Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 594
- 595
- 596
- 597
- 598
- …
- 2228
- chevron_right
kādam ir bijusi saskarsme ar AD firmas akumulātoriem?
Labāk ieteiktu DETA aklumatorus......man draugi servisā tirgo AD.....neviens jau nesūdzas ja garantijas laiku nokalpos..tad ir labi (2gadi -2,5apm) 
Man tagad ir deta senator 3. pagājis nedaudz vairāk par gadu un jau beigts. Nezinu ko tagad ņemt
Nopirku letā gala AutoStar 78 ah. Nokapoja 5 gadus ar visu mega mūziku auto.
AtšķirasEmzī rakstīja:Bremžu suporti tak atšķirās, ventilējamais disks vai parastais?![]()
cik vadītāju tik aklumatorutancis rakstīja:Man tagad ir deta senator 3. pagājis nedaudz vairāk par gadu un jau beigts. Nezinu ko tagad ņemt
Detinieks 5gadi
Autostars 1,5gadi
BD 3,5gadi
Maximas variants čomam jau 2 gadu iet
ja garantijas laiku nokalpo(1-3gadi,kā kuram ražotājam)..tad tas ir labi.....neviens jau nezin cik ilgi noliktavā viņi stāv....un kad mazie tirgotāji viņus tirgo reti kur kāds pārbauda.....
nes uz garanijutancis rakstīja:Man tagad ir deta senator 3. pagājis nedaudz vairāk par gadu un jau beigts. Nezinu ko tagad ņemt
man arii deta senator 3 stav majas ,augusta pirkts un pagajuso gad pirkts letais polis, polim pa 3 nedelam nkritas 0.02v bet senatoram par dienu
tapat ka tagad ar telefonu iet-pats parstartejas,zvan kam grib,iespeldzas programas kuras grib, interneta iet kur grib, pirmo reizi aiznesu uz remontu-pagaja menesis un adeva atpakal, ar tektu ka softs parsuts u.t.t, pec nedelas sakas tas pats un tagad pec menesa saka ka defekts nav atrasts
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es savu ņēmu grosā. Aizvedu pārbaudīt uz garantiju šie tik pasaka ka viss kārtībā un neko nemainīs.Mad Matizz rakstīja:cik vadītāju tik aklumatorutancis rakstīja:Man tagad ir deta senator 3. pagājis nedaudz vairāk par gadu un jau beigts. Nezinu ko tagad ņemt.....no manas pieredzes kas ir gadījies
Detinieks 5gadi
Autostars 1,5gadi
BD 3,5gadi
Maximas variants čomam jau 2 gadu iet![]()
ja garantijas laiku nokalpo(1-3gadi,kā kuram ražotājam)..tad tas ir labi.....neviens jau nezin cik ilgi noliktavā viņi stāv....un kad mazie tirgotāji viņus tirgo reti kur kāds pārbauda.....
tad man laikam tads pas liktenis ,jo arii nemu gros auto 
Labas cenas.
Labas cenas.
Jau aiznesu. viņi pielika pie kkāda testera izprintēja čeku un pateica ka viss kārtība. Ja ir aukstāks laiks un kādas 2 dienas nebrauc vairs nevar pielaist.KLAVINS rakstīja:nes uz garanijutancis rakstīja:Man tagad ir deta senator 3. pagājis nedaudz vairāk par gadu un jau beigts. Nezinu ko tagad ņemt
man arii deta senator 3 stav majas ,augusta pirkts un pagajuso gad pirkts letais polis, polim pa 3 nedelam nkritas 0.02v bet senatoram par dienuabi uzladeti vienadi un jauda abiem vienadi,un abi stav viiena telpa,taka tempretura ari nevar neko iespaidot-nesisu uz garantiju
tapat ka tagad ar telefonu iet-pats parstartejas,zvan kam grib,iespeldzas programas kuras grib, interneta iet kur grib, pirmo reizi aiznesu uz remontu-pagaja menesis un adeva atpakal, ar tektu ka softs parsuts u.t.t, pec nedelas sakas tas pats un tagad pec menesa saka ka defekts nav atrasts, respektivi vienu nedelu telefonu lietotju normali,tad tris nedelas gluko un mokas,tad menesi lietoju mainjas telefonu un tad atkal viss no jauna
Strāvas noplūde nav un starteris restaurēts.
Neviens tirgonis baigi nevēlas tur čakarēties ar garantijam....80%pārbauda un saka ka viss kārtībāKLAVINS rakstīja:tad man laikam tads pas liktenis ,jo arii nemu gros auto
Atminos, Auto star aķi, nokalpoja laikam dažas nedēļaas, aiznesu uz veici kur pirku, aizstiepa prom no acīm, ķipa notestēja, un negribīgi iedeva citu auto star, kas man nogāja 3 gadus, nodevu zaļajā punktā, kāds piecītis pienācās, bet nepārskaitīja, labāk būtu veikalā devis, vismaz atlaidi dabūtu.Mad Matizz rakstīja:Neviens tirgonis baigi nevēlas tur čakarēties ar garantijam....80%pārbauda un saka ka viss kārtībāKLAVINS rakstīja:tad man laikam tads pas liktenis ,jo arii nemu gros auto
Tagad kādus 4 mēnešus braucu ar Deta standart, sūdzēties nevar.
Kāds forumietis ar fz-93** ? 
Par cik var nopardot pavisam mazlietotu sajugu?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
KO?zuze91 rakstīja:Kur bija super projektu topiks ?
Tu par ko?
Bija forumā superprojektu topiks. Man liekas ka Nixons bija autors.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nebija gan.
Cik intresanti bija paskatities uz degvielas cenam naktii ,nestee, agrak bija 0.91san bet tagad 1.30eur
bus japierod 
Labas cenas.
Labas cenas.
0.91ls pēc konvertācijas jābūt 1.29 eiro centi.
Izskatās ka visur žīdisma gēns. Apaļos uz augšu visur.
Izskatās ka visur žīdisma gēns. Apaļos uz augšu visur.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 594
- 595
- 596
- 597
- 598
- …
- 2228