Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 2228
- chevron_right
Neliekšos,mans šī gada drifta favorīts :) Stāsta par gaidāmo sezonu :)
http://www.prodrift.lv/2012/03/intervij ... #more-1111
http://www.prodrift.lv/2012/03/intervij ... #more-1111
Hmm šodien bāka bija bik virs sarkanās strīpas, aizbraucu uz tanku, gribēju pameiģinat laimi loterejā ko piedāva Statoil. Iemaucu pistoli iekšā un leju degvielu lai ir virs 30Ls, pedejos 50 santīmus ielēju ar mokām iekša, jo sākās tas klikščķis ka bāka ir pilna skatos dačikā rāda starp 30 un 40 litriem, tad jau laikam man beigts tas degvielas mērītājs vai kas tur ?
Rolans tu neko tādu nebiji novērojis ?
Nē, Tev vnk bāka metināta mazāka, lai otrā daļā varētu narkotikas vest
Tik daudz viņā nekad nebiju lējisrews rakstīja:Hmm šodien bāka bija bik virs sarkanās strīpas, aizbraucu uz tanku, gribēju pameiģinat laimi loterejā ko piedāva Statoil. Iemaucu pistoli iekšā un leju degvielu lai ir virs 30Ls, pedejos 50 santīmus ielēju ar mokām iekša, jo sākās tas klikščķis ka bāka ir pilna skatos dačikā rāda starp 30 un 40 litriem, tad jau laikam man beigts tas degvielas mērītājs vai kas tur ?
Jāņa rozes grāmatnīcās varot dabūt,vsm Galerijā CentrsKeX rakstīja:Varbūt kāds ņemās pa ebay un grib sev uzsūtīt stikerboom, bet pa daudz tās loksnes, es labprāt pārīti ar paņemtu, bribu sev bākas vāciņu nolīmēt un varbūt arī priekšā nieri
Man jau pašam neciešas atradīt šo auto , bet viena lietu varu pateikt - pirmā atrādīšana būs kādā no sabraucieniem un tikai pēc tam forumā. Forumā vienīgais tagad parādīsies updaiti ar padarītajiem darbiem.Aivens rakstīja:NAv iespejams sagaidit,ta izsakies un citi ka vnk zinkare moka nostRENIO rakstīja:rādīšu, rādīšu, tikai uztaisīšu pāris upgraidus un tad...
unb kad tas varetu but?
gribas arii diivee apskatiit
gribas arii diivee apskatiit
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kpc tā slēp?RENIO rakstīja:Man jau pašam neciešas atradīt šo auto , bet viena lietu varu pateikt - pirmā atrādīšana būs kādā no sabraucieniem un tikai pēc tam forumā. Forumā vienīgais tagad parādīsies updaiti ar padarītajiem darbiem.Aivens rakstīja:NAv iespejams sagaidit,ta izsakies un citi ka vnk zinkare moka nostRENIO rakstīja:rādīšu, rādīšu, tikai uztaisīšu pāris upgraidus un tad...
a kapēc nevar tagad parādīt kādu bildi ?
Līdz ar ko ažiotāža pieaug
domāju ka pēc lieldienām.
domāju ka pēc lieldienām.
loterijā vinnēji ar kaut ko!rews rakstīja:Hmm šodien bāka bija bik virs sarkanās strīpas, aizbraucu uz tanku, gribēju pameiģinat laimi loterejā ko piedāva Statoil. Iemaucu pistoli iekšā un leju degvielu lai ir virs 30Ls, pedejos 50 santīmus ielēju ar mokām iekša, jo sākās tas klikščķis ka bāka ir pilna skatos dačikā rāda starp 30 un 40 litriem, tad jau laikam man beigts tas degvielas mērītājs vai kas tur ?
man līdz šim ir kafja un 50% moikā!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
man ar tikai kafija.....no kadam patsmit reizeem...
nja es buutu nofo4ejis ja buutu bijis norm. aparats ar ko :) ta ka man mob var teikt bez kamerasuteo rakstīja:Kpc nenofočēji? Nedomāju, ka ir vēl kādi virsbūves tipi, bez visiem zināmajiem. Vrb vnk kkāda samoģelka bija?
Neņem ļaunā, bet vai tiešām esi 100% pārliecināts, ka tas nebija Kompots? Cita E36 virsbūve nevar būt īsāka par kupeju/sedanuputans rakstīja:sveiki man radies baigais jautajums.
sodien kad noparkojos blakus veel vienam e36 coupe pipejot, verojot konstateju kad mans coupe ir par bezmazvai bagaznieka tiesu garaaks. kas tas var buut par modeli vai kaa luudzu gribetos baigi uzzinat jo tas nebija compacts 100 procenti.
senadan kupejai un kabrio ir viens garums
Un touringam arii
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Durvīs jau bukte
Benzīna pārplūde nestrādā. Skaties trubiņas, kas iet no vienas bākas puses uz otru (virs bākas). Tās var redzēt, kad noņem abus vāciņus, kas aizsedz sūkni un līmeņrādi.rews rakstīja:Hmm šodien bāka bija bik virs sarkanās strīpas, aizbraucu uz tanku, gribēju pameiģinat laimi loterejā ko piedāva Statoil. Iemaucu pistoli iekšā un leju degvielu lai ir virs 30Ls, pedejos 50 santīmus ielēju ar mokām iekša, jo sākās tas klikščķis ka bāka ir pilna skatos dačikā rāda starp 30 un 40 litriem, tad jau laikam man beigts tas degvielas mērītājs vai kas tur ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …