Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 563
- 564
- 565
- 566
- 567
- …
- 2228
- chevron_right
Izskatās saderīgi :) Tie varētu būt apsildāmie mīzējiJay's rakstīja:varbūt nav īstā sadaļa, bet varbūt kāds zin kas tas par šteķeri?
Pēdējais labojis JozziX - 29 Nov 2013, 19:09, kopā labots 1 reizi.
Podzin, ja lieto Google Chrome tad ieinstalee AdBlock. Vareesi seerfot pilnigi visus saitus bez reklamaam.marux rakstīja:man arī tā bija - parādījās pēc tam, kad sīcis online spēlītes nospēlēja visu dienu. Palīdzēja datorists - esot kkāds vīruss ierāpojis ciemos... Pašam neizdevās dabūt prom to zarazu.Podziņa rakstīja:Klau, vai man vienīgajai visu laiku forumā rādās visādas celulītainas pakaļas reklāmas ??? Bildes vienkārši atbaidošas![]()
![]()
![]()
Atveru lapu, a tur augšpusē reklāma, milzīga celulītaina dirsa , tad ripinu zemāk, tur gar malām, kā tikt vaļā no milzu taukainā vēdera. Paripinu vēl uz leju, tur starp rindiņām, kā tikt pie lielām krūtīm. Paripinu līdz apakšai, tur jau cita celulītainā pakaļa.....![]()
Kas tā par hu*ņu ???
Powered by Minhauzens!
Xenonstore slim komplekts pardodas pa 17ls. Ielikt ir ljoti viegli. Izgriez caurumus plastmasaa kas aizsedz kontaktus un liec tik iekshaa.Rudziņš rakstīja:dankeG1RT5 rakstīja:Xenoni PRIEKŠā TUVAJOS maksā ap 15-20ls, ielikt aizņem 10minūtes apmēram...Rudziņš rakstīja:eu, vīri un sievietes! Cik maksā priekšā tuvajos ielikt xenon ?
Powered by Minhauzens!
zexo rakstīja:Xenonstore slim komplekts pardodas pa 17ls. Ielikt ir ljoti viegli. Izgriez caurumus plastmasaa kas aizsedz kontaktus un liec tik iekshaa. Jebkas augstaaks par 6000k izdedzinaas pretiim braukoshajiem acis.
ir kāds normāls kantoris, kur nodot savu portatīvo tālakai detaļu tirgošanai?
man vasarā nojuka videokarte cip integrētā, pielocīja čipu viņi vai hvz gāja, un tā pa šo gadu 3 reizes, pēdējo reiz to darīja septembrī, vakar pastrādāju autocad 2012 atkal nerāda ekrānu saka pins remonts ar čipu 120ls, laikam labāk iztirgošu viņu, ja ir kādam zināms kur to var izdarīt pm.
5x120 vai 5x100 ir patiesais izmers skurvem prieksh e36?
5x120 ir pareizais 
Tnx :)
Un ka ar tiem iznesumiem, jebkads?
Un ka ar tiem iznesumiem, jebkads?
viss no diska izmēra atkarīgs J-platuma collās un rādiusa, sēdinājums ar daudz ko izmaina ir kāds konkrēts disku modelis ko esi noskatījis?
Viss no ET atkarigs
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
Nu kā saka
Flanči un pārmetinātas arkas vienmēr var sazīmēt
Flanči un pārmetinātas arkas vienmēr var sazīmēt
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Plks 1:02 :) Ogre patīkami sniedziņš krīt :)
Rīgā arī nu jau 
Just Blaze ir iespēja pirms auto iegādes iebraukt un paskatīties kas īsti ir ar auto ,tādu kā mazu pārbaudi veikt ? Laikam apelsīnā bija tāda iespēja ja ? 
"just blaze" protams ka ir táda iespéja...
Jūs naktī vispār nemēdzat gulēt, sniegu gaidiet!?Ridlihs rakstīja:Rīgā arī nu jau
Cik noprotu, tad sniegu var redzēt tikai naktī, jo man aiz loga ir tikai miskastes vēja izmētātas!
izskatās, ka marux drīz sāks atkal tirgot sniegu!
erda rakstīja:
izskatās, ka marux drīz sāks atkal tirgot sniegu!
Kāds gadījumā nezin kur varētu būt kāda estekāde Mežciema, Juglas, Pļavnieku rajonā, kur pārbaudīt auto, vai arī kāds serviss kur šodien varētu veikt diagnostiku?
Estakāde ir apmēram tur kur Mežciema sky... sanāk, ja brauc pa Biķernieku ielu no purčika puses, tad līdz krustojumam ar Hipokrātu ... un pa labi, bet taa gan vairs nav hipokrātu iela.... es zinu, ka bračka tur brauca uz estakādi... teica kaut kādā pagalmā iekšā, tur vel autoserviss ... neesmu tur bijis līdzi viņam, tāpēc precīzi nepateikšu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 563
- 564
- 565
- 566
- 567
- …
- 2228