Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 2228
- chevron_right
Reaali dziivee ir taa ,ka uz gaazi auto var sareguleet lai ir jaudiigaaks par benziinurews rakstīja:Cik zinu ar gāzi pazūd jauda- kādi 10%, Orkaan tu to izjūti ?
Ikdienaa to nedara lai dabuutu ekonomiju!
Personiigi savam auto nejuutu nekaadu atshkjiriibu jaudas zinjaa starp benziinu un gaazi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
erda rakstīja:Pastāstiet par riepu indeksiem! Ko tie nozīmē?! Kas labāks, kas sliktāks?
Pēc burtiem (ātruma indekss) var noteikt riepas cietību. Ir cilvēki kas speciāli meklē mīkstā sastāva riepas, citi meklē cietākas utt. Ja ir kādi konkrēti jautājumi, vari uzsist PM, centīšos izpalīdzēt!
http://www.evaautonams.lv/lv/riepu-mekl ... ma-indeksierda rakstīja:Pastāstiet par riepu indeksiem! Ko tie nozīmē?! Kas labāks, kas sliktāks?
Kurš šeit uzstādija gāzes iekārtas.. ? Vajadzētu vienam 4.cyl. dzinējam ielikt :)
labaak prasi poweraa gaazes topikaa, tur vismaz ar pieredzi un ietekumiem.
uzjautā powera Driver - tagad saak uzstadiit..jurcis rakstīja:Kurš šeit uzstādija gāzes iekārtas.. ? Vajadzētu vienam 4.cyl. dzinējam ielikt :)
Kā tad Drivers un gāze
nopietni, sodien tiesi ar vinu runaaju, piedavaja manam uzstadiit, bet kaut kadu laikam jau jaunaka tipa un taa - nez baigi gudri viss izklausijas..
nopietni uzjautaa.. - tapat arii par tds'iem parunajam...
nopietni uzjautaa.. - tapat arii par tds'iem parunajam...
Bet ja nopietni te bija viens džeks kurš ar kautko ar gāzēm ņēmās.. Vienā member raidu topikā vel parmijmām pāris vārdus. Varbūt tas bija pat ORkāna topiks.
Cik atceros ,tad vinjsh bija lielaakais gaazes niideejs poweraajurcis rakstīja:Kā tad Drivers un gāze
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jurcis rakstīja:
Bet ja nopietni te bija viens džeks kurš ar kautko ar gāzēm ņēmās.. Vienā member raidu topikā vel parmijmām pāris vārdus. Varbūt tas bija pat ORkāna topiks.
nu es zinu, ka mans bijushais darba biedrs aizgaja stradaat uz gaziniekiem - k-kur rigaa liek, varu uzprasiit vinam cik maksatu ielikt.. :)
Tikko iedomājos, vaidzētu e36.lv webā uzmest aptauju:
Ar kādu degvielu Tu pārvietojies?
a) Benzīns
b) Dīzeļdegviela
c) Gāze
Gribētos intereses pēc paskatīties cik daudz ir gāzinieki, cik dīzelisti utt
Ar kādu degvielu Tu pārvietojies?
a) Benzīns
b) Dīzeļdegviela
c) Gāze
Gribētos intereses pēc paskatīties cik daudz ir gāzinieki, cik dīzelisti utt
gāzē tikai DogMārs
Nu apjautājies. :) Tas ir aktuāli.možais rakstīja:jurcis rakstīja:
nu es zinu, ka mans bijushais darba biedrs aizgaja stradaat uz gaziniekiem - k-kur rigaa liek, varu uzprasiit vinam cik maksatu ielikt.. :)
Es ar tā vienmēr esmu dzirdējis, moš sapratis ka tas ir šī brīža hīts likt gāzi..Orkaans rakstīja:Cik atceros ,tad vinjsh bija lielaakais gaazes niideejs poweraajurcis rakstīja:Kā tad Drivers un gāze
Orkāns arī mums gāzes vecisHoodieBro rakstīja:gāzē tikai DogMārs
Laikam es arī šogad sākšu gāzēties... Parēķināju, ka gāze izmaksātu lētāk kā braukšana uz kaimiņvalsti
Njā, ja pa 15ls var iepildīt kkur 36n litrus, bet benzinu pat 15l nesanāk, tad nahu* man tas benzīns, būtu nauda ieliktu gāzi
Man te sāk mest ārā šitādu štelli, nevar topikus palasīt kur dzekiem parakstā riepubode
Brīdinājums! Šeit kaut kas nav kārtībā.
Vietnē www.e36.lv atrodas saturs no vietnes riepubode.lv, kas ir zināma kā ļaunprātīgas programmatūras izplatīšanas vietne. Apmeklējot šo vietni, jūsu dators var tikt inficēts.
Brīdinājums! Šeit kaut kas nav kārtībā.
Vietnē www.e36.lv atrodas saturs no vietnes riepubode.lv, kas ir zināma kā ļaunprātīgas programmatūras izplatīšanas vietne. Apmeklējot šo vietni, jūsu dators var tikt inficēts.
chaboska rakstīja:Njā, ja pa 15ls var iepildīt kkur 36n litrus, bet benzinu pat 15l nesanāk, tad nahu* man tas benzīns, būtu nauda ieliktu gāzi
Praatiigi braucot ,par 17Ls (pilns balons) var nobraukt 370km ar 2.5 motoruchaboska rakstīja:Njā, ja pa 15ls var iepildīt kkur 36n litrus, bet benzinu pat 15l nesanāk, tad nahu* man tas benzīns, būtu nauda ieliktu gāzi
Būdu nauda ieceltu 2.8 un ieliktu gāzi un brauktu laimīgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …