Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 585
- 586
- 587
- 588
- 589
- …
- 2228
- chevron_right
Tas zilais EUR karogs ir uzlime ???? hmmm, kpc biju iedomajies kad tas kka iespiests, vai kka taa...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
nav tā nekāda uzlīme ... #lauki
Jaunajiem numuriem tas ir aluminija no viena gabala, bet ja gribi lai sanāk lētāk tad uzlīmē pa virsu nakleni.
Agrāk rumbulā visi perekupi tā darīja.
Agrāk rumbulā visi perekupi tā darīja.
jā, nu jau stāvoklis ir uzlabojies
pffffff.... es jau domājuEglitis rakstīja:nav tā nekāda uzlīme ... #lauki
Nixon rakstīja:Pilnīgi bezjēdzīga darbība... Labāk tos 20ls ieliet bākā.
+328
Kādas atsauksmes par šo produktu ? Gribu dzirdēt jūsu viedokli !
Principā jau esmu saskaries ar šo produktu .Esmu jau lējis šo Coltā un Fordā it kā jūt atšķirību ,bet vai
ir jēga liet?
Principā jau esmu saskaries ar šo produktu .Esmu jau lējis šo Coltā un Fordā it kā jūt atšķirību ,bet vai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36 touringam ir vēl kautkur štekeris vadiem, kas iet uz aizmugurējām lampām, neskaitot to, kas ir pie plates ar spuldzēm? nedeg atpakaļgaita un miglinieks[pakratoties ieslēdzas] un gabarīts šofera pusē vispār pazuda. Kura vieta čakarē prātu, ja spuldzītes un tas štekeris platē ir pārbaudīti un kontaktpasta arī drošības pēc uzsmērēta.
+ Pirmo reizi redzu kādu, kurš grib iemainīt vecos vnz uz jaunajiem. Čoms veco numuru dēļ sev Vazu nopirka..Rapakivi rakstīja:Nixon rakstīja:Pilnīgi bezjēdzīga darbība... Labāk tos 20ls ieliet bākā.
+328
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Slapjā rudens valkarā nekas nepriecē bembista sirdi vaitrāk kā skats kad subārs paņem aiz olām audistu 
Svētdienas vakarā arī vēroju, kā Subārs plosijās pa Valmieru ar zilajām gaismiņām. 
Gadījumā nav tā ,ka no vaza ņems nr. nost un liks uz citu auto,nebūs jāmaina grib vai negrib uz jauno???Johnny rakstīja:+ Pirmo reizi redzu kādu, kurš grib iemainīt vecos vnz uz jaunajiem. Čoms veco numuru dēļ sev Vazu nopirka..Rapakivi rakstīja:Nixon rakstīja:Pilnīgi bezjēdzīga darbība... Labāk tos 20ls ieliet bākā.
+328
Ja tā nav tad arī būs jaiepērk kāds vaz.
Man arī liekas, ka pie jauna īpašnieka maiņas, jāpērk jaunie numuri bija. 
kurš te uzstāda signalizācijas, der arī tikai centrālo atslēgu ar pulti?
Varbutas kads var ieteikt kur griezties sakara sada lietaa: Intrese apgut auto mehaniķa amatu vai auto krāsotāja amatu, bet juutu ka taada vietaa kaa ,,Buts'' seviski labi to nedara.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vizuāli izskatās vesals, neizskatās ka kkur bijusi noplūde, bet nu 100% nezinu, jo nebija uz mana auto.dogMa rakstīja:Ja vesals, tad jau toč kādam vajadzēs :)
Cik tādam vērtība? 5-10ls?
Šovakar tumsā sanāca nopirkt aizmugurējo durvju rokturi!
pēctam apskatot gaismā atklāju ka viņš ir zilā krāsā + viņš ir no metāla. nebiju nekad redzējis neko tādu. materiāls liekas tāds pats kā e39 rokturiem.
tātad arī 36tajiem tādus ražoja? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 585
- 586
- 587
- 588
- 589
- …