Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 523
- 524
- 525
- 526
- 527
- …
- 2228
- chevron_right
Legālie deg nost viens pēc otra
Seeingman un Rons, Jums ir, kas kopīgs - avataros bildes ar mikroshēmām, kāda nemotora pēc?
Seeingman un Rons, Jums ir, kas kopīgs - avataros bildes ar mikroshēmām, kāda nemotora pēc?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
nu nez
ja nem tad tikai tiru mantu no kolumbijas
tas legalais lai deg ar napala bumbam 
Cabooom
Ieskiet kādu videoreģistrātoru.
http://proline.lv/goods/more-3504166/a-2267/
http://proline.lv/goods/more-3504166/a-2267/
Tas legālais ir tāda hujiņa, ir 2 varianti, viņš vai nu ir maziem tīņiem, pagalma puikām, vai arī kaut kādiem, bomžiem, narkomāniem kas pa lēto vēlas apreibināties.Dj_Zii rakstīja:nu nezja nem tad tikai tiru mantu no kolumbijas
![]()
tas legalais lai deg ar napala bumbam
Es vienreiz pamēģināju pirms kkadiem 4 gadiem salviju uzpīpēt, pēc tam tā sāpēja galva, apēdu toreiz kādus 4 ibumetīnus un joprojām biju gatavs galvu durvīs ievērt! Kopš tā laika sapratu, ka priekš sevis piķi nevajag žēlot un labāk piemest vēl 4Ls un nopirkt 1/2 gr labāku mantu!
Esmu tikai par brūnajiem! No baltajiem varu nākamo dienu no dzīves izsvītrot!Nixon rakstīja:Nah vispār tos draņķus... Iedzer vodku un viss OK.
Ja iet runa par Jameson ar kolu, tad zinu ka būs bezfilma, un vakars beigsies ar klondaiku vai olimpicNixon rakstīja:Es pēdējā laikā arī pārsvarā brūno...
Man gan tādas problēmas nav. Vis siet labi iekšā, izņemot visādus hektorus, 3graudniekus utt 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Atceros kad kojās mācījos tad Hektors bija visiem modē, tā bija vienkārši bomba, hektors vs kola! Un atceros ka viņš tik salds bija, un labi lejā gāja. Bet tas bija pirms kādiem 4 gadiem kā minimums, tagad nav dzerts, kas zin kāda kandža iekšā 
"kojās mācijos" - da labi
kādu profesiju tu ieguvi mācoties kojās? 
ok, error - dzīvoju kojās 
+1Nixon rakstīja:Nah vispār tos draņķus... Iedzer vodku un viss OK.
Maacijaas hektorizeeties kojaas 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Es biju pirmais!Johnny rakstīja:Legālie deg nost viens pēc otra![]()
Manā gadījumā ir paša uzprojektēta shēmele, paša izgatavota pcb, un iesākta tā lodēt. (priekš mana, un varbūt ne tikai mana bmw).Johnny rakstīja:Legālie deg nost viens pēc otra![]()
Otrajā avatarā es neredzu nevienu mikreni. tik vien,cik alva un maketplate.
p.s. arī iepriekšējais mans avatars bij ar mikreni. (tas man hooobijs).
nu slikti, ka neredzi mikreni, tā ir taisīta no tā, kas bija pa rokai un shēmas celiņi pilnībā izveidoti no alvas, diezgan ilgi sēdēju un domāju, jo vajadzēja cik mazu iespējams uztaisīt un bez celiņiem otrā pusē.
Tā ir elektromotoru vadības shēma manam roomba sumo robotam, lai no mikrokontroliera izejas signāla jaudīgi motori grieztos vai nu vienā virzienā vai otrā.
Tā ir elektromotoru vadības shēma manam roomba sumo robotam, lai no mikrokontroliera izejas signāla jaudīgi motori grieztos vai nu vienā virzienā vai otrā.
a es tik kapacitatorus māku pārlodēt 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 523
- 524
- 525
- 526
- 527
- …