Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- …
- 2228
- chevron_right
alen rakstīja:Ridlihs rakstīja:Kur viņam iekšas palika priekš Gacho piedāvājuma parunāt savādākā gaisotnē un valodā?alen rakstīja:es skatos katra viņa raidījumu youtube ! cik sapratu, tas raidījums vairs nebūs, žēl, bija interesanti paskatīties, kā reaģē katrs cilvēks uz viņa provokatīvu !
bija iekšas pajautāt publiski, to ko nekad cits nevarētu, tāpēc man personīgi bija interesants.
tur jau tas stāsts ir pa visam vienkārš : kad ozols bija atnācis uz Kaimiņa raidījumu, tad kaimiņš atskaņoja kkāda gačo gabalu un jautāja vai tas ir hip hops ? par to arī visa tā sāpe radās.
Tas būtu tāpat, kā ja es nodirstu Tavu e36 un Tu gribētu ar mani boksētiesgacho nemāk ar kritiku sadzīvot, tas arī viss.
esi redzējis Renāra Zeltiņa apskatu/video Jēkabpils bosi ? http://www.youtube.com/watch?v=bn6x9rMtddE pie 4.31 zeltiņš jautā, kuras meitenes patīk, un tas viens atbildēja ka gacho. nākamajā dienā tas video tika izņemts un ielikts jauns , kur bija izgriezts tieši tā vieta ! gacho nepatik ši daļa, pasūdzējās un izgrieza![]()
par cik šis ir spamu topiks, tad varu izpausties
Vispār neslikta doma
Prieks par tevi 
Par aplīšiem runājot kāds šodien tautai noskaņojums? Varbūt ir kāda kompānija kurai var pieslēgties nelielām vakarā izbraucienam ar vieglu slīdēšanas novirzienu?zuze91 rakstīja:Kā man patīk aplīši slapjā laikā
muay thai nezinu vai būtu īstais sports, kāda jēga ar kājām sist, ja tāpat augstāk par pretinieka ceļgalu neviens to kāju pacelt nevar ?Vispār neslikta domapowerā bija Power Muay Thai treniņi, mierīg varētu tikai ar saviem cilvēkiem saorganizēt e36.lv Muay Thai vai MMA e36.lv . Un varētu gan izkustināt savas vecās miesas, patrenēt organismu un pie reizes atrisināt šitās interneta karatistu sāpes visas
Pasparingotu un pēc tam kopā pasmietos beigās, a te sēž acīm sarkanām un svīstošiem pirkstiem drukā viens otram riebeklības un "draudus" . Neiet runa par kaulu laušanu
bet par foršām fiziskām aktivitātēm , ka pie reizes vēlāk noder, ja piemēram, kāds fordists atkal gribēs uz kapota vizināties kādam
Tā kā, ja ir vēlme kādam, varētu saorganižet šāda veida atpūtu
Pie tiem visi savējie un gaisotne arī līdz ar to patīkama.
tikai ja Tev kāds no sirds iešaus pa kājām, tad sāpēs nokritīsi ceļos, ja nebūs tranētas
bokss ir gan MMA, gan Muay Thai. Neviens jau neliek Tev Van Dammes vertaļotu taisīt, dauz efektīvāki ir ceļi
Labi, lai paliek atkal gudrošanās, galvenais pietiekams ko darīt gribošu cilvēku skaits
gan jau varēs paboksēties, pa zemi palauzties un fizuhu uzkačāt, tā lai visi apmierināti
Nu ko, 3 esam
p.s.
Un dažam labam tīri ieteicams būtu, lai nebūtu jāķer uzreiz radiators rokā
Labi, lai paliek atkal gudrošanās, galvenais pietiekams ko darīt gribošu cilvēku skaits
Nu ko, 3 esam
p.s.
