Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 2228
- chevron_right
yes - done
Sakiet vai bmw kasešniekam var uztaisīt aux ??? Lai pieslēgtu playeri ??? Pats tikai riiit googli čekošu varbu kads jau ko taadu darijis
var izmanot kaseti ar vadu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Mārtiņš Egle kļūst par Baltijas čempionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šodien ilgi gaidītā cīņa ir notikusi un par lielu prieku mums visiem par Baltijas čempionu MMA kļuva Mārtiņš Egle! Fantastiskā cīņā jau pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu Egle uzveica lietuvieti Pocēvičus un šovakar mājās ved čempiona jostu! Apsveicam Mārtiņu un novēlam arī turpmāk grandiozus panākumus.
Patiess prieks par vinja veiksmi! Vinjsh ljoti nopietni gatavojaas shai ciinjai
Šodien ilgi gaidītā cīņa ir notikusi un par lielu prieku mums visiem par Baltijas čempionu MMA kļuva Mārtiņš Egle! Fantastiskā cīņā jau pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu Egle uzveica lietuvieti Pocēvičus un šovakar mājās ved čempiona jostu! Apsveicam Mārtiņu un novēlam arī turpmāk grandiozus panākumus.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Un atkal -3Armando rakstīja:uhuu, vairs tikai viens -1 , sanemies, gan jau driz ar kad aszalais busHazard rakstīja:Pag pag, Honda ir, bet BMW tak netika pardots
neaizmirstat noregulēt savus pulksteņus
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kasete ar vadu gluži nebūs labākais variants bet redzu ka to var izdarīt http://www.youtube.com/watch?v=bCSv03AKBUo meklēšu vēl info, bet ja kādam ir zinams DIY padalietiesAnderss rakstīja:Sakiet vai bmw kasešniekam var uztaisīt aux ??? Lai pieslēgtu playeri ??? Pats tikai riiit googli čekošu varbu kads jau ko taadu darijis
Agris rakstīja:bik palasiju bet neizprotu portāla mēķi. pagaidām vairāk izskatās pēc savu pakalpojumu reklamēšanas..Orkaans rakstīja:Piesakamies!!!!!!!!!!!!!!
http://stabo.lv/forums/index.php?showforum=27
Iespējams esmu pārāk piekasīgs, bēt kāpēc tēmas nosaukumā ir Latvijas E36 autoklubs?
To pajautaa tam kas to tur ir uzrakstiijis! (saita iipashnieks)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pastāstiet par riepu indeksiem! Ko tie nozīmē?! Kas labāks, kas sliktāks?
ja tu doma tos 94w un 90w utt tad tas ir atrums ko riepa var izturet. to kodu atrisinajumjus vareja kaukur atrast, bet vairs neaceros kura siata bija. godigi sakot tam nau jegas pievers uzmanibu, ja vien neesi nolemis ikdienaa lidod uz 250km/h
...
http://www.trelleborg.com/en/wheelsyste ... ode-table/erda rakstīja:Pastāstiet par riepu indeksiem! Ko tie nozīmē?! Kas labāks, kas sliktāks?
atrodi sev vajadzigo un apskaties cik atri lidosi un ar kādu svaru
Intresanti..cik ilgi tewi jātu,ja pieķertu ar šo:D--> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/servi ... khpcc.html
Klātienē vēroju visas tās ciņās - ļoti iespaidīgi mūsējie izdauzīja visus! Arī patiess prieks par Mārtiņu!Orkaans rakstīja:Mārtiņš Egle kļūst par Baltijas čempionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuras kategorijas pārbūve skaitīsies, ja,piemēram, savam bembim mainītu dzinēju no benzīna uz dīzeli? Sāku domāt par to ka jāmaina dzinējs uz ko ekonomiskāku, līdz ar to jāsāk skatīties ar kādām izmaksām man ir jārēķinās
Jebkuraa gadiijumaa buus leetaak uzlikt gaazi nekaa paarbuuveet par diizeli! Arii braukshana sanaak leetaaka
man ir kategorisks PRET gāzei esmu redzējis kā manā acu priekšā nodeguši 2 auto dēļ gāzes iekārtas tapēc domāju par dīzeli
Ar diizeli braukshana leetaaka nesanaaks + piereekjini soljkjim to naudinju kuru izmetiisi ,kameer paarbuuveesi to savu auto Ekonomija pilniigi nekaada! Tad jau vienkaarshaak ir nomainiit pashu auto
Ps Braucu ar gaazi jau 4 gadus un nekaadas probleemas
Ps Braucu ar gaazi jau 4 gadus un nekaadas probleemas
Paldies par viedokli! Par to naudu es tām izmaksām es pārāk daudz neuztraucos. Tagad vienkārši mēģinu sazīmēt aptuvenās izmaksas. Ja es gribētu ļoti ekonomēt tad es katru dienu brauktu uz darbu tikai ar sabiedrisko no Jūrmalas tā sanāk lētāk pat par gāzi
Katram ir sava pieredze par gāzi!
Katram ir sava pieredze par gāzi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58