E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 44
- chevron_right
Podziņa rakstīja:Rezumē 21. jūlijā pulkstens 11:00 vācamies Plazā uz jumta un 12:00 braucam ārā Vēlams nekavēt
Citēšu sevi"
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es arī varētu pievienoties braucienam uz Jelgavu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tad tas ir uz vienu via divaam dienaam ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es pieļauju, ka uz vienu dienu.
Vismaz es toč būšu tikai uz vienu :)
Vismaz es toč būšu tikai uz vienu :)
Domāju, ka tad jau arī skatīsimies, kā mums ies wai neies..
Tu pat pieļauj domu ka var arī neiet?
Nju to jau redzēsim sestdien cik viesmīlīgi būs Jelgavnieki
Sliktākajā gadijumā Rīdzinieki paši var iekarot Jelgavas skaistākās vietas un ielas, kur nav bedres.
reāli būtu jāpadomā ko sestdien, ja būs slikts laiks, ko mēs varētu iesāk Jelgavā.
Sestdien Jelgavaa vismaz pagaidaam sola saulainu laiku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja vareshu tik agri pamosties tad ar bushu
Pēdējais labojis KV_ - 19 Jūl 2012, 08:10, kopā labots 1 reizi.
Nu var jau pievienoties arī vēlāk.
Oo, nice, jāpiebrauc. Nakts no 6dienas uz 7dienu drošivien būs jāstrādā, bet uz dienas daļu piebraukšu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es ar busu tapat nav man majas ko darit
pa cik neesmu no rigas tadelj varetu kads pateikt cikos apmeram jabut jelgavaa un kura vietaa
pa cik neesmu no rigas tadelj varetu kads pateikt cikos apmeram jabut jelgavaa un kura vietaa
jelgavā orientējošu uz 13:00!
Lai Orkaans pastāsta, kur precīzi jābūt!
Lai Orkaans pastāsta, kur precīzi jābūt!
itkaa jav tika sarunaats maxima un tur gruuti aizbraukt garaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Praktiski neiespeejami
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Labāk izdomājiet, kur forumiešus izvizināsiet
tiem kam lielie motori var jau uz ruliiti aizlaist..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 44