Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 559
- 560
- 561
- 562
- 563
- …
- 2228
- chevron_right
Vnk sapnis - E36 ar pilnīgi legalu V8 zem haubes, vnk konfektesoulles rakstīja:būtu 15tūkstoši eur bez domāšanas nopirktu![]()
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... =Limousine
Es domāju, ak visi uz to cer540i rakstīja:Gan ar laiku kāds nopirks ari šeit...
Iepriekš pa 2600 tirgojās 
Un tiešām cer, ka nopirks? jeb ir auni kuri nopērk ar tādus pa tādu cenu? sabāztu M3 vēl ok pa tādu cenu 
gribetos padiskutet par paterinu, kadi jums motori un cik videjo rij uz 100
Jo man ir 1.8is, ieleju uz desuku, nevaru pat pamanit ka aiziet.
Kka nenormali rij, agrak atceros, ieleju, uz 100 - 5 ls pa trasi / 7 pa pilsetu, tagad kadi 7 pa trasi rij, ja pat ne vairak.
Kka nenormali rij, agrak atceros, ieleju, uz 100 - 5 ls pa trasi / 7 pa pilsetu, tagad kadi 7 pa trasi rij, ja pat ne vairak.
Tas huligāns deg?

Vai man liekas, vai viņam patiešām ir iebraucis stabs sānā?
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kas tur traks??? 7Ls uz 100 km....tas rupjikkaadi 7.5litri....man tas liekasLomax rakstīja:gribetos padiskutet par paterinu, kadi jums motori un cik videjo rij uz 100
Tas stulbais moments, kad pec darba nevari notirit aizsalusos logus, jo lapstina ir bagaznieka, bet atversanas mehanisma poga aizsalusi 
Es ar IS uz šosejas varētu palīst pat zem 6iem litriem... Pilsētā sanāk laikam 12l. Bet nu es braucu spēcīgi. Ja brauktu bez spolēšanās, tad saietu pilsētā 8oņos litros.splat rakstīja:Kas tur traks??? 7Ls uz 100 km....tas rupjikkaadi 7.5litri....man tas liekasLomax rakstīja:gribetos padiskutet par paterinu, kadi jums motori un cik videjo rij uz 100
Maini vien zondi nost, gan jau tā aizgājusi. Bet pirms tam pārbaudi vai izpūtējs nav caurs.
Susura e30 skaists, vasarā kada diena braucot uz driftu ,pieķēra mūs ( tad vel ar e30 foruma biedru igi ar viņa melno konfekti e30 kad vel bija
) un sedēju šim astē lidz pašai alfai kur viņs nodemonstrēja skaistu riepu uzkupināšanu ko gan es nespēju nodemnstrēt ar m20b20. 5dien iemetišu pic kur šis kupina, vel šodien ieartās riepu pēdas redzamas izbraucot cauri alfas stāvietai 
jebal, dazi tiesam ir stulbi, pilnibaa sajaaj auto ieperot kkadaa mazaa stabinjaa un tad pardod par vesela auto cenuelvis' rakstīja:Vai man liekas, vai viņam patiešām ir iebraucis stabs sānā?![]()
![]()
ps izstas ka sis driftojis kkur un peeksni stabins iznacis uz aaru un ko ta tad vairs. nu kjipa kkas tamlidzigs
...
Vakar tieshi tapat gadijasbyrbyr rakstīja:Tas stulbais moments, kad pec darba nevari notirit aizsalusos logus, jo lapstina ir bagaznieka, bet atversanas mehanisma poga aizsalusi
Pirmā saule apsnigušā stāvlaukumā: CHECK 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 559
- 560
- 561
- 562
- 563
- …