Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 590
- 591
- 592
- 593
- 594
- …
- 2228
- chevron_right
vajadzēja mazliet pieliet klāt, savādāk pie ilglaicīgas braukšanas augstos apgriezienos, kaut kas tur sāk grabēt 
tak nav ko liet mauc pa sauso
tapec jau Lisajam jumts neveras valja krabim jo mehanismi visi sausi bija un nacas maukt pa sauso 
tad lai Cipruss mauc pa sauso, man gan tā nepatīk, tā tikai lielāks nodilums rodas...
pēctam kapitalka būs jātaisa
vinsh jau ari mauc pa sauso
vinam pat svilpite pot turbo kautkur izputeja iemaldijusies svilpo pa sauso 
tas ne pie kā laba nenovedīs... kaut gan, moš arī tā ir labāk, vismaz varēs ātrāk tikt pie jaunāka modeļa transportlīdzekļa, ar mazāku nobraukumu un tā...Rom4iks_328 rakstīja:vinsh jau ari mauc pa sausovinam pat svilpite pot turbo kautkur izputeja iemaldijusies svilpo pa sauso
nu tu ari priede iemauci tikko ellosanas un motori lasis garbachovs Cipruss sausais jeb sausins berze un darbs viss dirsa!

Priecigus Svetkus visiem! 
Pēdējais labojis Sidnas - 24 Dec 2013, 23:18, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Priecīgus!
ta ka man dazi engeli jau iet beigas, uztaisiju sev nelielu davanu, pasutiju engelus ar multicolor, var mainit pec gariga 
izstaas jau normali, tik neiebraucu kapec jasit pa logu kaukada morzas abece lai durvis atvertos:D
liekas ja sadai sigjenei kkas aiziet ciet, tad var aizmirst par iekapsanu autinjaa
liekas ja sadai sigjenei kkas aiziet ciet, tad var aizmirst par iekapsanu autinjaa
...
nu ka es sapratu, tur pinkods, sit pa logu, vins iet, viens divi tris, un tev jaizvelas ciparu un jasit, un ta 4 cipari 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 590
- 591
- 592
- 593
- 594
- …
- 2228