Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 574
- 575
- 576
- 577
- 578
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien laikam visa Rīga nodriftota, mans nemotors dzīvo beidzot
Uz Elkor stajanku arī aizmaukts, biju šokā redzot tik daudz aktīvistu, arī daudzi e36 redzēti, bet bez uzlīmēm.
Beidzot arī dabūju savu pirmo ziemu izbaudīt
Uz Elkor stajanku arī aizmaukts, biju šokā redzot tik daudz aktīvistu, arī daudzi e36 redzēti, bet bez uzlīmēm.
Beidzot arī dabūju savu pirmo ziemu izbaudīt
Tiko uzmetu aci pa logu, beidzot riepas nebus jadeldee 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir kādam jūsera 328 tel. nr. ? ja ir, tad PM lūdzu 
Kads man var parekomendet kadas lai sveces perku prieks motora un kur tieši var nopirks? 
nesen neizgaju tehnisko del aizm. faram. Kip nav atsterotaja ;/ kur var nopirkt tos mazos atsterotajus kuri limejas bamperam ? buvniecibas veikalos biju, neka nav.
+1RENIO rakstīja:grosā
Bļāviens, ātrāk gribu sev kkādu ziemas e36 iegādāties, bet pagaidām nekā jēdzīga pa lētām naudām un ar TA nav.
Savādāk ar kājām staigājot var nošauties

Savādāk ar kājām staigājot var nošauties
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
var teikt ka nerealas lietas gribi -jedzigs,ar TA un vel letas naudas, par letam naudam masinam kasjaku netruuks
ka beigu beigas nesanak vel tik pat ielikt ieksa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nejau tādā ziņā jēdzīgs nemekleju jau bez rūsas utt, meklēju vnk kkadu kapli kuram ir skate līdz kkādam februārim jeb martam. 
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Man te viens meģina sabiedēt un iestāstit kad skatē nelaiž cauri ar sporta sturi. ta tacu nav vaine?
galvenais lai ir skaņas signāls.
Pirms stundas braucu no Valmieras uz Cēsīm,,,,,Cēsīs sniedziņa vairāk 
nezz mani laida cauri, un jaa galvenais ,lai taure strādāxlacuksx rakstīja:Man te viens meģina sabiedēt un iestāstit kad skatē nelaiž cauri ar sporta sturi. ta tacu nav vaine?
es esmu pali
un hvz ka no apelsina majas

gadas ari taDj_Zii rakstīja:es esmu pali![]()
un hvz ka no apelsina majas
![]()
![]()
taxi
brauc smelt

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 574
- 575