Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 577
- 578
- 579
- 580
- 581
- …
- 2228
- chevron_right
Ja Tev tagad būtu, tad noteikti sadotu ar lodāmuru pa shēmām un būtu kas līdzīgs šim.
da nu labi, tie Nixon viģiki ir vienkārši 
Nē!Rudziņš rakstīja:Man vieniigam visu laiku iesalst bagaznieka poga ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Es pagājušogad nomainīju slēdzeni un no tā brīža nekas nav salis :d Bet principā vnk labi sapūst vajag ar silikonu un miersbyrbyr rakstīja:Nē!Rudziņš rakstīja:Man vieniigam visu laiku iesalst bagaznieka poga ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
cik es saprotu, kupejai ar tām durvīm pienākot mīnusiem ir vislielākās problēmas?
Pat ciet negrib turēties, kad dabūn vaļā.
Nu vai zini šito dubaru. -17pie mājas Sienas . 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Mļin, sakat ko gribat, bet es arī gribu, kas pie velna ir Decembris ar vismaz +10°?zuze91 rakstīja:Nu vai zini šito dubaru. -17pie mājas Sienas .
Ir kādam varbūt lietots standart xenon komplekts 3000k-6000k h1 ? Kuatkāds šķūneru sindroms uznāca. 
mans lego sodien dodas uz Lak-y servisu bus drosas rokas
Tikai 22 dienas līdz degviela maksās kosmosu 
gribas tādu sniegu,ka no rīta mašīnu nevarētu atrastKon4a rakstīja:Mļin, sakat ko gribat, bet es arī gribu, kas pie velna ir Decembris ar vismaz +10°?zuze91 rakstīja:Nu vai zini šito dubaru. -17pie mājas Sienas .
2auto?eddioc rakstīja:Nu jā, parastos... lai gan parastie arī ir dažādi. Bet nu galvenais, lai ir lēca un normāli..
Zinkā. Kad ilgu laiku esi prom no savas mīlulītes
, tikai tad saproti cik daudz tev viņa nozīmē.
Nav starpība diena vai simtiem km. Ja viņa ir īstā tad tur pat 10 minūtes liksies mūžība.
Nav starpība diena vai simtiem km. Ja viņa ir īstā tad tur pat 10 minūtes liksies mūžība.
tu runā par sievieti vai e36? ja par e36, tad lūdzu ej ārstējieszuze91 rakstīja:Zinkā. Kad ilgu laiku esi prom no savas mīlulītes, tikai tad saproti cik daudz tev viņa nozīmē.
Kur iet ārstēties ?
Jums jājiet ārstēties perversuļi.
Jums jājiet ārstēties perversuļi.
tak ej nošaujieszuze91 rakstīja:Zinkā. Kad ilgu laiku esi prom no savas mīlulītes, tikai tad saproti cik daudz tev viņa nozīmē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 577
- 578
- 579
- 580
- 581
- …
- 2228