ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25
- chevron_right
Tad man luudzu nonjemiet nost vispaar to uzrakstu!
Labaakajaa gadiijumaa ierakstiet tur Krāsotājs
Labaakajaa gadiijumaa ierakstiet tur Krāsotājs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Saprotu, ka nepatīk, bet pa lielam viss ir tā kā tas arī ir. Vienīgais tev pieliktu pieredzējis lietotājs...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tad neaizmirstiet pierakstiit klaat, ko es lietoju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bubulim jau patik, jo vinjam neatkarigi no neka - bus raxtits - E36 Club Latvia
"Lietotājs" Varbūt tiešām var vienkārši tos uzrakstus ņemt nost, ja tautai bija problēmas ar veco sadalījumu un ar jauna radīšanu arī īsti labi nevedas?
Nē nē, šis sadalījums ir jāatstāj.
Nu tak atstājam kluba biedriem, bet pārējiem ņemam nost! Man tīri personīgi statuss "Lietotājs" liek justies nedaudz bezpersoniskam
Ak dievs.. par kkādiem uzrakstiem kasās? "Lietotājs" vai "pieredzejis lietotajs" vai "hvz kāds panks vēl" nu tak kāāda starpība.. tāpat te neviens nevienu nešķiro.. esi tāds cilvēks - esi.. pof kluba biedrs vai krāsotājs takā tantes
nonjemsim, tik laika jautaajums.. shodien vienkaarshi uz aatro izdomaaju, lai man mazaak rakstamarux rakstīja:Nu tak atstājam kluba biedriem, bet pārējiem ņemam nost! Man tīri personīgi statuss "Lietotājs" liek justies nedaudz bezpersoniskam
kaadaa bezsakaraa man naak kaut kaadu lietotaaju veestules? kas nav adreseetas man?
jaatjuunee m42
+1, same shit here!
pirms kāda mēneša atnāca viena nesakarīga vēstule. Un šodien jau veselas 2!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
man tas pats šodien bija
nonjeemaam taas grupas. taakaa neviens nebija vinjaam suuutijis, tad arii neviens nepieveersa uzmaniibu :) tagad vairs nevar nostuutiit registreetiem lietotaajiem reizee.
Ar tas pats..jau jutu, ka atbilde jāmeklē kkur šeitch. rakstīja:+1, same shit here!
Cik ilgi lietosim?Agris rakstīja:nonjemsim, tik laika jautaajums.. shodien vienkaarshi uz aatro izdomaaju, lai man mazaak rakstamarux rakstīja:Nu tak atstājam kluba biedriem, bet pārējiem ņemam nost! Man tīri personīgi statuss "Lietotājs" liek justies nedaudz bezpersoniskam
:D nu še tev nav vairs. vienkārši grūti tam saņemties jo daudz un dažādi līdzīgi darbi jādara, par kuriem maksā :Pmarux rakstīja:Cik ilgi lietosim?Agris rakstīja:nonjemsim, tik laika jautaajums.. shodien vienkaarshi uz aatro izdomaaju, lai man mazaak rakstamarux rakstīja:Nu tak atstājam kluba biedriem, bet pārējiem ņemam nost! Man tīri personīgi statuss "Lietotājs" liek justies nedaudz bezpersoniskam
un entuziasmam paliek maz laika :)
+1. Un tad kad ir brīvais brīdis, tad datoru i redzēt negribas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25