Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 599
- 600
- 601
- 602
- 603
- …
- 2228
- chevron_right
no youtube.commatissc rakstīja:kur jus kacajat dziesmas normalaa kvalitatee? tas http://zaycev.net/ tgd lidzi dziesmaam kacha kkadu tizlu mail.ru un citus suudus, kas pectam jaadzesh katru reizi araa..
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
dziesmu kvalitāte no tube ir neklausāma, pietam, ja vēl no VIEVO channel kačā... nespēju 128bit kvalitātē neko klausīties...
+ aizmirsu piebilst, ja tube dziesmām apgrieztas augšas un apakšas, tāpēc skanējums nav baudāms...
+ aizmirsu piebilst, ja tube dziesmām apgrieztas augšas un apakšas, tāpēc skanējums nav baudāms...
jup, vajag kkadus 320kbps
Vakar stumjoties atmuguriski, pamanīju ka nedeg atpakaļ gaitas lampas, nu neko! Pa spīti visam lietum, tagad jāiet laukā skatīties kas notiek 
interesē tāda lieta kā vakar gribēdams būt labs cilvēks palīdzēju vienam iereibušam dzekam pamest dzertuvi un piedāvāju aizvest mājās . uz ko viņš man iesita ar galvu pa pieri un attiecīgi es viņam pretīm pēc kā viņš atjēdzās bišk un sāka iet un nokrita pa trepēm un pārsita galvu tālāk dzeks apsēdās un es viņam piedāvāju ka aizvedīšu uz ātrajiem vai mājām uz ko viņš piecēlās un piegāja pie manas mašīnas un un ar atvilktu kulaku stāvēja pie aizmugurējā loga nu un es sapratu ka viņš sitīs pa mašīnu un ātri izņēmu nūju no salona un prasīju lai lasās nost no manas mašīnas un viņam protams vienalga viss šis sāk ar kulaku tā no sirds sist pa aizmugurēju logu un bagāžnieka vāku nu un es viņam divreiz ar nūju pa kājām tad šis saprata un apsēdās pie mašīnas nu pēc tam atbrauca policija un savāca šo uz ātrajiem nu un dzekam sašuja galvu un viss + viņš vēl uzrakstīja uz manīm ziņojumu un attiecīgi arī es
varbūt kāds zin cik man reāli ir no viņa kautko piedzīt materiālos zaudējumus ??
varbūt kāds zin cik man reāli ir no viņa kautko piedzīt materiālos zaudējumus ??
ir kādi 5 liecinieki ka sita man mašīnu
bet vai ir liecinieki ka vins tev iesita un ka vins nomauca pa kapneem,ka beigu beigas neuztaisa ka tu pirmais iesiti un ka tu vinam vel galvu parsiti vai pa kapnem nogruudi ,tagad visu tikai liecinieki un kamers var izskirt, vai ari abpuseji vienojoties ar zajavas autoru lai iznem no mentenes
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
un kā ar lieciniekiem kurš pirmais iesita? un vai kāds dzirdēja visu sarunu?
ir visi liecinieki gan redzēja ka man iesita gan redzēja ka negrūdu pa kāpnēm
Slieksnis 4door 0.8mm laikam maksāja kaut ko ap 20ls vienai pusei.
Par darba ciparu gan neko nepateikšu, bet tev tur jāpārmetina arī tā kaste par jaunu, darba diezgan daudz
Par darba ciparu gan neko nepateikšu, bet tev tur jāpārmetina arī tā kaste par jaunu, darba diezgan daudz
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Utorrent, dc++, youtube.matissc rakstīja:kur jus kacajat dziesmas normalaa kvalitatee? tas http://zaycev.net/ tgd lidzi dziesmaam kacha kkadu tizlu mail.ru un citus suudus, kas pectam jaadzesh katru reizi araa..
Visi tie krievu saiti domāti tiem, kas tikai sāk saprast, kas ir internets.
no zaycev var diezgan laba kvalitate noladet, un var daudz LV dziesmas atrast :p
Nu ne jau kopā ar draiveriem, gan jau domāji. pats win7 disks, tad draiveru disks.Rolands rakstīja:Man krč pc līdzi nāca win7 disks ar driveriem,bet man te stāsta kad viņš esot tjip tikai vienreizejs,tā ir taisnība,tjip jāpērk cits win disks?
Pats disks nav vienreizējs
http://www.tera.lv/LV/datoru_komponente ... 9ED97D1030
Protams, ir arī lētāki varianti, kas nemaksā neko, bet par to nav pieklājīgi runāt.
Nolādēts! Kāds atkal visu nolādēEmzī rakstīja:no zaycev var diezgan laba kvalitate noladet, un var daudz LV dziesmas atrast :p
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 599
- 600
- 601
- 602
- 603
- …
- 2228