Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 560
- 561
- 562
- 563
- 564
- …
- 2228
- chevron_right
kāds fantastisks rīts
izejot no rīta ārā uzreiz atplauku smaidā 
Paskatoties pa logu ar bija smaids, kurš ātri pazuda ieskatoties waze. Tik daudz sarkanu nebiju redzējis ilgi. 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Un tagad gaidam nolociitu zhurku bildes un staastus. 
Powered by Minhauzens!
nevis pesimists bet reālists
te jau vienam bija eļļa uz ceļa izlieta lai tieši viņš saslīdētu 
Pēdējais labojis yanks - 27 Nov 2013, 11:00, kopā labots 1 reizi.
nemotoru atdzimšanas laiks! 
nolocīji savu M3?zexo rakstīja:Un tagad gaidam nolociitu zhurku bildes un staastus.
labsdexter1 rakstīja:nemotoru atdzimšanas laiks!
Nemiiz, ar skjuuningu jau neesmu saslimis kaa tu.zuze91 rakstīja:Ej ārstējies pessimist
Vai tu traksRidlihs rakstīja:nolocīji savu M3?zexo rakstīja:Un tagad gaidam nolociitu zhurku bildes un staastus.
Powered by Minhauzens!
šitam nav ne vainas 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pie kā var vērsties, lai saimainīt e36 trumuļniekam pakaļējās rumbas gultni?
Nevaru vairs izturēt to gaudošanu. 
BMW Motorsport International
Nu man pa trasi braucot pat ar gāzi nesanāk iekļauties 5 latos. Augstāk par trešo robu tak nevar tikt, pārsvarā sanāk zāģēt ar otro visu laiku, kādi 15l gan jau saskrienLomax rakstīja:gribetos padiskutet par paterinu, kadi jums motori un cik videjo rij uz 100
Jo man ir 1.8is, ieleju uz desuku, nevaru pat pamanit ka aiziet.
Kka nenormali rij, agrak atceros, ieleju, uz 100 - 5 ls pa trasi / 7 pa pilsetu, tagad kadi 7 pa trasi rij, ja pat ne vairak.
trase bļe
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
pie manisFORWOX rakstīja:Pie kā var vērsties, lai saimainīt e36 trumuļniekam pakaļējās rumbas gultni?Nevaru vairs izturēt to gaudošanu.
nu ni*uja sev,rvars rakstīja:Nu man pa trasi braucot pat ar gāzi nesanāk iekļauties 5 latos. Augstāk par trešo robu tak nevar tikt, pārsvarā sanāk zāģēt ar otro visu laiku, kādi 15l gan jau saskrienLomax rakstīja:gribetos padiskutet par paterinu, kadi jums motori un cik videjo rij uz 100
Jo man ir 1.8is, ieleju uz desuku, nevaru pat pamanit ka aiziet.
Kka nenormali rij, agrak atceros, ieleju, uz 100 - 5 ls pa trasi / 7 pa pilsetu, tagad kadi 7 pa trasi rij, ja pat ne vairak.![]()
trase bļe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 560
- 561
- 562
- 563
- 564
- …