Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 568
- 569
- 570
- 571
- 572
- …
- 2228
- chevron_right
Bail ka kkas neaizķerās kkur! A tās skrūves netraucēs nekam? Apšivkai? Pašam loga mehānismam normāli darboties?pareizāk būtu likt rūdītās m6 skrūves ar uzkriežņiem, kam teflons galā (lai neatskrūvējas) -
Es ņēmu smukas, īsas skrūves no Depo ar jau minētajiem teflona* uzgriežņiem- nekādu problēmu. Apakšā paliku viļņotās (atsperīgās) šaibas extra fiksēšanai.
* nu man tur bija zila gumija, bet domāju, ka ideja tāda pati.
* nu man tur bija zila gumija, bet domāju, ka ideja tāda pati.
šaibas tur nahuj nevajag, skrūves garumu pipemēri, lai uzskrūvējot uzgriezni no uzgriežņa gala torčitu tkai pusvijums ārā, ja saliks uz dullo, kādas nu skrūves bija pie rokai, tad, protams, ka viss būs slikti.
Tik daudz tgd esmu informāciju savācies pa forumu, ka jāiet uz garāžu izdarīt kko lietderīgu 
seeingman-kas ir rudita skruuve un kas iur rudita kniede?
kniedes ari tak ir visos tados veikalos un visadas, ne tikai aluminija. ja gribi piekniedet panem noperc parastas terauda kniedes un kniede klat.
vienalga kaa dari, parliecinies ka viss ir cieshi peikniedets, vai pieskruvets kaa jau kolegjis mineja ar pashsledzoshajiem uzgrieznjiem, jo problemas sak rasties tad ja cieshi neturas, tad sak viss plist un liekties un cilveki izdomaa ka skruves un kniedes utt vainigas pie visas kjezas
tev tur visparastakas 8.8grade skruves, un pat ja ir sliktakais variants kas buutu 4.6 grade skruves bus pilnigi pietiekami lai izturetu to speeku kadu loga motorinjns speej raditBurbul1s rakstīja:Tik daudz tgd esmu informāciju savācies pa forumu, ka jāiet uz garāžu izdarīt kko lietderīgu
kniedes ari tak ir visos tados veikalos un visadas, ne tikai aluminija. ja gribi piekniedet panem noperc parastas terauda kniedes un kniede klat.
vienalga kaa dari, parliecinies ka viss ir cieshi peikniedets, vai pieskruvets kaa jau kolegjis mineja ar pashsledzoshajiem uzgrieznjiem, jo problemas sak rasties tad ja cieshi neturas, tad sak viss plist un liekties un cilveki izdomaa ka skruves un kniedes utt vainigas pie visas kjezas
...
piebalga rulle 
Tas jau skaneeja logjiskaak. Bet nu to tpt tagad nedariis, saakumaa jaanopeerk nesajaats mehanisms. Pagaidaam puceeju motoru. Viss vienaa eljaaArmando rakstīja:seeingman-kas ir rudita skruuve un kas iur rudita kniede?
tev tur visparastakas 8.8grade skruves, un pat ja ir sliktakais variants kas buutu 4.6 grade skruves bus pilnigi pietiekami lai izturetu to speeku kadu loga motorinjns speej raditBurbul1s rakstīja:Tik daudz tgd esmu informāciju savācies pa forumu, ka jāiet uz garāžu izdarīt kko lietderīgu![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ko tauta domā par vernet firmas lambda zondi? vai tomēr labāk piemest 10 ls un ņemt bosch? 
Man kkas līdzīgs, tos slīdņus, kas staigā pa stikla plāksni apaksējo, nopirku jaunus, psc 1.5ls gabalāBurbul1s rakstīja:Eu, kāds varbūt zin nafig man kompaktam, vismaz, reizi nedēļā šofera logs izlec no sliedes arā? Apšivkai jau sen visi klipši nočakarēti tik bieži ņemot nost, un liekot logu vietā. Moš uzreiz citas durvis atrast?
Izlienu no bedres un jau pusē viens...
Kamēr pabeigs un saliks auto atpakaļ vismaz vēl 1h
Ha ha, man vispār pazudušas no atminas gandrīz viss ko darījumu no 4dien līdz 1dinas vakaram... 
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
Runaa par Jaunpiebalgu vai Vecpiebalgu vai ko citu?Dj_Zii rakstīja:piebalga rulle