Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 561
- 562
- 563
- 564
- 565
- …
- 2228
- chevron_right
(būtu arī kaut ko parādā)
Varbut ir kads cilveks, kam ir eiro papirnauda, kuru negrasas lidz jaunajam gadam lietot un var samainit man vinu pret eiro monetam? Negribas kursa likmi zaudet. Kopeja monetu summa ir 200+ pa 2, 1, 50, 20, 10 eiro monetam. Busu loti pateicigs par sada veida palidzibu.
Darba sludinājumi pārpludināti ar maxxima vakancēm

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tur tak lielākās algas ir 140-160Lszuze91 rakstīja:Darba sludinājumi pārpludināti ar maxxima vakancēm![]()
![]()
Baigi patiik EikaTik internets.
Atbraucu majaas, plkst 1:00. Internets sper lejaa labi ja 0.02MB. Sazvanos, buus peec 5 minuteem.
To es saucu par klientu atbalstu. Tagad 50MB lejaa un 5MB augshaa.
Cenas adekvaatas un pats ipashnieks arii labs cilveeks. Ienaak, redz kad dzeru Piebalgas alinju. Baigi saka, ''vo, mees divi, juus divi. Tad jau jadzer''.
Lattelecom labi ja peec nedeljas atbrauktu un tak pateiktu kad neko dariit nevareetu.
Laikam jashauj guleet.. veiksmigi atlidots atpakal uz dzimteni. Paguleet daudz nesanaaks.. kur ta tev... riit jaceljas un jaiet garazha tiriit lai var atvieglinaat kupejas bundzu.
Lattelecom labi ja peec nedeljas atbrauktu un tak pateiktu kad neko dariit nevareetu.
Laikam jashauj guleet.. veiksmigi atlidots atpakal uz dzimteni. Paguleet daudz nesanaaks.. kur ta tev... riit jaceljas un jaiet garazha tiriit lai var atvieglinaat kupejas bundzu.
Powered by Minhauzens!
ātrais jautājums
Kuru 75w90 eļļu labāk liet redukotram ?
Kuru 75w90 eļļu labāk liet redukotram ?
Vienalga. Ja runātu par bloķējošajiem elementiem, tad citādāk.
Rīgā kādā servisā ir dūmu mašīna, lai atrastu vakuuma noplūdes?
Man vienigajai radas jau labu laicinu sadi,tagad jau ir vel trakak. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
A kas Tew tur ir ? Nav iisti saprotams !
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Tās dažas saspiestās bildes e36.lv augšpusē vienkārši spridzina 
reizes
man tas pats, tur laikam uz kādu laiku uzlikts, ka mainās tā bildeGuncis rakstīja:Man vienigajai radas jau labu laicinu sadi,tagad jau ir vel trakak.
Lūdzu 29 205 619
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Viss feins un smuks jaunajaa izskataa,ja nu vieniigi tas ka atveras topika pirmaa lapa ne peedeejaa....
spiedc uz tā klūča blakus topika nosaukumam un būs pēdējā lapa
aaaaaaa
Kameer man aizraapo
Kameer man aizraapo
kadreiz nebija tik klučains sākums. 
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Klau, vai man vienīgajai visu laiku forumā rādās visādas celulītainas pakaļas reklāmas ??? Bildes vienkārši atbaidošas
Atveru lapu, a tur augšpusē reklāma, milzīga celulītaina dirsa , tad ripinu zemāk, tur gar malām, kā tikt vaļā no milzu taukainā vēdera. Paripinu vēl uz leju, tur starp rindiņām, kā tikt pie lielām krūtīm. Paripinu līdz apakšai, tur jau cita celulītainā pakaļa.....
Kas tā par hu*ņu ???
Atveru lapu, a tur augšpusē reklāma, milzīga celulītaina dirsa , tad ripinu zemāk, tur gar malām, kā tikt vaļā no milzu taukainā vēdera. Paripinu vēl uz leju, tur starp rindiņām, kā tikt pie lielām krūtīm. Paripinu līdz apakšai, tur jau cita celulītainā pakaļa.....
Kas tā par hu*ņu ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nezinu par visiem, bet man točna nav
Kāds būs pa neķītrām lapām vazājies
Kāds būs pa neķītrām lapām vazājies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …