Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 521
- 522
- 523
- 524
- 525
- …
- 2228
- chevron_right
Es pa laikam kādu v12 iesādu sienāpuikaa20 rakstīja:Kads ir meģ - spelet šo speli . izskatas intresanti![]()
Vispār "Spices laikos" daudzi bāza švammes izpūtējā uz TAunider rakstīja:kā jau vienmēr, tikaj pagudroties, nevis normālu risinājumu atrast325 BMW rakstīja:Bundulim naudas nav, a benzīnam ir?!
Sabāz švammes iekšā, dzirdēju ir stilīgi! :)
Normālākais risinājums drošvien arī būtu cits bundulis.
no kompota gridas tepiki var ielikt sedana? 
Vadoties pēc realoem, tad atšķiras. Nezinu kā dabā ir, bet pēc manām domām arī fiziski vajadzētu būt, ka atšķiras.Burns rakstīja:no kompota gridas tepiki var ielikt sedana?
Sākas kompotu invāzija 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Es nesaprotu, kas tevi tur šajā forumā. Ja te viss ir tik slikti, kapēc tu te vēl nāc un krīti visiem uz nerviem. Ej uz Fano un spamo tur tālāk.Ak jel priekšniek, nezināju, ka kāda cilvēka domas/viedoklis par kaut ko var būt nepareizi. Vajadzētu tev iet par latviešu valodas skolotāju un labot domrakstus. Visiem varētu krāmēt gulbīšus ar piebildi - tavas domas nav pareizas par konkrēto tematu.![]()
Laikam pareizās domas šajā forumā ir paņemt ziepes rokās un drukāt - skaisti, labi, jauki, smuki.
šo forumu ar prātu laikam nesaprast-vienu brīdi visi gaudoja ka kompakti ir sazin kādi. Tagad viens bariņš sapērkās kompaktus un viesiem tā patīk 
labi - liela daļa 
pēc kūtīm tas ir jaunais modes kliedziens 
Es pagaidīšu, kamēr sedani nāks modē, un tad būšu stilīgais čalis 
Tev jācer ka e36 līdz tam laikam kā suga nebūs izbeigusies 
Sedani rullz the worldmarux rakstīja:Es pagaidīšu, kamēr sedani nāks modē, un tad būšu stilīgais čalis
tad jau laikam nekad...marux rakstīja:Es pagaidīšu, kamēr sedani nāks modē, un tad būšu stilīgais čalis
bet tā nebūs mode 
ieraksti googlē diferenciālis, un sapratīsi, ka patēriņu viņš nevar ietekmēt.Rons rakstīja:[quote="seeingman"
un arī diferenciāļa izvēle var atstāt pārsteidzošu ietekmi uz patēriņu
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-ka ... d=26228951
kuts ir domata kartupelus vest no lauka majas
sedans lai ar gimeni uz zologisko aizlaist
compacts : mmm tur vis vienkarši bmw dizaineris nokrita sadzeries paulaineri no kapnem un kludas pec palaida razosana
coupe ir viss stiligaka no visiem
jo patik man un tetim un visam maziņajam mana pagalma

sedans lai ar gimeni uz zologisko aizlaist
compacts : mmm tur vis vienkarši bmw dizaineris nokrita sadzeries paulaineri no kapnem un kludas pec palaida razosana
coupe ir viss stiligaka no visiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 521
- 522
- 523
- 524
- 525
- …