Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 540
- 541
- 542
- 543
- 544
- …
- 2228
- chevron_right
+328seeingman rakstīja:nav ko kāpt nopistos 2.5 bezvanos
Tak nebija nopists...
jaizprovē 4.4 tagad 
Domāju uz komfortablāka auto ātruma izjūtas arī varetu būt citādas (piemēram, tam E34 ir stock piekare utt, vs sēdinato E36 tabureti) 
d[-_-]b
Piekare pacieta ar labiem amjiem un powerflex buksēm bija. Es varu apgalvot ka e36 ir komfortablāks noteikti.
Nu 2.5 e34 arī ar vanosiem bijseeingman rakstīja:nav ko kāpt nopistos 2.5 bezvanos
Tieši tā un tas ko skatījos bija ar vanos. Motors tāds pats kā manai źurkai.
svara/jaudas attiecība
Jā, tieši iedomājos par to vakar, bet īpašas śķirbas svarā viņiem nav cik vakar skatījos netā. Būtu semeris tad jautājumu nebūtu.
Jau kārtējo reizi aizdomājos - na^er tev avatarā ir zaļa sieviete ?Ridlihs rakstīja:Uznāca melnie un sagribējās e34...... atrodu beidzot vienu labu eksemplāru neizpuvušu un nekautu. Lielākie mīnusi : tikai 2.5 un gaišais ādas salons. Pārējais viss čotka. Iekāpu iekšā tajā palielajā laivā un pirmais iespaids, ka reāli vietas pa maz ....kādi 10cm ārmalā par maz plecam un celim. Nu ok.... laikam uz tā rēķina vidus platākāsiet labi, gludi smuki slïd , bet uzràviens nekāds un jauda ar par maz. Pēc tam iekāpu savā e36 un bija tāds ....hell yeah, cita lieta
![]()
nu ko , vismaz miers tagadnu mošk domātu savādāk ja būtu bijis 4.4
Būtu zila, būtu riktīgs Avatar 
tikko ar draugu pamanījām ka ir divu veidu stabilizatoru atsaites viena īsa un otra gara, man stiprinājās pie amartizatora un stabilizatora a draugam ie plaukta un stabilizatora, d
ar ko atšķiras abi varianti, ja tam ir nozīme abi e36 320, un 325???
viņas atšķīrās pa gadiem, ja pareizi atceros. pirmajiem gadiem bija garās, tālāk jau nāca īsās 
Tiem gadiem arī stab. stieņu stiprinājumu vietas bundžā atšķiras.
a skaidrs, vnk 99 gada 328i e46 arī atsaites ir pie amortizatora, iepriekš kkā nebiju pievērsis uzmanību
Mēģinu savaldzināt Shreku un nocelt FionaiKurlis rakstīja:Jau kārtējo reizi aizdomājos - na^er tev avatarā ir zaļa sieviete ?Ridlihs rakstīja:Uznāca melnie un sagribējās e34...... atrodu beidzot vienu labu eksemplāru neizpuvušu un nekautu. Lielākie mīnusi : tikai 2.5 un gaišais ādas salons. Pārējais viss čotka. Iekāpu iekšā tajā palielajā laivā un pirmais iespaids, ka reāli vietas pa maz ....kādi 10cm ārmalā par maz plecam un celim. Nu ok.... laikam uz tā rēķina vidus platākāsiet labi, gludi smuki slïd , bet uzràviens nekāds un jauda ar par maz. Pēc tam iekāpu savā e36 un bija tāds ....hell yeah, cita lieta
![]()
nu ko , vismaz miers tagadnu mošk domātu savādāk ja būtu bijis 4.4
visu laiku gribu Tev uzjautāt, ko Tavs niks nozīmē?uteo rakstīja:Būtu zila, būtu riktīgs Avatar
Pilnīgi neko, bērnībā mani saukāja par uti māsa un brālis, o pielika galā, kad taisīja man e-pastu māsa(pats vēl biju mazs un dumiņš un nebija tajos laikos vēl katram internets mājās), nezinu kāda mārutka pēc. Tā ir iegājies tās vārds, lai gan sen jau viņš liekas tizls un nekur ar tādu vairs nelienu 
es Tevi arī pie sevis par uti saucu
domāju, ka apvainosies, tāpēc nekad publiski neteicu
mazums, te visādas trauslas dvēseles 
Nē, viss kārtībā, precīzāk ute, nevis uts 
nu jā, ute biju domājis
ok,

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 540