Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- …
- 2228
- chevron_right
Ja pārsvarā pārvietojies pa pilsētu (asfaltu), tad vajag, ja nē, tad nevajag :)
Man gan šķiet ka otrādāk, jo ledaini jau būs zeminieki ziemā, jēgas nav klabināt bleķi pret asfaltu, ne tā?
Domāju kādas riepas labāk ņemt, ar, bez šipiem, zeminieks ikdienā braucot sanāk tik kādi 8% no dienā nobrauktā posma.
Domāju kādas riepas labāk ņemt, ar, bez šipiem, zeminieks ikdienā braucot sanāk tik kādi 8% no dienā nobrauktā posma.
kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?Hiperaktīvais rakstīja:Šodien tiešām gribējās kādu sadurt
Tfu, man jāizguļāsevaness2 rakstīja:Man gan šķiet ka otrādāk, jo ledaini jau būs zeminieki ziemā, jēgas nav klabināt bleķi pret asfaltu, ne tā?
alen rakstīja:kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?Hiperaktīvais rakstīja:Šodien tiešām gribējās kādu sadurt
bez mazākās nojausmas ja godīgi
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ja ir vaditajpuses un blakusedetaja ar apsildi pa 2 ls abus paņemšu uzreizalen rakstīja:kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?Hiperaktīvais rakstīja:Šodien tiešām gribējās kādu sadurt
P.S. Nopietni ja Rīga kadam ir pa leto spoguli ar apsildi PM. Man ar nocela =/
Sveikts bariņā - savējaisHazard rakstīja:Ja ir vaditajpuses un blakusedetaja ar apsildi pa 2 ls abus paņemšu uzreizalen rakstīja:kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?Hiperaktīvais rakstīja:Šodien tiešām gribējās kādu sadurt![]()
![]()
kur ta tev nocēla ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Tiem mazajiem zaglēniem ne tik daudz to piķi vajag, bet respektu no rajoņčikiemHiperaktīvais rakstīja:alen rakstīja:kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?Hiperaktīvais rakstīja:Šodien tiešām gribējās kādu sadurt
bez mazākās nojausmas ja godīgibet tāpat škrobe
![]()
+1 respekt kon4ai ! 
kur vispār var likt e36 stock spoguli ?? pa 0.50 ls viņu notirgot var ?[/quote]
bet tāpat škrobe
[/quote]
Tiem mazajiem zaglēniem ne tik daudz to piķi vajag, bet respektu no rajoņčikiem
[/quote]
Spogulju stiklinji e36 e46 un e39 ir vienaadi
Tiem mazajiem zaglēniem ne tik daudz to piķi vajag, bet respektu no rajoņčikiem
Spogulju stiklinji e36 e46 un e39 ir vienaadi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Patiesība ir daudz skaudrāka. Viņi to dara devas dēļ, un citu motīvu vadīti, nevis ''aiz neko darīt.Kon4a rakstīja:Tiem mazajiem zaglēniem ne tik daudz to piķi vajag, bet respektu no rajoņčikiem![]()
Pasen par šitiem narikiem redzēju sižetu, tā viņiem ir ikdiena.
man spoguļus fenderēja gandrīz menesī reizi....tagad spoguļiem ir gravējums HL35 un nedaudz nogriezti stūrīši...un nevienam vairs nevajag tādus 
labi, ka laukos nevienam nezog spogulīšus un ļoti reti pašus auto, laukos zog tikai dīzeli lielos kvantumos 
Tā tas ir laukos. Un ja kas pazūd, apmēram jau zināms kur meklēt. 
Tik garlaicīgi mājās sēdēt, ka saņēmos un novilku cs 1.6
laba laika nosišanas spēle!
Varbūt kādam vajag izaicinājumu...
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... hp?2052363
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... hp?2052363
e36
Kāds varētu pateikt, kur var iegādāties līmi baloniņā?:) sročna vajag 
Sent from my ST27i using Tapatalk
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
-
find_in_page