Tev jāsazinās ar Rom4iku, vai arī 21:00 jābūt Plazā...JozziX rakstīja:Par aplīšiem runājot kāds šodien tautai noskaņojums? Varbūt ir kāda kompānija kurai var pieslēgties nelielām vakarā izbraucienam ar vieglu slīdēšanas novirzienu?zuze91 rakstīja:Kā man patīk aplīši slapjā laikā
Aha, trešais vakars/nakts pēc kārtas.Nixon rakstīja:Tev jāsazinās ar Rom4iku, vai arī 21:00 jābūt Plazā...JozziX rakstīja:Par aplīšiem runājot kāds šodien tautai noskaņojums? Varbūt ir kāda kompānija kurai var pieslēgties nelielām vakarā izbraucienam ar vieglu slīdēšanas novirzienu?zuze91 rakstīja:Kā man patīk aplīši slapjā laikāPēc Twittera sapratu, ka būs slidināšanās šovakar.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Bet tas jau Rīgā, ne?Ridlihs rakstīja:tikai ja Tev kāds no sirds iešaus pa kājām, tad sāpēs nokritīsi ceļos, ja nebūs tranētasbokss ir gan MMA, gan Muay Thai. Neviens jau neliek Tev Van Dammes vertaļotu taisīt, dauz efektīvāki ir ceļi
![]()
Labi, lai paliek atkal gudrošanās, galvenais pietiekams ko darīt gribošu cilvēku skaitsgan jau varēs paboksēties, pa zemi palauzties un fizuhu uzkačāt, tā lai visi apmierināti
![]()
Nu ko, 3 esam
p.s.
Atkal atkrītu
Neatkrīt... Tu neesi vienīgais gribētais no Tava gala.
Es jau teicu, ka primārais ir vēlme..... sadomāsim tā, lai visiem izdevīgi un kooperēsimies kaut kā.
Es jau teicu, ka primārais ir vēlme..... sadomāsim tā, lai visiem izdevīgi un kooperēsimies kaut kā.
Ridlihs rakstīja:tikai ja Tev kāds no sirds iešaus pa kājām, tad sāpēs nokritīsi ceļos, ja nebūs tranētasbokss ir gan MMA, gan Muay Thai. Neviens jau neliek Tev Van Dammes vertaļotu taisīt, dauz efektīvāki ir ceļi
![]()
pēc tam es varēšu šitā ?? http://youtu.be/CE8XKeN0zk4
Tas labs moments tajā filmā
pēc tam Tu varēsi šitā :
pēc tam Tu varēsi šitā :
Kāds var iedot kādu nr. kā sazināties ar viņiem?Finks rakstīja:Aha, trešais vakars/nakts pēc kārtas.Nixon rakstīja:Tev jāsazinās ar Rom4iku, vai arī 21:00 jābūt Plazā...JozziX rakstīja: Par aplīšiem runājot kāds šodien tautai noskaņojums? Varbūt ir kāda kompānija kurai var pieslēgties nelielām vakarā izbraucienam ar vieglu slīdēšanas novirzienu?Pēc Twittera sapratu, ka būs slidināšanās šovakar.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Kam te cup holderi vajadzēja ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-M3-Cu ... 3386daf487
http://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-E36-M3-Cu ... 3386daf487
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Questions and answers about this item
Q: is it possible to send this Estonia and if yes, then how much this pay? Thanks!
A: Hi Sorry but uk postage only Thanks
Q: is it possible to send this Estonia and if yes, then how much this pay? Thanks!
A: Hi Sorry but uk postage only Thanks
Ja ir normāls reps ebayā arī pa naudu var nosūtīt. Tas ja publiski pasaka nē nenozīmē ka privāti nepasaka jā.Protams sliņķiem jau uzreiz - ai nesūtīs. Kam vajadzēs tas sapiķos un būs viņam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Daudzi principa pēc nesūta, nelietoju ebay pirmo dienu.
Vakar labi atlaidu Ogre pie kluba HAUZES , un visi tie kas ara smekea acis bija versta viena virziena
UZ melnu Lambo galardo kabriki
:D pasam bija tads wow, sada sudu bedre tads auto
blondine pie stures kura iegaja pasa kluba ar , lai nokartotos ;D bet auto smukins un protams ta skana kad iespieda bija nice , tikai registracijas nr bija no arzemem 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- …
- 2228