Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 587
- 588
- 589
- 590
- 591
- …
- 2228
- chevron_right
Saprotu...pārdodu jau tiem kas par slinku vai nav iepējas pie tādas 
da nu tās skujas paklājāMad Matizz rakstīja:Rīt braucu uz Rīgu eglītes tirgot.....(5-15ls),,,varbūt kāds vēlas???
un pec ziemasvetkiem paris menesus nevar pastaigat ar plikam kajam par paklaju jo kaut kur iekerusas ka pat puteklsucejs nevar dabuuut araa 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Prikols tāds ka man mājās balta mākslīgā(e)Rolish rakstīja:da nu tās skujas paklājāMad Matizz rakstīja:Rīt braucu uz Rīgu eglītes tirgot.....(5-15ls),,,varbūt kāds vēlas???![]()
![]()
Prikols tads, ka man majas nav paklaja
DDDD
Bet ista eglite daudz reiz labak, neka maksliga.
Ta smarzha un izskats, mmmuuuaaa
Uzreiz svetku sajuta.
Un kaki, kuri apgaz to egli
Bet ista eglite daudz reiz labak, neka maksliga.
Ta smarzha un izskats, mmmuuuaaa
Un kaki, kuri apgaz to egli
Man mākslīgai ar skujas bira kamēr samontēju

Runaajot par egleem, savejo izrotajaam pirms stundas.
Tomeer, kautkaa nav noskanjas jo araa dublji. 
Powered by Minhauzens!
Es vispār vēl sranajā komandējumā, nav pilnīgi nekā: ne egles, ne dāvanas.
Rīt kaut kad ierodos tikai Rīgā.
Rīt kaut kad ierodos tikai Rīgā.
Dzeki,kas taa par klapiiti 323 originalajam bundulim vienaa no izpuutejiem ?
Tā klapīte ir it kā ,lai samazinātu izmešus pilsētā kad stāv korķos u.t.t.
Nezinu vai ir iestaavejies vai kaa ,bet vinja viegli nekustaas ,diezgan gruuti,varbut tas ir
kas cits ?
Skatos, aizgāja bazars par eglītēm. Ja jūs man palīdzēsiet atrisināt problēmu ar akumulatora lādēšanu, es jums to eglīti, no savas čuhņas pievedīšu.
mana broblēma.
''Vēl aiz projām cīnos ar akumulatora nelādēšanas šaizi. Ievēroju, ja panelī nedeg akumulatora ikona, lampiņa ir vesela, pārbaudīju. Kā zināms, pagriežot atslēgu otrajā pozīcijā, ir jāiedegas oil un akumulatora lampiņām, pēc motora iedarbināšanas, viņām jāizdziest, manā gadījumā akumulatora ikona nedeg vispār. Akumulatoru protams nelādē.
Vai no ģeneratora vads iet vēl kaut kur, uz kādu releju, vai arī pa taisno uz akumulatoru?
Ir kādi risinājumi?''
mana broblēma.
''Vēl aiz projām cīnos ar akumulatora nelādēšanas šaizi. Ievēroju, ja panelī nedeg akumulatora ikona, lampiņa ir vesela, pārbaudīju. Kā zināms, pagriežot atslēgu otrajā pozīcijā, ir jāiedegas oil un akumulatora lampiņām, pēc motora iedarbināšanas, viņām jāizdziest, manā gadījumā akumulatora ikona nedeg vispār. Akumulatoru protams nelādē.
Vai no ģeneratora vads iet vēl kaut kur, uz kādu releju, vai arī pa taisno uz akumulatoru?
Ir kādi risinājumi?''
Līdz šim cīnies - ko esi darījis lietas labā? Ģeneratoru esi pārbaudījis? Vadus pie ģeneratora?
No ģeneratora vads iet uzreiz uz sadalošo kasti (6cyl) un tad uz akumulatoru.
No ģeneratora vads iet uzreiz uz sadalošo kasti (6cyl) un tad uz akumulatoru.
Stulbs jautajums,bet nekad neesmu to darijis,vai lai nomainitu prieksejos pagriezienus janem viss lukturs ara,vai var tapat iznemt vinus?
Var izņemt tāpat.
ja ģeneratora tinumā ir pusīsais vai arī ar "tableti" ir pilnīga šaize tad lampiņa var nedegt visu laiku ( ir pieredzeevaness2 rakstīja:Skatos, aizgāja bazars par eglītēm. Ja jūs man palīdzēsiet atrisināt problēmu ar akumulatora lādēšanu, es jums to eglīti, no savas čuhņas pievedīšu.
mana broblēma.
Ir kādi risinājumi?''
Kamēr vēl ir foršs un sauss,gribas saulē izdzīt mašīnu un pēdējo reizi šogad nomazgāt,jo ir mazliet netīra un ar kaķa pēdām uz kapota,vjg skaisti sagaidīt jauno gadu :)
Kādus līdzekļus viss labāk izmantot,dzirdēju kad TURTLE ICE ir labs,bet gribas dzirdēt jūsu viedokļus,kā jūs ziemā tiekat vaļā no netīrumiem?
Kādus līdzekļus viss labāk izmantot,dzirdēju kad TURTLE ICE ir labs,bet gribas dzirdēt jūsu viedokļus,kā jūs ziemā tiekat vaļā no netīrumiem?
BeeSharp :)cipruss18 rakstīja:kads te taisa uzliimes???
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Man ir tāds jautājums. Vai kāds zin, vai drīkst likt priekšējo numurzīmi bampera kreisajā pusē? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 587
- 588
- 589
- 590
- 591
- …
- 2228