Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 511
- 512
- 513
- 514
- 515
- …
- 2228
- chevron_right
Iemetu paklāju neizpurinot kārtīgi
pieļauju , ka sarāva iekšā kur kādu spalvu. Būtu brīvdiena gan jau ķertos klāt un atjauktu vaļā, bet uz tās veļenes vēl žāvētājs stāv kaut kā piestirprināts. Reāli man vnk rokas neceļas ķerties klāt dēļ noguruma.
Filtrs ir tikai ūdens ieplūdē, izplūdē nekā nav, viņš dot ārā ar visām smiltīm un drazām, tā kā nezinu, ko tur varētu aizraut.
veļenei priekšpusē apakšā labajā pusē (parasti tur pa apakšu ir dekoratīva plastmasa vēl priekšā) ir korķis gāzes uzpildes korķa lielumā, to skrūvejam vaļā un velkam sūdus ārā, laicīgi nodrošināties ar paplāti, jo no turienes iztecēs vēl ūdens, ko sūknis nevar no veļenes izdzīt izplūdes cikla laikā.
ar cieņu, ne-želejnieks
ar cieņu, ne-želejnieks
kungi, tik slinks un tups es neesmu, lai to visu jau nebūtu izdarījis.
Pēc tam kad tas viss tika izdarīts , tad palaidu pa tukšo programmu kādu un tas pasākums beidzas tad, kad programma uzkaras, jo netek prom ūdens.
Pēc tam kad tas viss tika izdarīts , tad palaidu pa tukšo programmu kādu un tas pasākums beidzas tad, kad programma uzkaras, jo netek prom ūdens.
Jāņem laukā sūknis un jāskatās, kas ar viņu, un ceri, ka viņš ir pie vainas, nevis vadības bloks. Veļas mašīnu sūkņi tiek tirgoti kā maize. 
jā, bet pirms iemetu to paklāju, viss bija čotka. Tajā sūknī tad arī var saraut visu ko iekšā ? jājauc tas vaļā un jāčeko.
Drīzāk vienkārši nosprāga, tā gadās. Universālais sūknis 5ls.
TU vnk zini, Tavai tā gadījās, vai arī labo tās veļenes?
Veļenes nelaboju, nu, tik cik radiniekiem un sev.
Detaļas gan ir tirgotas daudz.
vai tad e36.lv nav viena liela pūkaina ģimene?
Ok, bet tā kā Tu man tepat kaimiņos apgrozies, mošk var ko sarunāt ?
Ok, bet tā kā Tu man tepat kaimiņos apgrozies, mošk var ko sarunāt ?
ees var salabuout tav veljeni,
kiegeli ieksaa un cenrafulg uz max
par suukn nebur vair jakjerta krenjkj
kiegeli ieksaa un cenrafulg uz max
par suukn nebur vair jakjerta krenjkj
...
Ridlihs remonte veļeni
Kā es tagad nožēloju, ka neuzfilmēju un nesabildēju ko izdarīju ar veco veļeni

Zb, jāsāk meklēt vaina. Kautkas brutāli izēd visu akumulatoru! izslēdzot aizdedzi, kādas 5min kautkas turpina dūkt zem paneļa, izklausās pēc pečkas ventilatora, bet dienā nemaz neslēdzu viņu iekšā.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Kads kut ko zin pa šo ?:D
Kā lūkas apšuvumu dabūt atpakaļ līdz ar lūkas malu? Tik līdz ir mazliet pavērta, tad kādi 2cm līdz lūkas malai paliek. Pašu apšuvumu tajā brīdī izskustināt īsti nevar 
Jā,video nosaukums atbilstošs
e36richijs rakstīja:
Kads kut ko zin pa šo ?:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 511
- 512
- 513
- 514