Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 569
- 570
- 571
- 572
- 573
- …
- 2228
- chevron_right
MRiepās man pa 10Ls abus tiltus saregulēja pa čotko, pagāšgad vedu uz OranžGaraž arī pa 10Ls par abiem tiltiem 
Jautajums,par Air Ride! Cik saprotu,tas ir uz tiem spilveniem,ja? Un LV TA var aizmirst,ja taadi ir? 
Instagram - Sandis_e36
Tieši tā!Sidnas rakstīja:Jautajums,par Air Ride! Cik saprotu,tas ir uz tiem spilveniem,ja? Un LV TA var aizmirst,ja taadi ir?
To var pajautāt puikkaa 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu tad viss skaidrs,nebuus LV jauns e36 ar Air Ride!

Instagram - Sandis_e36
interesē atsauksmes par bimmershop piedāvātajām itāļu ražojuma "brillēm"
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=876
ir kāds pircis? un kāda kvalitāte?
Beautiful Mechanical Wonder
Protams, var būvēt tā, lai uz apskati var uzmest stok piekariSidnas rakstīja:Nu tad viss skaidrs,nebuus LV jauns e36 ar Air Ride!![]()
Pasūdīgi, cik esmu skatījies forumos par to, kā pareizak to taisīt, tad visur ietilpst ritošās modifikācijas - lai uzliktu pak. spilvenus ir jānoņem tā "pumpa" uz kuras atspere guļ gan augšā, gan apakšā, tpt priekšā ir jātaisa custom plāksnes atbalstiem un jāmodificē amītis (ja vien neņem ellīgi dārgos gatavos komplektus). Tpt TA interesanti varētu likties gaisa trubas apakšā utt. Gribētos jau baigi, bet čakars par traku ar TA. VIenīgi, ja ir zināmi kadri TA, kas var pievērt acis uz to, ko kameras no augšas neredzGatisB. rakstīja:Protams, var būvēt tā, lai uz apskati var uzmest stok piekariSidnas rakstīja:Nu tad viss skaidrs,nebuus LV jauns e36 ar Air Ride!![]()
es pirku, tikai neesmu vēl piemērijis. Vizuāli izskatās ok. ņēmu spārnus arī no bimmera, tie arī der labi, tā kā domāju ar brilli nevajadzētu būt problēmām. ja kas, es domāju, ka samainīt arī vari pie viņa, ja kkas nepas kā vajagLaurix rakstīja:interesē atsauksmes par bimmershop piedāvātajām itāļu ražojuma "brillēm"
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
skaidrs, jāņem tik ciet un tad jau redzēs kā būs! 
Beautiful Mechanical Wonder
vai ekspluatācijas nodoklis ir jāmaksā , ja auto noņemts no uzskaites?
Nav jāmaksā
pats atradu
Nav jāmaksā
Vīri, m50 visi dzeses radiatori ir vienādi? Respektīvi, no 2.0vanos der uz 2.5? Skatījos etk katalogu, itkā artikuls sakrīt, bet moš krievu valodā sapinos :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Atšķiras tikai mazais vai lielais, bet ir saderīgi. Ja ir kondicionieris, ņem lielo.
Kā man patīk ka 36 visu lampu var izjaukt un tikai stikliņu nomainīt. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kurš man mudigi pateiks, kapec klima neiet?:D Dalitā elektro klimatene ir, vislaik viss putaas un gaja, filtrs ari jauns, bet tagad, motors silts, uzliek, lai push uz maksimalo, bet nekas nepushas vispar, itka spiezhot pogas tie varsti ieksha tur mainas utt, bet gaiss nenak ara. Why? :O
Varbūt kāds no šejieniešiem ir gājis skati bez zondes?
motors darbojas normāli, patēriņš minimāls. ko viņi par tādu lietu saka? kā ar atgāzēm varētu būt? 
CIk es zinu, tad divus gadus esmu gājis ar vienu no divām zondēm čau (mirka eļļā kamēr izbeidzās) - itkā nekas katastrofāls nenotika tur, bijā laikam kādi pari % virs normas, bet pieļaujamā līmenī. Bet nu tas jau vsp atkarīgs no dzinēja paša un izplūdesgreen garage rakstīja:Varbūt kāds no šejieniešiem ir gājis skati bez zondes?motors darbojas normāli, patēriņš minimāls. ko viņi par tādu lietu saka? kā ar atgāzēm varētu būt?
Zonde nav pievienota, motors darbojas normāli, patēriņš ideāls un skatē arī problēmu ar to nebija.green garage rakstīja:Varbūt kāds no šejieniešiem ir gājis skati bez zondes?motors darbojas normāli, patēriņš minimāls. ko viņi par tādu lietu saka? kā ar atgāzēm varētu būt?
Wildutch rakstīja:Kurš man mudigi pateiks, kapec klima neiet?:D Dalitā elektro klimatene ir, vislaik viss putaas un gaja, filtrs ari jauns, bet tagad, motors silts, uzliek, lai push uz maksimalo, bet nekas nepushas vispar, itka spiezhot pogas tie varsti ieksha tur mainas utt, bet gaiss nenak ara. Why? :O
Ezis beigts varetu buut
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 569
- 570
- 571
- 572
- 573