Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 603
- 604
- 605
- 606
- 607
- …
- 2228
- chevron_right
Nu jasna, drošvi vien daudzi jau var iedomāties, kas man ienāca prātā ar to DEPO

nu nē, nevajag sniegubyrbyr rakstīja:Kaut ko pa ausu galam ar dzīrdēju, ka būs sniedziņš 6dien, cerams, ja snigs, tad lai kārtīgi sniegt!
Es arī agrāk domāju, ka Depo var nopirkt lukturus.Akulis rakstīja:Nu jasna, drošvi vien daudzi jau var iedomāties, kas man ienāca prātā ar to DEPO![]()
Akulis rakstīja:Nu jasna, drošvi vien daudzi jau var iedomāties, kas man ienāca prātā ar to DEPO![]()
Smieties vai raudāt, bet prikols tāds, ka man bija 1mais bmw, arī powerā biju lasījis ka depo migliniekie bla bla bla, nu neko! Iekāpu bmw, aizbraucu uz depo un teicu ka man vajag e36 migliniekus, tad 2 džeki sāka smieties un turpat uz vietas man apskaidroja kas un kā...Akulis rakstīja:Nu jasna, drošvi vien daudzi jau var iedomāties, kas man ienāca prātā ar to DEPO![]()
labi, ka uzprasīju, citādi nedod dievs būtu arī izgāzies depo

Toreiz biju gatavs kā skrūve zemē ieurbtiesAkulis rakstīja:labi, ka uzprasīju, citādi nedod dievs būtu arī izgāzies depo![]()
Kaads zin kur Rigaa var nopirkt touringa grabaznieka apsivkas klipshus? 
Powered by Minhauzens!
LV par vienu drifteri/bembistu vairāk 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kungi, kur juglā / mežciemā ir normāla rokumazgāšanas moika? zb tas carwash 
mežciema siltumnīcās, aiz staotil aizmugurē...
zb car wash vai arī rokas līkas ?!
pa 2 euro bes stresa auto spid un laistās...
zb car wash vai arī rokas līkas ?!
pa 2 euro bes stresa auto spid un laistās...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
kkādu kompotu moš var pa 2 jevrām nomazgāt, 34tajam bez 5 tur nav nemaz ko sākt
cenas arī tajā iestādē ir mainījušās, takā nav viars interesanti
tatad biju kad jautajis vai var ielikt kopakta lielo gridas paklaju sedana, tiesas atbildes nebij, bet sodien ieliku, viss dereja, vajadzeja tikai jaunu cauruminu kur stiprinas viduskonsole pie avarijas signala, bet ta viss der
Nezinu, e39 bes stresa var nomazgaat un ja nav aizaudzis baigi tad var paspeet pat motoru noskalot... Tu jau laikam mazgaa kameer ieraugi kad caurums paradas tapeec 5euro vajag :-D:-D:-DEglitis rakstīja:kkādu kompotu moš var pa 2 jevrām nomazgāt, 34tajam bez 5 tur nav nemaz ko sāktcenas arī tajā iestādē ir mainījušās, takā nav viars interesanti
sent from my 18 button OBC using Tapatalk
Nomazgāt carwash's utt., var tikai putekļus un dubļus, bet "netīrumu slānis" paliek. Kamēr auto slapš to neredz, bet kad nožūst ir redzams ka netīrs vienalga. Bet parasti visi pēc mazgāšanas auto noslauka, un sanāk ka netīrumi tiek nolaucīti nevis nomazgāti. Tapēc mazgāšna tur īsti nesanāk, bet kā apskalošana ir ok.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Jap, paliek tā saucamais "road film", to tā vienkārši noskalot nevar (faktiski var ar normālu ķīmiju un ja auto ir +/- pulēts utt.). Un pēc carwash'a varētu būt īpaši "veselīgi" to visu slaucīt ar lupatu. 
Nezinu kaa yad Jus tur mazgajat... man parasti nozustot gan nekas nav manams ja nu pashas apakshas kuram ir bijis slinkums pieliekties mazgajot...
Tapēc labāk apmeklēju moiku kur pa 3LVL nomazgā un noslauka.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Es tur vispār nekad neesmu mazgājis.G1RT5 rakstīja:Nezinu kaa yad Jus tur mazgajat... man parasti nozustot gan nekas nav manams ja nu pashas apakshas kuram ir bijis slinkums pieliekties mazgajot...
Alfā mazgāju 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 603
- 604
- 605
- 606
- 607