Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 525
- 526
- 527
- 528
- 529
- …
- 2228
- chevron_right
Man vienīgajam forumā pulkstenis nepareizi rādas, vai arī serverī nav pārgriezts? 
Lietotāja vadības panelis -> Foruma iestatījumi.
tur arī atradīsi ka sariktēt laiku pareizi.
tur arī atradīsi ka sariktēt laiku pareizi.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Paldies, tagad viss ok. 
Kāja ģipsī, bet vienalga mani neviens nevar atturēt braukt ar bmw
Kad ielēju lupoil bendzīnu un gāju maksāt pie pārdevējas, viņas seja bija tāda -
Kad ielēju lupoil bendzīnu un gāju maksāt pie pārdevējas, viņas seja bija tāda -
Vakardien Maximas pārdevēja negribēja man alu tirgot - lai es dokumentus parādu
Es viņai saku - tas priekš manis liels kompliments! Šī pretī - zinu jūs ar saviem komplimentiem
Nu neko, dabūju parādīt tiesības, kurām 15.gads iet...
Neko, beigās abi pasmējāmies un gāju mājās.
Laikam jau tiešām pārdevējas baigi ņem priekšā, ja sīkajiem notirgo kaut ko neatļautu...
Laikam jau tiešām pārdevējas baigi ņem priekšā, ja sīkajiem notirgo kaut ko neatļautu...
žēl,ka man vairs neviens neprasa dokumentus
laikam pārdevēja redzēja pa logu tavu spēļu lagūnu
Tagad taču Tev pašam pērkot alkoholu ir jāuzrāda dokumenti, neatkarīgi no vecuma 
Vienreiz maksima gandriz no katiem nokritu,smejoties ka maksimas veca ķoķa prasa ~45- 50 gadus vecai sievietei dokumentus par cigaretem un vienu fizinju
Bet nu jā tāda MILF bija 
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
tad jau man savos 30 vēl ir iespēja varbūt saņemt uzaicinājumu uzrādīt dokumentus 
Šveiki! Ko jūs domājat par pokera vakaru? Vrb kādu dienu varētu sarīkot kādu turnīru kādā bārā? 
Pēdējais labojis Churchill - 31 Okt 2013, 19:50, kopā labots 1 reizi.
Nekad neceriet uz otru cilvēku ja otrs nav atbildējis ar to pašu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tākā galīgi nezināk atrast kādu remus izpūtēja gala bunduli, tad jautāju tādu lietu - kurš no tepat Latvijā nopērkamajiem bunduļiem (magnaflow,fk automotive - ja zin kādu vēl un vietu lūdzu pasaka) ir normālākais? Galvenais - lai stāvot uz vietas neitrālajā nav debīla pukšķināšana bet gan kluss, nu tā kā ir ar remus, bet kad brauc lai patīkams tonis.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Cik cm diametrā ir aizmugurējās oem tumbas?
Citāts no sludinājumu topika.e36richijs rakstīja:csdd uzrāda vel mazāku nobraukumu ,bet tas normāli ,bet tā patās aizdomīgi!
Vajadzēja uzspiet to kombināciju ,kas uzrāda īsto nobraukumu ..
Paskaties Elkšņu šrotā, Ikšķilē, es tur pirku savu Remus izpūtēju.Aduks rakstīja:Tākā galīgi nezināk atrast kādu remus izpūtēja gala bunduli, tad jautāju tādu lietu - kurš no tepat Latvijā nopērkamajiem bunduļiem (magnaflow,fk automotive - ja zin kādu vēl un vietu lūdzu pasaka) ir normālākais? Galvenais - lai stāvot uz vietas neitrālajā nav debīla pukšķināšana bet gan kluss, nu tā kā ir ar remus, bet kad brauc lai patīkams tonis.
Magnaflows Adpartos noteikti būs labs.Aduks rakstīja:Tākā galīgi nezināk atrast kādu remus izpūtēja gala bunduli, tad jautāju tādu lietu - kurš no tepat Latvijā nopērkamajiem bunduļiem (magnaflow,fk automotive - ja zin kādu vēl un vietu lūdzu pasaka) ir normālākais? Galvenais - lai stāvot uz vietas neitrālajā nav debīla pukšķināšana bet gan kluss, nu tā kā ir ar remus, bet kad brauc lai patīkams tonis.
Kur tādi idioti rodas ? http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas ... 34:2547704
Sākās... Arī te ir mazo bērnu un visu sieviešu aizstāvji? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 525
- 526
- 527
- 528
- 529
- …
- 2228