Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 2228
- chevron_right
Mazāk lasīt teorijas grāmatas un vairāk darboties ar dotajiem faktiem - misters chaboska, jau teica, ka viņam ir 8j et35 ripulis, kas nozīmē, ka ar visiem šiem izmēriem zem arkām līdīs pat ar viņa sēdinājumu, kas parasti arī ir galvenais faktors riepu iegādes mirklī, vismaz man noteikti un tā 5km/h nobīde šaubos, ka ļoti traucēs...Mafijs rakstīja:Jūs vispār kādeiz lietojat riepu izmēru kalkulatorus
šajos četros riepu izmēros augstums atšķiras par veseliem 3 cm !
Kās tieši ietekmē spidometra rādījumus un vai riepa līdīs iekšā ārkā.
Platums Profils Augstums Augstuma starpība Reālais ātrums, km/h
Esošais izmērs 205 --- 40 --- 59.6 --- 0.0 --- 100
Jaunais izmērs 205 --- 45 --- 61.6 --- 2.1 --- 103
Jaunais izmērs 215 --- 40 --- 60.4 --- 0.8 --- 101
Jaunais izmērs 215 --- 45 --- 62.5 ---- 3.0 --- 105
par riepas izmēru - ņem kādu no abām 40niecēm
Zinu un lielais sveiciens, labs pirkums, vecīt, beidzot kāds novērtēs to aparātu kā pienākasRENIO rakstīja:Zini mans slapjākais sapnis nav piepildījies, bet nu domāju ka ir daudz labāk.uteo rakstīja:Noteikti, ka ilgi gaidītais Class II :)
krabjus needu, nemīlu zivjveidīgosRuu rakstīja:Gan jau krabis. :)
Noteikti novērtēšu.HoodieBro rakstīja:Zinu un lielais sveiciens, labs pirkums, vecīt, beidzot kāds novērtēs to aparātu kā pienākasRENIO rakstīja:Zini mans slapjākais sapnis nav piepildījies, bet nu domāju ka ir daudz labāk.uteo rakstīja:Noteikti, ka ilgi gaidītais Class II :)
Paldies
Bez teorijas nekur tālu netiksi.HoodieBro rakstīja: Mazāk lasīt teorijas grāmatas un vairāk darboties ar dotajiem faktiem - misters chaboska, jau teica, ka viņam ir 8j et35 ripulis, kas nozīmē, ka ar visiem šiem izmēriem zem arkām līdīs pat ar viņa sēdinājumu, kas parasti arī ir galvenais faktors riepu iegādes mirklī, vismaz man noteikti un tā 5km/h nobīde šaubos, ka ļoti traucēs...
par riepas izmēru - ņem kādu no abām 40niecēm
Un otrs - vai tad spidometra rādījumi nav svarīgi ? Īpaši tagad fotosalonu ēras laikā ?
Tie 5 km var būt liktenigi. Tas tā - pārdomām vēlos tumšos vakaros.
Bet nu jūs jau varat darīt kā vēlaties.
Par tiem fotoradariem - ikdienā vislaik lietoju Waze, kurš līdz ar 90% radaru atrašanās vietām uzrāda arī reālo ātrumu pēc GPS, tā ka par riepu izmēriem pilnīgi po.
Toč labs
Gribēju piedāwāt adminiem uutt kas te wairāk atbild par lapas būtību..
uztaisīt bišku tā lai kkādas tēmas newarētu redzēt kā jebkurš katrs kur te ieiet...varētu wismaz uzlikt tā ka ja neesi reģistrējies uutt ka newar pilnīgi wisu apskatīt uutt..
Tas tāds mazs mans priekšlikums...
uztaisīt bišku tā lai kkādas tēmas newarētu redzēt kā jebkurš katrs kur te ieiet...varētu wismaz uzlikt tā ka ja neesi reģistrējies uutt ka newar pilnīgi wisu apskatīt uutt..
Tas tāds mazs mans priekšlikums...
piem kuras tēmas vajadzētu slēpt? ja paskatās uz citiem forumiem, kaut kur kāds slēpj?
powera ir dazas slegtas temas kur tiek tikai ipasi lietotaji ieksa, piemeram kaut kadi tur vecie lietotaji u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ir ir tādas, bet vai jums to vajag? Tur jaa... ir slegtas grupas useriem,kas ir powera no pašiem pirmsākumiem, tb 10 gadus atpakaļ, ko te slēpt? Kaut gan kluba slēgto sadaļu tikai kluba biedriem taisīt varētu
uii te ir ko sleept
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Jāslēpj Mans E36, e46.lv forumā bez reg apskatīt tačkas nevarAgris rakstīja:piem kuras tēmas vajadzētu slēpt? ja paskatās uz citiem forumiem, kaut kur kāds slēpj?
nez man jau patiik ja cilvēki uzzin ko kā darīt labāk caur google, savādāk jau googlee nekādas infas nebuus
Nju man ar tā škiet ka tā sadaļa būtu jāslēpj nju tā kkā...chaboska rakstīja:Jāslēpj Mans E36, e46.lv forumā bez reg apskatīt tačkas nevarAgris rakstīja:piem kuras tēmas vajadzētu slēpt? ja paskatās uz citiem forumiem, kaut kur kāds slēpj?
tas jau tikai kā tāds mazs priekšlikums...
+1stella rakstīja:ir ir tādas, bet vai jums to vajag? Tur jaa... ir slegtas grupas useriem,kas ir powera no pašiem pirmsākumiem, tb 10 gadus atpakaļ, ko te slēpt? Kaut gan kluba slēgto sadaļu tikai kluba biedriem taisīt varētu
Neko nevajag slēpt, kā tikai, protams, individuālas sadaļas, t.i., priekš adminiem, kluba biedriem etc.
Šis ir publisks forums un tāds arī paliks :) E46 var slēpt sevi, jo tāpat visi vienādi Neko īpaši uz e46 izpausties nevar, bet e36.. Lab, jau offtopiks.. :)
Šis ir publisks forums un tāds arī paliks :) E46 var slēpt sevi, jo tāpat visi vienādi Neko īpaši uz e46 izpausties nevar, bet e36.. Lab, jau offtopiks.. :)
šodien auto piereģistrēts CSDD.
Paņemts arī izvēles numurs
Sājūtas interesantas.
Jau tagad sēžu un plānoju, ko ar auto uzlabot utt.
Paņemts arī izvēles numurs
Sājūtas interesantas.
Jau tagad sēžu un plānoju, ko ar auto uzlabot utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 2228