Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 335
- chevron_right
divdaļīgi ir tikai r17 un r18BuKTOP rakstīja:Piedaavaajiet Diskus (divdaļīgos) R16 vai R17 BBS Style 5 RC060; RC090 ar vai bez gumijas jeb kādā stāvoklī.
PM.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ok, plds
Interesē šādi R17 Volk Racing diski, to replikas vai kaut kas līdzīgs , vienalga kādā krāsā. Kāds varbūt zin kur tādus var iepirkt, pats pārdod vai varbūt grib mainīt pret citiem (piemēram, maniem m contour kaut kādā varinatā vai kombinacijā ) !
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Līdzīgus diskus pēc dizaina, vai pat tādus pašus var nopirkt driftworks.com!Ridlihs rakstīja:Interesē šādi R17 Volk Racing diski, to replikas vai kaut kas līdzīgs , vienalga kādā krāsā. Kāds varbūt zin kur tādus var iepirkt, pats pārdod vai varbūt grib mainīt pret citiem (piemēram, maniem m contour kaut kādā varinatā vai kombinacijā ) !
Ir iespējas iegādāties jaunus no veikala, vai arī skaties šeit, forumā - http://www.driftworks.com/forum/wheels- ... ate-sales/
nu orģinālos Volk Racing es zinu kur, bet tie ir tūkstoši
ok, parakšos pa to adresi. paldies
LV drošvien bezjēdzīgi meklēt tādus.
LV būs tikai priekš 200sx nissaniem.Ridlihs rakstīja:nu orģinālos Volk Racing es zinu kur, bet tie ir tūkstoši
Ar flanču palīdzību tādus nevar uzlikt e36?
bet nu jā... vispār es zinu, ka ir tādi arī priekš e36 ar 5x120.
Alps rakstīja:LV būs tikai priekš 200sx nissaniem.Ridlihs rakstīja:nu orģinālos Volk Racing es zinu kur, bet tie ir tūkstoši
Paldies, ka pateici par tiem nissaniem nejauši skatoties ss.lv nissanu disku uzgāju šadu lietu : http://www.auto-market.lv/lv/c/list/lie ... -diski-r17
Un tur kaut ko var atrast apmēram ko meklēju, tikai nu vēl jāpierēķina Ls 50 vismaz, lai beigu rezultārs būtu kādu gribu.
Jā, var ar flančiem.Ridlihs rakstīja:Ar flanču palīdzību tādus nevar uzlikt e36?
cool-wheels.com visādas replicas ir.. ja neatrodi lapā, tad vari uzzvanīt viņam.. Ļoti atsaucīgs cilvēks. :)Ridlihs rakstīja:Interesē šādi R17 Volk Racing diski, to replikas vai kaut kas līdzīgs , vienalga kādā krāsā. Kāds varbūt zin kur tādus var iepirkt, pats pārdod vai varbūt grib mainīt pret citiem (piemēram, maniem m contour kaut kādā varinatā vai kombinacijā ) !
Pārdodu 4 diskus R15 ar 195/65 riepām Goodyear Ultra Grip 6. Divām riepām protektors 3-4 mm, divām 1 - 2 mm
Ls 50 !
Ls 50 !
[quote="Krišš"]pardodu diskus r15 ar m+s riepam 225/60 5,6mm 45ls
Pārdodu Borbet A par 80 naudām. ET30, J 7,5, R16. Labā stāvoklī. Diskus arī iespējams iegādāties bezprocentu līzingā uz kādiem 2 mēnešiem. Pirmais maksājums 30 ls. Pārējais, kā sarunāsim.
[email protected]
[email protected]
mani sapnu diskiRidlihs rakstīja:Interesē šādi R17 Volk Racing diski, to replikas vai kaut kas līdzīgs , vienalga kādā krāsā. Kāds varbūt zin kur tādus var iepirkt, pats pārdod vai varbūt grib mainīt pret citiem (piemēram, maniem m contour kaut kādā varinatā vai kombinacijā ) !
gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …