Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 598
- 599
- 600
- 601
- 602
- …
- 2228
- chevron_right
ne nau kauns,vnk ir dazas bildes kas ir sanakusas siki miglainas.
gribas vinas padarit dzidrakas.
gribas vinas padarit dzidrakas.
tam paints ir par stulbu. viņš māk bildes apgraizīt utt.
no bezmaksas rīkiem ir gimp neaizņem ar tādas tonnas kā fotošops. nets pins ar pamācībām ja pats zin ko vajag darit tad var atrast.
no bezmaksas rīkiem ir gimp neaizņem ar tādas tonnas kā fotošops. nets pins ar pamācībām ja pats zin ko vajag darit tad var atrast.
Kādam ir bijušas darīšanas ar mākleriem? Esmu dzīvokļa meklēšanā, viens man uzzvanīja, apskatījām baigo pitonu, tagad piedāvā pat vairākus dzīvokļus, un par saldām cenām. Man šķiet ka kaut kas nav tīrs, pārāk labi izskatās priekš patiesības, vai tik nav kaut kāds krāpnieks.
Bija man gadījums pagājušo nedēļu, ar vienu krievu ebreju, braucu ar naudu, pirms izbraukšanas viss sarunās, pēkšņi pusceļā zvana nezināms numurs, izrādās šis, bet tur šis saka, ka nekas nesanāks, atdeva citiem. Ļoti aizdomīgi, ka viss sarunāts, nauda ceļā, pēkšņi cits numurs. Vai tik čalis nesamīza. Arī pēc viņa datiem, google neko neatrada, pilnīgi neko, ļoti aizdomīgi, šķiet ka bija uzmetējs.
Bija man gadījums pagājušo nedēļu, ar vienu krievu ebreju, braucu ar naudu, pirms izbraukšanas viss sarunās, pēkšņi pusceļā zvana nezināms numurs, izrādās šis, bet tur šis saka, ka nekas nesanāks, atdeva citiem. Ļoti aizdomīgi, ka viss sarunāts, nauda ceļā, pēkšņi cits numurs. Vai tik čalis nesamīza. Arī pēc viņa datiem, google neko neatrada, pilnīgi neko, ļoti aizdomīgi, šķiet ka bija uzmetējs.
ok meklesu.yanks rakstīja:tam paints ir par stulbu. viņš māk bildes apgraizīt utt.
vai arī kāds pārsolīja... un, protams ka ar mākleriem nav tik traki - galvenais sekot intuīcijai loģiskajam saprātam...evaness2 rakstīja:Kādam ir bijušas darīšanas ar mākleriem? Esmu dzīvokļa meklēšanā, viens man uzzvanīja, apskatījām baigo pitonu, tagad piedāvā pat vairākus dzīvokļus, un par saldām cenām. Man šķiet ka kaut kas nav tīrs, pārāk labi izskatās priekš patiesības, vai tik nav kaut kāds krāpnieks.
Tiri parsolija, esmu ta ari parsolijis dzivokli... Piedavajot maklerim 30ls vairak ja vins mani ieteiks saimniekam..evaness2 rakstīja:Kādam ir bijušas darīšanas ar mākleriem? Esmu dzīvokļa meklēšanā, viens man uzzvanīja, apskatījām baigo pitonu, tagad piedāvā pat vairākus dzīvokļus, un par saldām cenām. Man šķiet ka kaut kas nav tīrs, pārāk labi izskatās priekš patiesības, vai tik nav kaut kāds krāpnieks.
Letie dzivokli ir iespejams uz pardosanu un pagaidam vaig kadu irnieku kamer nav pirceji, sadi esmu nodzivojis 1 menesi un dzivokli pec tam pardeva.
Bet kā izskaidrosi, ka piedāvā līgumu uz gadu vai vairāk? Tas gan neliedz līgumu uzmest mēnesi iepriekš.
Dzīvokļi iespējams ka arī ir pārdošanā, jo visu laiku piedāvā uz izpirkšanu.
Dzīvokļi iespējams ka arī ir pārdošanā, jo visu laiku piedāvā uz izpirkšanu.
Liguma ir punkts ka jabridina menesi ieprieks pirms liguma lausanas un vinu var laust kaut nakosaja diena. Un ligums var but noslegts kaut uz muzu.
CItēju no Mans E36 sadaļas, lai netaisītu tur offtopiku
Bez lauciniekiem pilsētnieki jau sen būtu badā nomiruši... 
Man brālēnam bija draudzene, "korennaja" rīdziniece. Sabraucām laukos visa rodņa uz kopīgu pasākumu, un es kā komēdiju skatījos meitenes izbrīnu par to, kā aug upenes un kartupeļi dārzā...yanks rakstīja:kaut kā banānijas cilvēciņiem neaiziet, ka Latvija ir vieni lieli lauki. Tie kas jūtās baigie pilsētnieki ir diezgan pastulbi
Klau kāds var ieteikt kur pa lēto un tuvākajās dienās var ielīmēt jaunu vai lietotu nesaplēstu vējstiklu kupejai priekšējo... ?
Varbūt kāds kurš ar rezerves daļām tirgojas?
Varbūt kāds kurš ar rezerves daļām tirgojas?
Nav reklāma, bet powerā useris Lauriko tikko vienam piedāvāja pa 75ls JAUNS vējstikls ar visu ielikšanu. Manuprāt laba cena, Rīgā. Lapa cik saprotu stiklumeistars punkts el vē.
Piekrītu. Un tad atkal pārcelšanās izdevumi, kas tomēr ir laiks un nauda.Gekons rakstīja:Liguma ir punkts ka jabridina menesi ieprieks pirms liguma lausanas un vinu var laust kaut nakosaja diena. Un ligums var but noslegts kaut uz muzu.
Šā vai tā, izskatās ka šis cilvēks arī samīza, vakar piedāvāja nez cik dzīvokļu, teicās vakarā uzzvanīt, lai precizētu, kuriem dzīvokļiem dabūs atslēgas. Neuzvanīja. Šodien zvanu, neceļ. Sāku bērt ar zvaniem, jau met nost. Un cilvēks darbā nav, vakar vēl reica, ka brīvs, varēs rādīt dzīvokļus. Sāk jau besīt šie dirsēji, jau izdzirdot lauzīto latviešu valodu, vajadzēja sūtīt n..h, jau otro reizi uzmet krievs.
Uzmanieties ! Latvijā ir parādījusies jauna krāsa. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik ilgā laikā sasēžas atsperes līdz reālajam sēdinājumam? 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Sveiki. Varbūt kāds var pateikt cik apmēram ir normāla cena par auto krāsu (krāsošanai ar kompresoru.)
krāsa - zaļa laguna. Vajag padaudz, un negribētos iegrābties.
krāsa - zaļa laguna. Vajag padaudz, un negribētos iegrābties.
īstenībā tā jantar- krāsa aka oranžs (led) baigi silti iekļaujas kāju apgaismojumā.
Man krč pc līdzi nāca win7 disks ar driveriem,bet man te stāsta kad viņš esot tjip tikai vienreizejs,tā ir taisnība,tjip jāpērk cits win disks?
kur jus kacajat dziesmas normalaa kvalitatee? tas http://zaycev.net/ tgd lidzi dziesmaam kacha kkadu tizlu mail.ru un citus suudus, kas pectam jaadzesh katru reizi araa..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 598
- 599
- 600
- 601
- 602
- …
- 2228