Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 567
- 568
- 569
- 570
- 571
- …
- 2228
- chevron_right
Eu, kāds varbūt zin nafig man kompaktam, vismaz, reizi nedēļā šofera logs izlec no sliedes arā? Apšivkai jau sen visi klipši nočakarēti tik bieži ņemot nost, un liekot logu vietā. Moš uzreiz citas durvis atrast?
lolbļaaaaa xD normaaala haljavaa, nezinaaju, ka ir teu taada, braal. xD Tik epischigruzs rakstīja:atnac uz lielo istabu, man tak bija taa ///M uzzlīme, kad nopirku saveejo bumeri, varu tev atdotMejstars rakstīja:Kompaktuha bomba!![]()
Nesaprotu kaapeec daudzi cepinaas par to emkas bljeembu, pasham ir doma par projektu e36 kaukaadu par m3 ustajsiit, nauda daudz buutu jaagulta, es saaktu pats ar emkas uzlimi, pofig ko citi doma, tad jau bamperpaka, salons un tad jau arii pats emkas motors!
Neklausies niideejus, vinji ir nesaprateeji!
Drift is mi life. When I drift my life is amazing
Tev el. vai airi? Sliedei tas stienis nav ielocīts, kurš bīda logu?Burbul1s rakstīja:Eu, kāds varbūt zin nafig man kompaktam, vismaz, reizi nedēļā šofera logs izlec no sliedes arā? Apšivkai jau sen visi klipši nočakarēti tik bieži ņemot nost, un liekot logu vietā. Moš uzreiz citas durvis atrast?
Logs lec arā no vertikālās tās sliedes, nezinu kāviņu pareizi nosaukt. Nu no tās kas malā ir, kas gar stoiku taakaa naak, un durvīs ieiet iekšā. Pa kuru pats logs staigā malās, no priekšējās lec laukā.Tev el. vai airi? Sliedei tas stienis nav ielocīts, kurš bīda logu?
Tas stienis kurš iefiksējās mazajā sliedītē, kura pie loga pielīmēta, tas bija locīts, bet tika taisnots, un bik pametināts lai vairs nelokās locījuma vietā. Bet domā tas varētu spiest logu laukā no tās garās malējās sliedes?
Man arī bija salocīts tas stienis, taisnoju un biju licis stiprinājumu pa virsu, bet īsti nelīdzēja. Beigās nomainīju mehānismu un problēma pazuda.
Nu skaidrs uz ko jākoncentrējās. A ja jau tas sū vienreiz ir bijis mistiskā veidā salocīts, tad bail ka atkal nesaloka kkā. Negribās velti nopirkt un sap*st vēlreiz to mehānismu.
Cik vispār apmēram električkas mehānisms maksā mūsdienās?
kāds nezin kur dabūt lietotu 4 paaudzes gāzes iekārtu?
Šodien redzēju savu ex. kupeju, ehh skumji ka jaunais saimnieks nemazgā auto, izskatijās ka ļooti sen nav mazgāta. 
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Man piemēram tas nebija mistisks veids- vienkāši ziemā taisīju vaļā sasalušu logu. Žurkai uz ziemu labāk izņemt logu drošinātājus :)
Bija salocīts stienis, taisno kā gribi, vienalga leca ārā no sliedes (ja pareizi sapratu problēmu). Tur precizitāte svarīga- vienreiz salocītu grūti iztaisnot tā, lai visā loga slīdēšanas diapazonā normāls stāvoklis.
Bija salocīts stienis, taisno kā gribi, vienalga leca ārā no sliedes (ja pareizi sapratu problēmu). Tur precizitāte svarīga- vienreiz salocītu grūti iztaisnot tā, lai visā loga slīdēšanas diapazonā normāls stāvoklis.
Burbul1s rakstīja:Nu skaidrs uz ko jākoncentrējās. A ja jau tas sū vienreiz ir bijis mistiskā veidā salocīts, tad bail ka atkal nesaloka kkā. Negribās velti nopirkt un sap*st vēlreiz to mehānismu.
Nu reāli tā arī darīšu, jāsagādā jauns mehānisms, un no logu pogām jānoņem kontakts.Man piemēram tas nebija mistisks veids- vienkāši ziemā taisīju vaļā sasalušu logu. Žurkai uz ziemu labāk izņemt logu drošinātājus :)
Nu tā īstenībā bija, ka tā problēma sāka manīties pagājušogad uzreiz pēc ziemas, laikam..
Ja Tev ir oriģināli mehānisms pie durvīm ar kniedēm, tad ātrs triks ir uz kniedes ar dremeli uztaisīt X un nolauzt stūrīšus, pēc tam aizvietot ar skrūvi un uzgriezni. Ātrāk kā ar urbi borēt :)
Par to nost dabūšanu - paldies, tiks pamēģināts, bet atpakaļ liekot gan jau piekniedēs. Tas liekas kkā pareizāk :)Ja Tev ir oriģināli mehānisms pie durvīm ar kniedēm, tad ātrs triks ir uz kniedes ar dremeli uztaisīt X un nolauzt stūrīšus, pēc tam aizvietot ar skrūvi un uzgriezni. Ātrāk kā ar urbi borēt :)
Rush tik laba filma, iesaku visiem noskatīties!
Lau būtu oriģināli- tik uz priekšuBurbul1s rakstīja:Par to nost dabūšanu - paldies, tiks pamēģināts, bet atpakaļ liekot gan jau piekniedēs. Tas liekas kkā pareizāk :)Ja Tev ir oriģināli mehānisms pie durvīm ar kniedēm, tad ātrs triks ir uz kniedes ar dremeli uztaisīt X un nolauzt stūrīšus, pēc tam aizvietot ar skrūvi un uzgriezni. Ātrāk kā ar urbi borēt :)
Es gan tgd saktos to Outsiders Japan Movie. Nēesmu nevienu pašu
redzējis
Bet tas jau laikam loģiski
Savam p880 uzrāvu zirneki
šeit neviens nenodarbojās ar tādu lietu remontu?
Kurš man pastāstīt kā ar to Tapatalk aplikāciju telefonā rīkoties.?
Nois, izdevās :)
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
oriģināli tie mehānismi ir piekniedēti ar rūdītajām kniedēm, parastās alumīnija tev nesūda neturēs.Burbul1s rakstīja:Par to nost dabūšanu - paldies, tiks pamēģināts, bet atpakaļ liekot gan jau piekniedēs. Tas liekas kkā pareizāk :)Ja Tev ir oriģināli mehānisms pie durvīm ar kniedēm, tad ātrs triks ir uz kniedes ar dremeli uztaisīt X un nolauzt stūrīšus, pēc tam aizvietot ar skrūvi un uzgriezni. Ātrāk kā ar urbi borēt :)
pareizāk būtu likt rūdītās m6 skrūves ar uzkriežņiem, kam teflons galā (lai neatskrūvējas) -
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 567
- 568
- 569
- 570
- 571
- …
- 2228