Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- …
- 2228
- chevron_right
Tad jau šito labākyanks rakstīja:hz moš šitā http://www.imdb.com/title/tt1032755/?ref_=fn_al_tt_1 itkā līdziga nav bet...
jesusRidlihs rakstīja:Tad jau šito labākyanks rakstīja:hz moš šitā http://www.imdb.com/title/tt1032755/?ref_=fn_al_tt_1 itkā līdziga nav bet...:
reku labakais varijants
bet ja nopietni tad kad man melnie uznak es aizeju uz zali izkauties un viss atkal ir
Priekš kam uz zāli? Pilnas ielas ar Fordiem 
Kāds zin kas šis par spoleri ir?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izskatas pec zennder vai snicele 
fordisti tak no sakuma krit zeme un spiedz ka mazi berni bet pectam vel vizinaties uz kapota gribRidlihs rakstīja:Priekš kam uz zāli? Pilnas ielas ar Fordiem
nu tajā pēdējā gadījumā arī tas bembists nerādīja nekādu baigo pārspēku, tads ielas graplings ar mīcīšanos un virsū sēdēšanu 
es tektu ka bembists meginaja izvairities no agresiva fordista ,ta lai nesavainotu un netraumetu fordistu
piespiezot fordistu pie zemes lai fordists sev neraditu nevajadzigas traumas

vai arī viņš sagura un apsēdās uz fordista atpūsties 
tas ir nesportiski

Melns?Burbul1s rakstīja:Kāds zin kas šis par spoleri ir?
Nav nekāds zender vai "snicele", "Dmax" spoileris, pats pielāgoja. Sūti no jebreja un pats taisi jebatoriju, lai pielāgotu :)Burbul1s rakstīja:Kāds zin kas šis par spoleri ir?
Baigais mega lūgums, ļoti nepieciešami zurnāli krāsaini, varu aizbraukt pakal, bet vēlams, lai nebūtu viens, bet vismaz kāda kaudzīte. Npieciešams lielformāta kolāžām
Dodat ziņu PM vai 26604511
Pēdējais labojis Neocron - 23 Okt 2013, 12:19, kopā labots 1 reizi.
Man ir krievu tuninga žurnāli, pret kautko garšīgu varu iemainīt...
Tikai mums galīgi nav pa ceļam. 
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Man mājās mētājas kaudzīte ar forsāžas žurnāliem un vēl kkādi krievu tuning žurnāli, bet nu vienīgi esmu no cēsīm... nez cik izdevīgi braukt pakaļNeocron rakstīja:Baigais mega lūgums, ļoti nepieciešami zurnāli krāsaini, varu aizbraukt pakal, bet vēlams, lai nebūtu viens, bet vismaz kāda kaudzīte. Npieciešams lielformāta kolāžām
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nesanāk man Tev PM nosūtīt... Bet, ja kas, 2 divi 0 četri 0572.Neocron rakstīja:Baigais mega lūgums, ļoti nepieciešami zurnāli krāsaini, varu aizbraukt pakal, bet vēlams, lai nebūtu viens, bet vismaz kāda kaudzīte. Npieciešams lielformāta kolāžām
dievs soda- sedi uz slimibas lapas un vazajies apkartRom4iks_328 rakstīja:zb temperatura 39 jau 3sho dienu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- …
- 2228