Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 573
- 574
- 575
- 576
- 577
- …
- 2228
- chevron_right
da ne, tas bija domāts tā cik daudz sniega mums te ir, nu vismaz pagaidām ja nenokusīs
Nixon rakstīja:Kurš tad sniegu nav redzējis?
Nu ko, nemotoru un bezbloķu laiks ir sācies.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
kam ir, kam nav sācies 
Es nez, man tas pirmais sniegs izraisa tikai šādas emocijas:
skatīt no 0:23 sekundes
Vot, kad ir kupenas un uz ceļa kārtīga sniega kārta, tad ir actions.
No otrā video, izklausījas pēc komata biksēs 
Kas,kur,kad,par kādu sniegu iet vispār runa
??? Liepājā tāds mūžīgais rudens vien ir 
Operatoram varbūt.Rudziņš rakstīja:No otrā video, izklausījas pēc komata biksēs
Par operatoru arī biju iedomājiesNixon rakstīja:Operatoram varbūt.Rudziņš rakstīja:No otrā video, izklausījas pēc komata biksēs
Krc .šodien braucu mājās ,sapratu ,ka šotkam galīgi ,dimba ,nifiga netīra normāli,krc jāmaina
Parasti neiespringstu par štokam ,bet ir jautājums ,kāda starpība starp standarta šotkam un tām jaunā tipa šotkam ??bildes ieskatam ,bildes zagtas !
Parasti neiespringstu par štokam ,bet ir jautājums ,kāda starpība starp standarta šotkam un tām jaunā tipa šotkam ??bildes ieskatam ,bildes zagtas !
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
da labi, Tu jau vispār slims braucējs esi, ar 1,6 gāz kā ar 2,5.Nixon rakstīja:Es nez, man tas pirmais sniegs izraisa tikai šādas emocijas:
![]()
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Rudziņš rakstīja:zaibal, gribu ziemu! sniegu līdz kulei, pilnu balonu ar gāzi, un nopuņķojušos degunu
Jaunā tipa slotiņas uz e36 izskatās anāli.e36richijs rakstīja:Krc .šodien braucu mājās ,sapratu ,ka šotkam galīgi ,dimba ,nifiga netīra normāli,krc jāmaina![]()
Bezrāmja/jaunā tipa slotiņas daudz labāk tīra ūdeni no stikla, ziemā nesasalst. Gadās, ka slotiņa negrib īsti piegult stikla labajam apakšas stūrim, tāpat ir modeļi, kuriem ir jāievēro uzstādīšanas virziens (ja uzliek otrādi, tad netīra vispār). HZ, pats nobraucu 2 gadus, biju ļoti apmierināts, bet otrreiz laikam vairs nepirkšu tīri cenas dēļ (slotiņas bija no dārgā gala, maksāja ap Ls20 par pāri)e36richijs rakstīja:Krc .šodien braucu mājās ,sapratu ,ka šotkam galīgi ,dimba ,nifiga netīra normāli,krc jāmaina![]()
Un neizskatās anāli
paldies par info , jaun nedēļ jaiečeko ,kādas jaunas slotiņas ! :)
Labi, ka esmu kājniekos, nav jānožēlo, ka pirmajā sniega dienā nakti jāstrādā 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Es gan nozheloju ka piekritu sodien 15h mainju panjemt (lidz 7:00 nekada drifta ) tik izzeju ara apskatos sniegs krit, labi ka esmu teritorija kur nav redzama iela kur visi slidinatos 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Tā gribās savu izvilkt uz ceļiem, mļe...nedrīkst, sāls jau pilns. 
Nezinu bēdāties vai priecāties,bet paskatoties pa logu neredzu vispār sniegu,viss melns ,slapjš un tumšs. 
Ziemas prieki izbaudīti
Tik žēl nabaga sunīti

Tik žēl nabaga sunīti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 573
- 574
- 575
- 576