Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615
- …
- 2228
- chevron_right
Pagājušajā gadā 
Cikos rīt Saldū bija tā gonka ??
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Šai forumā kāds folkreisists ir? 
A Tu nebrauc folkreisā. 
Šo to es arī zinu, man vairāk interesē kāda braucēja/būvētāja utt pieredze tajā lauciņā. :)
Kāda tur pieredze... Nelielu papīrīti vajag, lai drošības karkasu iemetinātu, ieliec sporta tabureti, sporta jostas, izņem lampas, bišk piekrāso un brauc! 
BTW, lietotājs jjjjuris agrāk brauca Folkreisā.
BTW, lietotājs jjjjuris agrāk brauca Folkreisā.
Sveiki, ir jautajums, es nopirku jumta relinus oem bet gribesu vinus likt uz sedana bet sie ir bijusi uz kupejas, tad jautajums vai no kupejas oem relini deres sedanam? Jo lasiju pec tam kad pasutiju ka itka sedanam ar coupe atskiras kaut ka tie relini?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šodien gadrīz biksēs ieskrēja, nezinu kpc bet atskrūvēju eļļas uzpildes korķīti, a tur majonēze
nolaizīju, saldas, garšas nebij, izrādās ja nepakustina un ar neuzsilušu pabraukā tad tur galvā veidojas tāds kondensāts, sniedza man lekciju viens auto meistars, pateica ka tas šajos mīnusos ir ļoti bieža parādība, antifrīzs līmenī un nezūd, motors nedūmo, bet izbīlis bij 
arii vienreiz tada izbija gadiijaas 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ir te kāds, kas nodarbojas ar mobilo telefonu tirdzniecību par sakarīgām cenām un ar garantiju?
tas ir psc eļļas korķīti laizīt 
yanks rakstīja:tas ir psc eļļas korķīti laizīt
Ieslēdz TV, tur ne to vien laiza.
man nav tie kanāli 
Cardsharing rullllē.yanks rakstīja:man nav tie labie sex kanāli
es būšu Tavs vergs, es nolaizīšu Tavu eļļas uzpildes korķīti 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611