Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 510
- 511
- 512
- 513
- 514
- …
- 2228
- chevron_right
Nav jau veca
sava lažas pēc sačakarēju
āāā, nu tad visi kuri te tusē, ir mēmākie mehi ne?

āāā, nu tad visi kuri te tusē, ir mēmākie mehi ne?
protamsRidlihs rakstīja:Nav jau vecasava lažas pēc sačakarēju
![]()
āāā, nu tad visi kuri te tusē, ir mēmākie mehi ne?![]()
Pēdējais labojis Dj_Zii - 20 Okt 2013, 02:46, kopā labots 1 reizi.
kas veca? tu domāji vecs teiciens : lol nau verc?
Es vienkārši esmu Ikaunis
Nu es piemēram esmu memākais mehs
nu un tad ir vēl citi mēmie mehi un tad ir želejnieki
P.S. lūgums uztvert ar humoru
Nu es piemēram esmu memākais mehs
Pēdējais labojis Liss - 19 Okt 2013, 20:49, kopā labots 1 reizi.
ko sačakarēji ?
ridlih beidz lietot
ne pie ka laba tas nenovedis 
a tu nelieto? 
es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tamDj_Zii rakstīja:ridlih beidz lietotne pie ka laba tas nenovedis
Tu raksti no telefona braucot,seeingman rakstīja:kas veca? tu domāji vecs teiciens : lol nau verc?
Nu es piemēram esmu memākais mehsnu un tad ir vēl citi mēmie mehi un tad ir želejnieki
![]()
![]()
Ridlihs rakstīja:es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tamDj_Zii rakstīja:ridlih beidz lietotne pie ka laba tas nenovedis
ja cik dzirdeju ir jarukaRidlihs rakstīja:es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tamDj_Zii rakstīja:ridlih beidz lietotne pie ka laba tas nenovedis
ni niseeingman rakstīja:a tu nelieto?
Pēdējais labojis Dj_Zii - 19 Okt 2013, 21:08, kopā labots 1 reizi.
Tikai pusotru pudeli alus, man maz vajag....Ridlihs rakstīja:Tu raksti no telefona braucot,seeingman rakstīja:kas veca? tu domāji vecs teiciens : lol nau verc?
Nu es piemēram esmu memākais mehsnu un tad ir vēl citi mēmie mehi un tad ir želejnieki
![]()
![]()
P.S. lūgums uztvert ar humoruvai arī esi spaini ko smagu ietempis jau iekšā kā viss miglā un pogas nespiežas īstās?
tpiska želeja 
...man pat e36 nav
ikdienā esmu melns un netīrs, kāds tur vēl želejnieks no manis, drīzāk pats tu esi želejnieks, ka nevari savu veļeni sataisīt 
skarbiseeingman rakstīja:...man pat e36 navikdienā esmu melns un netīrs, kāds tur vēl želejnieks no manis, drīzāk pats tu esi želejnieks, ka nevari savu veļeni sataisīt
Jā, tāpat kā Apelsīnieši melnu muti rauj, lai Tu vari gāzt savā 2.8 rīmāDj_Zii rakstīja:Ridlihs rakstīja:es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tamDj_Zii rakstīja:ridlih beidz lietotne pie ka laba tas nenovedis
ja cik dzirdeju ir jarukaRidlihs rakstīja:es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tamDj_Zii rakstīja:ridlih beidz lietotne pie ka laba tas nenovedis
lai bosa draudzene varetu baltaja gulbi topku ieliet ,,joks,,
japieskrien ar kadu dienu un ar jelgavniekiem jasadzer kadu dienu
es lietoju 4x gadā un šogad visas 4x ir bijušas, tā kā trāpīji garām un rītā uz darbu pie tam
[/quote]
lai bosa draudzene varetu baltaja gulbi topku ieliet ,,joks,,
japieskrien ar kadu dienu un ar jelgavniekiem jasadzer kadu dienu
[/quote]
Jā, tāpat kā Apelsīnieši melnu muti rauj, lai Tu vari gāzt savā 2.8 rīmā
[/quote]
tas gan, tas gan es pec pagaisajam 2 naktim nemu atvalinajumu lidz tresdienai
labs ir es laizu ar miedzinu uz parunam
Jā, tāpat kā Apelsīnieši melnu muti rauj, lai Tu vari gāzt savā 2.8 rīmā
tas gan, tas gan es pec pagaisajam 2 naktim nemu atvalinajumu lidz tresdienai
labs ir es laizu ar miedzinu uz parunam
vispār lielākas rīmas ir izjāts vecais 2.0 
Atbrauc ciemos un paskaties cik es tīrs esmu darbāseeingman rakstīja:...man pat e36 navikdienā esmu melns un netīrs, kāds tur vēl želejnieks no manis, drīzāk pats tu esi želejnieks, ka nevari savu veļeni sataisīt
Varu sataisīt gan jau, bet atnākot mājās neko citu kā vakariņas un labu garšīgu baltu kafiju negribas
+325....seeingman rakstīja:vispār lielākas rīmas ir izjāts vecais 2.0
Ridlih, kas veļasmašīnai? Gan jau pa visiem ko sadomāsim. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 510
- 511
- 512
- 513
- 514
- …
- 2228