Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 609
- 610
- 611
- 612
- 613
- …
- 2228
- chevron_right
Steidzami!Norbis rakstīja:Diezgan steidzami!!!!
Ir kāds pazīstamais caur kuru varētu noarganizēt bunžas aizvešanu no punkta A uz punktu B,
Rīgas robežās!
Rīt! PM PM PM! ME 20590579![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kādu bundžu jāved ? Tās dažādas... 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Why pogas uz bembja atsleegas nestrada (atslegt,aizslegt utt),cepumi tam kursh zin problemu:) baterijas jaunas:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
kupejaHiperaktīvais rakstīja:Kādu bundžu jāved ? Tās dažādas...
no kurienes uz kurieni ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Manai pultij visas pogas saspaidītass un sajātas. Ebay kkur redzēju var jaunu pulti pasūtīt. Protams ,var atjaukt vaļā un paskatīties ,moška aizgājušas kaut kur malā no shēmas.Wildutch rakstīja:Why pogas uz bembja atsleegas nestrada (atslegt,aizslegt utt),cepumi tam kursh zin problemu:) baterijas jaunas:D
Es pasutiju.jau ebay atslegas korpusu un pogas, bet respektivi.ja iznjemshu ara shemu no apvalka un spiedishu atslegt bez gumijas pogas palidzibu vajadzetu darboties.ja?
sveiki.vēlējos uzzināt-vai kādam ceļu policija ir aizrādījusi par sēdinājumu vai disku platumu(runa iet par stīlijiem)?

Viņiem ir tiesības sodīt par kādu punktu, ar kuru nevar iziet TA, par piemēru - riteņi, kas iziet ārpus auto gabarītiem; neatbilstošas riepas (stiepta miza);
Par sēdinājumu gan neko neesmu dzirdējis. Bet, lai gan esmu gana braucis ar platiem diskiem un zemu auto, nekad CP nav aizrādījusi par ko tādu.
Par sēdinājumu gan neko neesmu dzirdējis. Bet, lai gan esmu gana braucis ar platiem diskiem un zemu auto, nekad CP nav aizrādījusi par ko tādu.
Tad lielākā daļa e36 nedrīkstētu ceļu satiksmē rādīties dēļ sēdinājuma/diskiem 
Domaju ,ka liela dalja e36 isti neizprot termina ``seedinaat`` noziimi un pielietojumu dabaa 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
[quote="Kurlis"]Viņiem ir tiesības sodīt par kādu punktu, ar kuru nevar iziet TA, par piemēru - riteņi, kas iziet ārpus auto gabarītiem; neatbilstošas riepas (stiepta miza);
...par šo punktu arī uztraucos
...par šo punktu arī uztraucos
Lielākajai daļai sēdinājums ir tāds pats, ka vidusmēra vecmammas krūtīmHiperaktīvais rakstīja:Tad lielākā daļa e36 nedrīkstētu ceļu satiksmē rādīties dēļ sēdinājuma/diskiem
Un uztraukties nevajag, es jau teicu, ka entās reizes esmu apturēts, bet uz to pat īsti neskatās. Tur ļoti stipri vajag salekties, lai par to sāktu piesieties :)
Ir jau zināms, kad plānojas sezonas atklāšana?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tā kā jau tradicionāli sezonas atklāšana notiek maijā un tā kā šogad drifta sezonas atklāšana notiek 9-10 maijā un LDK 2. posms 30-31 maijā, es liktu uz to, ka e36 sezonas atklāšana varētu būt 17-18 vai 24-25 maijā...Shreks rakstīja:Ir jau zināms, kad plānojas sezonas atklāšana?
Tad jau laiks vēl ir, paldies

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Vo vo, gatavojiet un trenejiet aknas festam
Līdz tam sausais likums!
ooo, tad jau laiciņš vēl ir 
Ir te kāds, kas pašrocīgi ir mainījis displeju savam Samsung Galaxy?
Ir doma pasūtīt no ebaya displeju un pie reizes arī visu korpusu, jo gribu pāriet uz baltu... Un, protams, domāju arī pats mainīt, tāpēc gribu, lai kāds padalās pieredzē.
Manā gadījumā telefons ir Samsung Galaxy Grand Duos un detaļas domāju sūtīt ķipa OEM.
Ir doma pasūtīt no ebaya displeju un pie reizes arī visu korpusu, jo gribu pāriet uz baltu... Un, protams, domāju arī pats mainīt, tāpēc gribu, lai kāds padalās pieredzē.
Manā gadījumā telefons ir Samsung Galaxy Grand Duos un detaļas domāju sūtīt ķipa OEM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 609
- 610
- 611
- 612
- 613
- …
- 2228