!Aivens rakstīja:Nu pie vizuala buti mazliet grutak,bet pie uzclesanas no kapiem,reali kurs ir atradijis pa visu so 1.5 gadu ko ir izdarijis un kas ir viss trakako variantu uzcelis vislabak,gan hadeni gan motoru,gan vizualo ar salonu,tas ka kads ir nopircis ar nokautu motoru un nomainijis to,tas toc nav uzcelsana no kapiem,bet viss kopa.
Domājams, ka visi saprata kam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …